hack_everything Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 εμενα ακομα να ερθει! τι να ερθει δηλαδη? Στο εσοπ δεν ξερουν καν ποτε θα ειναι διαθεσιμο! Αληθεια, ποτε θα ειναι διαθεσιμο μονο του?
fearwhatnow Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Αυτοι το εχουν 39Ε!!!Θα μας τρελανουν εντελως. http://www.gameexplorers.gr/index.php?view=prod&pr_id=4344&plat_id=11&eid_id=3
fearwhatnow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Στο e-shop ανεβασαν την τιμη του motion+.Ελλαδισταν.Να τους χαιρομαστε.
supermario29 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εμενα, μολις εφτασαν και τα 2!!! Μια χαρα παιζει με το Grand Slam. Απορω που εν ετη 2009, συνεχιζετε και ασχοληστε με τα μαγαζια του ελλαδισταν. Online shops rule!! Off Topic (Το Motion Plus να το δοκιμασω και σε κανενα Pro 09; Θα κανει διαφορα ή μπα;; )
fearwhatnow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Εμενα, μολις εφτασαν και τα 2!!! Μια χαρα παιζει με το Grand Slam. Απορω που εν ετη 2009, συνεχιζετε και ασχοληστε με τα μαγαζια του ελλαδισταν. Online shops rule!! Off Topic (Το Motion Plus να το δοκιμασω και σε κανενα Pro 09; Θα κανει διαφορα ή μπα;; ) Δεν θα δουλευει με το Pro.Δοκιμασε το στο Tiger Woods 2010+sto VT2009.
vaso7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Πω βρε παιδιά με έχετε μπριζώσει κανονικά για το grand slam, σκεφτόμουν να το αγοράσω αλλά τώρα μετά τις κριτικές σας έχω πειστεί. Απλά τώρα μένει να βρεθεί το χρήμα για το παιχνίδι και ένα δεύτερο μοτιον+.
rebellion Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Να γραψω και γω με τη σειρα μου καποια θετικα και καποια αρνητικα που αποκομισα ασχολουμενος με το Grand Slam Tennis (+ Motion plus) για ενα σεβαστο χρονικο διαστημα. +Ειναι πραγματικα εθιστικο εως πορωτικο. +Ωραιος ηχος +Αρκετα καλος χειρισμος μετα απο το σημειο που προσαρμοζεσαι(παντα με το motion plus) +Πολυ καλο online με μηδαμινο lag στα εντος ευρωπης ματς. -ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 1:1 ΚΙΝΗΣΗ.Θεωρω οτι επισης οτι σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζει σε 1:1 συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια. Και εδω εχουμε θεμα πρωτον με τα ψευτικα previews που μας πουλησαν φυκια για μεταξωτες κορδελες κανοντας λογο για πραγματικη 1:1 κινηση.Ενταξει καποια πραγματα εχουν και τα ορια τους.Οπως επισης και με εκεινο το Γλομπο τον παραγωγο του παιχνιδιου που σε καθε βιντεακι ελεγε "true 1:1 motion"...Ας ειμστε λιγο σοβαροι.. Στο grand slam tennis 2 η ΕΑ καλα θα κανει να βαλει 1:1 κινηση πραγματικα γιατι προκειται για αξιολογο τιτλο γενικα που θα ειναι κριμα να μην εκμεταλευτει πληρως τις δυνατοτητες του Motion plus πραγμα που με το πρωτο παιχνιδι της σειρας δεν εκανε ουτε κατα διανοια. -Συνεχιζοντας στα αρνητικα να πω οτι τα γραφικα δε μου αρεσαν.Δεν εχουν λεπτομερεια. -Δυσκολευομαι να κανω καποια συκγεκριμενα χτυπηματα οπως flat..Eνω slices και τοπ σπιν ειναι πιο ανετα. -Τα γηπεδα μου φαινονται καπως μικρα(δεν ξερω ισως ειναι και ιδεα μου). -Το πρωτο δυορο της εκμαθησης ειναι εκνευριστικο οντως.Το ακουσα απο πολλους και το διαπιστωσα και εγω. -λιγοι πραγματικοι παιχτες.(που ειναι ο Κυρπιος ο δικος μας?? πως τον ειπαμε δε μου ρχεται τωρα!) Αυτα τα ολιγα απο εμενα. 7.5 στα 10 .Δινω μικρο βαθμο γιατι αλλη φορα οταν λενε 1:1 να το τηρουν κ τα υπολοιπα αρνητικα.Κατα τα αλλα προκειται για ενα πολυ διασκεδαστικο τεννις γκεημ μαλλον το καλυτερο που κυκλοφορει και μαλλον εστω και χωρις 1:1 με τον καλυτερο χειρισμο. Υ.Γ Ανοιξα εδω http://www.ninty.gr/forum/showthread.php?t=2608 ενα χωρο online συναντησεων.Οσοι πιστοι προσελθετε. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2009 από rebellion
polakis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Εγώ έχω να πω. Ο rebellion είναι πελάτης μετά τα πρώτα online παιχνίδια μας! Χαχα!
fearwhatnow Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αντε να δουμε ποτε θα ερθει το motion μου να μπω και εγω.Παντως μονο με το remote πλεον κερδιζω ευκολα αφου εχω μαθει τελεια πως γινονται τα χτυπηματα.Ελπιζω με motion να ειναι πιο δυσκολο.
polakis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ναι είναι πιο δύσκολο. Αν δεν κάνεις ακριβώς την κίνηση, τότε κάνει άλλο χτύπημα από αυτο που θέλεις και στέλνει την μπάλα άουτ κλπ... Ξέρει κανείς πως μπορούμε να μιλήσουμε σε chat στο τέννις? Γίνεται?
fearwhatnow Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Οχι δυστυχως δεν υποστηριζει.Στο επομενο θα βαλουν. Εγω παιζω και στην πραγματικοτητα τεννις γι'αυτο σκεφτομαι οτι θα μου φανει ευκολο.
a_pascal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά, κατάφερε κανένας να παίξει online με το Virtua Tennis 2009? Όλο μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμα games...
sheik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Εντωμεταξυ ενα περιεργο πραγμα. Διαβαζω τα reviews απο grand slam & virtua tennis κι ενω σε ολα σχεδον λενε για πολυ καλυτερη αξιοποιηση του Motion+ στο grand slam, για πολυ εθιστικο κλπ, το virtua tennis παιρνει καλυτερη βαθμολογια.
polakis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αφού λέει κάπου chat στο Online. Πως το κάνουμε?
sheik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αν δεν κανω λαθος, μπορεις μονο να "μιλησεις" επιλεγοντας καποιο απο τα default που σου εχει, οπως Hey, Hi, κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα