polakis21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Το βάζω τώρα. Σε κανένα μισάωρο οι εντυπώσεις μου...
fearwhatnow Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Εντυπωσεις: 2 σετ επαιξα παιρνοντας τον McEnroe εναντιον Federer.Εχασα φυσικα και ο McEnroe πετουσε τη ρακετα απο τα νευρα του. Ξεκιναμε: 1) Ηχος.Ο καλυτερος που υπαρχει σε παιχνιδι τεννις.Απο την μπαλα μεχρι τους θεατες και τον σχολιαστη ολα ειναι αψογα. 2) Gameplay ανευ motion: Ο,τι επρεπε να ειναι το Wii Tennis.Δηλαδη ειναι ας το πω ενα πιο hardcore wii tennis.Ειναι δυσκολο.Στο medium το ειχα και πραγματικα δυσκολευομουν παροτι ειμαι φαν του Top Spin 2+3.Την κινηση την ειχα στο αυτοματο.Θετικο οτι μπορεις με το πατημα του πανω κερσορα να περασεις στην ζωνη μπροστα στο φιλε.Δεν πολυκαταλαβα τον τροπο του aiming και ημουν λιγο στα τυφλα.Πιστευω με practice θα ειναι καλυτερα.Λεει χτυπωντας νωρις στελνεις αριστερα,χτυπωντας αργα σημαδευεις δεξια αλλα πρεπει να το ψαξω ειναι η αληθεια.Τεσπα.Χωρις το Motion ειναι μισο παιχνιδι αλλωστε. 3) A.I.: Αψογα και εδω.Ο Federer εκανε λαθη οταν προσπαθουσα να τον πιεσω στο backhand αλλα ειχε καταπληκτικες επινοησεις οταν ανεβαινα φιλε ή αφηνα χωρο για winning shots στους δυο διαδρομους μου.Το παιχνιδι ειχε αρκετα αουτ,φιλε,ενα χτυπημα πανω μερος φιλε,αρκετα δευτερα service και μια αισθηση ρεαλισμου σε ολα τα χτυπηματα. Που ειναι το motion οεο?Θα μας κανει δεκαπεντε μερος απο εξω γιατι εχουν πολλες παραγγελιες λεει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:22 ---------- Το βάζω τώρα. Σε κανένα μισάωρο οι εντυπώσεις μου... Τι εγινε?Αντε εκαψες 500 θερμιδες.
fearwhatnow Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ζηταει update το κανατε?? Ναι.Εμενα με πηγε επιτελους σε 3.4Ε.Τοσο καιρο ηταν κολλημενο στο 3.1Ε.Ειμαι με D2Pro ουτως ή αλλως.
polakis21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Παιδιά το έπαιξα! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ακόμα και χωρίς motion plus! Φανταστείτε τί θα γίνει με το motion plus! Έπαιξα και με wiimote σκετο στο αυτόματο, αλλά έβαλα και το nunchuk κα ήλεγχα εγώ τον παίκτη! Με το nunchuk μου αρέσει πολύ περισσότερο γιατί ελέγχω εγώ τον παίκτη, αν και μπορεί να μπερδευτείς με το καλώδιο. Εγώ πάντως δεν μπερδεύομαι... Ήχος μακράν ο καλύτερος που υπάρχει σε tennis game! Gameplay πορωτικό αλλά θέλει πολύ προπόνηση... Α.Ι. φοβερό, με λάθη πάνω στο φιλέ, άουτ, fault στα σερβις και τέτοια πράγματα... Γραφικά απλά ικανοποιητικά για Wii, όχι κατι το φοβερό, αλλά δεν έχει αυτό σημασία πολύ Update δεν μου ζήτησε, έχω ήδη το 4.0 Έπαιξα διπλό με την κοπέλα μου και τρελάθηκε λέμε!!!!!!!!!!
FISHERMAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παιδιά το έπαιξα!.....Έπαιξα διπλό με την κοπέλα μου και τρελάθηκε λέμε!!!!!!!!!! Αύριο βράδυ θα το παίξω και εγω...με την κοπελιά μου!
polakis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Χωρίς motion plus νομίζω ότι η κατεύθυνση είναι λίγο random και ανάλογα με την θέση που έχει ο παίκτης σου και χτυπάει την μπάλα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως σημαδεύεις. Άσχετα όμως με αυτό, το παιχνίδι είναι απίστευτα πορωτικό. Έχει και μετρητή καψίματος θερμίδων, σου βάζει αν θες εβδομαδιαίο πρόγραμμα και ημερολόγιο για να κάνεις πρόγραμμα προπόνησης με θερμίδες κλπ... Καλά το κομπιούτερ δεν το κερδίζω με τίποτα λέμε! Με wii motion plus αναμένεται πανικός και τρελή ακρίβεια στις κινήσεις όπου και θα σημαδεύεις κανονικά! Και να πω ότι παίζω και με το Nunchuk γιατί σκέτο μου φαίνεται πολύ παιδικό...
fearwhatnow Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Virtua Tennis 2009 "βγηκε".Επισης "βγηκε" Tiger Woods 10.Το τελευταιο ειναι η ναυαρχιδα του motion plus.
FISHERMAN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Σήμερα το βράδυ θα τα παίξω ολα...να δώ που θα τα χωρέσω ολα στο δίσκο. btw ρε παιδιά αν πάρω μεγαλύτερο δίσκο μπορώ να κάνω μεταφορά με κάποιον wbfs manager από τον παλιό copy paste? USB1( 80gb) ----> USB2 (500gb)
sheik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Χμμμ.... δεν εντυπωσιαστηκα απο το Grand Slam Tennis. Να πω βεβαια οτι το επαιξα χωρις motion plus, οποτε δε μπορω να ξερω ποσο βελτιωνεται στη συνεχεια. Μου φανηκαν αρκετα random τα οσα γινονται στο χειρισμο. Δηλαδη flats,top spins και slices τα κανεις οχι επειδη τα θελεις, επειδη το παιχνιδι αποφασιζει για σενα κανοντας λαθος εκτιμησεις. Και δε μιλαω για καμια περιεργη ξερω γω κινηση του wiimote.Κανω καθαρα την κινηση του slice και αλλες φορες πετυχαινει, αλλες οχι.Ειδικα στο top spin, οι περιπτωσεις που δεν πετυχαινει ειναι πολυ περισσοτερες. Το θεμα με το σημαδι το εχω καταλαβει, αλλωστε το ιδιο σε πιο απλοϊκη μορφη συνεβαινε και στο wii sports. Κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι σχετικα καλο, εχει πολλες επιλογες για να σε κρατησει. Δοκιμασα να το παιξω και με το nunchuck αλλα εκει γινεται υπερβολικα δυσκολο
panosvlass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το slice μου βγαινει παντα.Top spin τις μισες φορες και flat σχεδον ποτε. Ελπιζω με το motion να γινουν σιγουρες κινησεις. Επειδη εχω ενα θεμα με τις καρτες μου και δεν μπορω να κανω Online order για το motionplus ποιος διατιθεται να με βοηθησει???Θα μοιραστουμε και τα εξοδα αποστολης.Αν κανεις απο Αθηνα και κοντα στην Αγ.Παρασκευη θελει ας μου στειλει ενα πμ να τα πουμε.
polakis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Φίλε Sheik εγώ παίζω με το nunchuck (οχι φλωριές να κινείται μόνος του ο παίκτης) και προσωπικά ήδη το μαθαίνω και το συνηθίζω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα χτυπήματα. Και το flat, και το slice και το top spin μου βγαίνουν μια χαρά! Μάλλον θες λίγο προπόνηση ακόμα, χεχε! Κατάλαβα και το σημάδι. Όσο νωρίτερα κάνεις την κίνηση η μπάλα θα πάει διαγώνια αντίθετα από την κίνηση του παίκτη(forehand ή backhand). Αν κάνεις αργά την κίνηση τελευταία στιγμή, το χτύπημα θα είναι down the line, ενώ σε έναν μέσο χρόνο τότε η μπάλα πάει κέντρο. Αυτό ισχύει για όλα τα χτυπήματα (forehand,backhand,lob,drop)... Όλα αυτά αλλάζουν με το Motion plus που θα μας έρθει αύριο μεθαύριο. Εκεί θα γίνει πανικός! Επαιξα και Online Και έχει 0 lag!!!!!!!!! Για πείτε τα ψευδόνυμά σας να σας καλέσω να παίξουμε...
sheik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μακαρι να φταιει το οτι θελω προπονηση Απλα οπως ειπε και ο panosvlass ας πουμε το flat δεν βγαινει ποτε των ποτων... SheikGR ειμαι στο online ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ---------- Πανω που εμαθα τα χτυπηματα ρε φουστη μου, τωρα εχει "προβλημα" η Α.Ι Ακου τι γινεται.Ξεκιναει grand slam στην Αυστραλια, και παιζω το πρωτο ματς. Και εδω ξεκιναει το τραγελαφικο.Οποτε ειμαι εγω στο σερβις, παιρνω το game σε χρονο μηδεν καθως ο αντιπαλος πηγαινει συνεχεια προς το φιλε.Δηλαδη, κανω σερβις, αποκρουει και ταυτοχρονα τρεχει προς το φιλε.Οπου και να στειλω τη μπαλα, αυτος δε κανει τιποτα παρα να τρεχει προς το φιλε. Οταν ομως ειναι αυτος στο σερβις, ακριβως επειδη τρεχει προς το φιλε και εχει το πλεονεκτημα του σερβις, με παιζει στο φιλε, οπου με παιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και δεν υπαρχει 1 στο εκατομμυριο να τον νικησω. Να φανταστεις, φτασαμε 10-10 στα game, εγω ψοφησα,νευριασα και το παρατησα Y.Γ "καρφια" πως κανεις?
polakis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κάνε του λόμπες να τον δυσκολέψεις. Πως βλέπω αν κάποιος φίλος είναι μέσα online για να μπω να παίξυμε?
panosvlass Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εχω τρελοεκνευριστει.... Καιρο ειχα να λιωσω ετσι και να τρεμει το χερι μου απο την κουραση!!! Αλλα το παραταω μεχρι να παρω motionplus γιατι η εγω ειμαι πολυ αχρηστος και καλυτερα να το παρατησω και να παω για κανα ποτακι(αυτο θα κανω) η κατι δεν παει καλα με τον "απλο" χειρισμο χωρις το motion plus. Με το ζορι κερδιζω 1 game στα 6 και εννοειτε σετ ουτε στο ονειρο μου. Ελπιζω το παιχνιδι να αναγεννιεται με το προσθετο παπαρδελι αλλιως για μενα θα εχει λιγες ελπιδες ακομα.Και οχι γιατι δεν κερδιζω αδιαφορο αυτο αλλα γιατι δεν μπορω με τιποτα να κατευθυνω την μπαλα και δευτερο μια δυνατη μπαλια δεν εβγαλα σε 2 ωρες παιχνιδι.Μακαρι να κανω λαθος και να ειμαι αμπαλοςμ αλλα εγω παω για ποτακι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα