Προς το περιεχόμενο

Grand Slam Tennis Vs Virtua Tennis (Wii)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι λέμε το έφερε ο θείος το pal!!!!!

Είναι η ώρα της κόλασης!!!!!!!!

Πού είναι τα motion plus μου από το amazon οεο?

Δημοσ.
Από το amazon που τα παρήγγειλα και περιμένω να έρθουν στις 12 του μηνός, μου κόστισαν 75 ευρώ και τα 2 μαζί με τα μεταφορικά αλλά έβαλα express shipping για να τα έχω γρήγορα. Αν βάλεις νορμαλ shipping θα σου είναι 10-15 ευρώ φθηνότερα...

ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΗΡΕΣ;;;;; Εγω που πηρα 2 (προπαραγγελια) με Air Mail, μου πηγαν 46.50 ευρω!!!

Δημοσ.
Ναι λέμε το έφερε ο θείος το pal!!!!!

Είναι η ώρα της κόλασης!!!!!!!!

Πού είναι τα motion plus μου από το amazon οεο?

Ειναι ηδη burned το δισκακι και περιμενει το μεσημερι για δοκιμη.Εχεις καμια πληροφορια για τα motion στην Ελλαδα και το λογο που φαινεται οτι δεν θα τα πουλησουν ξεχωριστα τον Ιουνιο?

Δημοσ.

Φίλε 75 ευρώ τα πήρα και έβαλα express shipping 1-2 days delivery. Τόσο μου τα χρέωσε το amazon.co.uk.

Μήπως τα πήρες με απλό air mail και θα σου έρθουν σε 7-8 μέρες?

Στην Ελλάδα δεν θα βγει το motion plus σκέτο αμέσεως, για να πουλήσουν τα πακέτα τους. Γιαυτό εγώ τα πήρα από έξω τα motion plus. Θα κάψω σήμερα και το δισκάκι και θα είμαι κομπλέ...

Δημοσ.

Παλι νταβατζιλικι πουλανε.Ουτε σεντ δεν προκειται να παρουν απο εμας.Στην Αμερικη δεν πωλειται καν η εκδοση με GST+Motion διοτι οι ανθρωποι ειναι 200 χρονια μπροστα.Ξεχωριστα και οποιος θελει διαλεγει.

Δημοσ.
Φίλε 75 ευρώ τα πήρα και έβαλα express shipping 1-2 days delivery. Τόσο μου τα χρέωσε το amazon.co.uk.

Μήπως τα πήρες με απλό air mail και θα σου έρθουν σε 7-8 μέρες?

Στην Ελλάδα δεν θα βγει το motion plus σκέτο αμέσεως, για να πουλήσουν τα πακέτα τους. Γιαυτό εγώ τα πήρα από έξω τα motion plus. Θα κάψω σήμερα και το δισκάκι και θα είμαι κομπλέ...

Ναι, με Air Mail τα παρηγγειλα. 28,50 ευρω ειναι η διαφορα στα μεταφορικα;;; Μεγαλη.

Δημοσ.

Περιεργα πραγματα...

Ο ενας του δεινει 90%, το IGN δινει 8.5 και το eurogamer δινει....5!

Δημοσ.
Ρε παιδιά τελικά από που συμφέρει να πάρουμε το motion+ ?

15,96 λιρες Αγγλιες + 2,99 μεταφορικα απο το amazon = 22 ευρω ( http://www.amazon.co.uk/Wii-Motion-Plus-Accessory/dp/B001TOQ8NO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1244541612&sr=8-1 )

23,49 ευρω απο το play "χωρις" μεταφορικα.

Πανω κατω ιδια τιμη εχουν. Απ' οπου σου ερχεται πιο γρηγορα, παρτο.

Δημοσ.

Όποιος το παίξει ας μας πει εντυπώσεις. Έστω και χωρίς Motion plus. Εγώ σχολάω 16.15 οπότε κατά τις 5 θα το βάλω να το δω...

Δημοσ.

Ρωτησα σε γνωστο καταστημα και η απαντηση τους ηταν οτι το motion θα το πουλησουν ανεξαρτητο μετα την κυκλοφορια του Resort.Οριστε??

Σε ενα 20 λεπτο θα σας πω εντυπωσεις.Χωρις motion βεβαια.

Δημοσ.

Αντε περασε το 20λεπτο :P

Αν και νομιζω οι εντυπωσεις σου θα ειναι μετριες, αφου χωρις motion plus φανταζομαι θα "χανει" αρκετα το παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...