polakis21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Παίζω tiger woods 2010 και είναι πόρωση και αυτό με wii motion plus!
fearwhatnow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Νομιζω οι περισσοτεροι θα ασχοληθουν με το Tiger Woods.Η αποκριση ειναι 1:1 συμφωνα με ολα τα reviews.Κατι που σημαινει οτι το παιχνιδι παιζεται ανετα στο real life mode χωρις μετρητες δυναμης και κερσορες για χτυπηματα δεξια ή αριστερα.Ο polakis που εχει το motion μαλλον θα μας το επιβεβαιωσει αυτο.Αν πραγματικα ειναι ετσι μιλαμε για πραγματικη επανασταση στο sports gaming και περιμενουμε και την αντιστοιχη υλοποιηση της 2k στο nba 2k10 που το ανακοινωσε και για wii.
jorge13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 εχει κυκλοφορήσει το Tiger Woods 10? Νομιζω ότι θα βγει στο τέλος του μήνα. Που το έχεις βρει?
polakis21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Από τον θείο σε USA έκδοση... Πραγματικά 1:1 κίνηση το tiger woods! Αλλά παιδιά πιο πολύ με πορώνει το τέννις γιατι μου αρέσει περισσότερο σαν άθλημα. Το γκολφ το βαριέμαι μόνος μου. Σας περιμένω online για GST και TW2010...
Basilisc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Τελικά έμαθε κανένας αν υπάρχουν διαθέσιμα σκέτα motion plus στα καταστήματα; Εννοώ όχι μόνο στις μεγάλες αλυσίδες (πλαίσιο, e-shop, κλπ) αλλά στα απλά καταστήματα ή ακόμη και σε καρφούρ, μίντια μαρκτ κλπ; Θυμάμαι το Halo 3 το είχα πάρει από καρφούρ 2 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία. Λέω μπας και...
FISHERMAN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το έφερε το εshop...βιαστήκαμε να το παραγγείλουμε απο έξω...
fearwhatnow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το έφερε το εshop...βιαστήκαμε να το παραγγείλουμε απο έξω... Δεν το εχουν φερει.Δεν εχουν διαθεσιμοτητα και δεν ξερουν ποτε θα εχουν.
hack_everything Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δηλαδη ποτε θα το φερουν! Να ξερω αν ειναι να το ακυρωσω!
fearwhatnow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δηλαδη ποτε θα το φερουν! Να ξερω αν ειναι να το ακυρωσω! Δεν ξερω.Μου τα μασουσαν στο τηλ.Δεν ηξεραν καν οτι το ειχαν βαλει για παραγγελια.
polakis21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Όσο το παίζω με motion plus τόσο καλύτερα το μαθαίνω έχω να πω. Μοναδική μου δυσκολία είναι ότι δεν βγάζω τα flat χτυπήματα εύκολα. Κατά τα άλλα πόρωση, και στο online γίνεται χαμός!
sheik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εγω νευριασα παλι. Ειπα να αρχισω να το μαθαινω με nunchuck. Αρχικα, δυσκολευομαι με το καλωδιο, το οποιο φοβαμαι μη σχιστει.Τελος παντων, αφου τα καταφερα με το καλωδιο, ξεκιναω να παιξω grand slam και παιζω ενα απο τα κλασσικα μικρα "τουρνουα" πριν την εναρξη καθε grand slam, αυτο που παιζεις 2 εναντιον 2, με εναλλαξ χτυπηματα. Ε, οταν χρησιμοποιω nunchuck, 4 στα 5 χτυπηματα δεν τα αναγνωριζει καν.Με το που το αποσυνδεω, ολα τελεια. Τι διαολο?Εχει συμβει σε κανεναν αλλο?
hack_everything Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Εγω νευριασα παλι.Ειπα να αρχισω να το μαθαινω με nunchuck. Αρχικα, δυσκολευομαι με το καλωδιο, το οποιο φοβαμαι μη σχιστει.Τελος παντων, αφου τα καταφερα με το καλωδιο, ξεκιναω να παιξω grand slam και παιζω ενα απο τα κλασσικα μικρα "τουρνουα" πριν την εναρξη καθε grand slam, αυτο που παιζεις 2 εναντιον 2, με εναλλαξ χτυπηματα. Ε, οταν χρησιμοποιω nunchuck, 4 στα 5 χτυπηματα δεν τα αναγνωριζει καν.Με το που το αποσυνδεω, ολα τελεια. Τι διαολο?Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? μπορει απλα να μην κανεις την σωστη κινηση σαν να κρατας την ρακετα και να βαρας, καθως αναγνωριζει κινηση 1:1
fearwhatnow Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Κρατα το wii remote οπως μια ρακετα.Οχι με τον αντιχειρα στο κουμπι Α.Ο αντιχειρας να ειναι στην πλευρα του remote.
sheik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μα το θεμα ειναι οτι παιζω χωρις motion plus. Μεχρι τωρα, καθε μερα επαιζα, ΧΩΡΙΣ nunchuck και ολα δουλευαν ρολοι. Με το που το συνδεσα, δεν αναγνωριζει το 80% των χτυπηματων. Και το κραταω οπως το κρατουσα παντα. Επισης, ο αντιχειρας πρεπει να ειναι στο Α, ωστε να κανεις τις λομπες οποτε χρειαστεις.Ασε που σε μια loading screen, εδειχνε πως πρεπει να κρατας το wiimote, και ελεγε οτι η πλαινη πλευρα, ειναι η "φατσα" της ρακετας.Οποτε σωστα το κραταω.Αν το κρατησεις πλαγια, με τον αντιχειρα στην δεξια πλευρα, τοτε ειναι σαν να κρατας την ρακετα με τετοιο τροπο που χτυπας το μπαλακι με τον σκελετο της.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Πραγματι εχεις δικιο. http://www.youtube.com/watch?v=j0fuPzbBpNQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα