Προς το περιεχόμενο

Grand Slam Tennis Vs Virtua Tennis (Wii)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ είναι πολύ καλό το VT2009 κάτι παίζει με τα μοντέλα των παιχτών!

Έχουν χρώμα ζόμπι οι λευκοί και ο Ναδαλ φαίνεται σαν μαύρος με τρίχες στα μπράτσα!

Δεν μπορώ να καταλάβω...

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασχημα νεα για VT2009.Μετα απο καθε ποντο θελει recalibrate το motion τοποθετωντας τον κερσορα του wiimote στον παικτη.GTP.Οποτε και να ειχε καποιος διλημμα ποιο απο τα δυο να παρει θα καταληξει στο grand slam που το μονο προβλημα που εχει ειναι λιγο στην αποκριση.

Δημοσ.

Το grand slam δεν έχει κανένα πρόβλημα στην απόκριση. Πως το εννοείς αυτό? Τόσα preview έχω διαβάσει και δεν λέει πουθενά τίποτα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έφερε κανένας θείος το αμερικάνικο Grand Slam Tennis για να λιώσουμε? 8/6/2009 είναι η επίσημη κυκλοφορία...

Δημοσ.

Κατι ασχετο.

polakis21 ειχα δει που ειπες σε αλλο τοπικ οτι παρηγγειλες απο amazon το motion plus.

Δεν εχω παρει ποτε απο εκει, ξερεις ποσο θα σου στοιχισει?Εχει εξοδα μεταφορικα ή ειναι free?

Στο play.com το βρισκω 23.50ευρω, συμφερει πιο πολυ απο amazon?

Δημοσ.

Από το amazon που τα παρήγγειλα και περιμένω να έρθουν στις 12 του μηνός, μου κόστισαν 75 ευρώ και τα 2 μαζί με τα μεταφορικά αλλά έβαλα express shipping για να τα έχω γρήγορα. Αν βάλεις νορμαλ shipping θα σου είναι 10-15 ευρώ φθηνότερα...

Δημοσ.

Πώς κάνατε παραγγελεία αφού λέει οτι μόνο αμερική το στέλνουν ψάχνω να παραγγείλω και εγώ...μόνο play asia βρήκα 21€ το ενα

Δημοσ.
Ρε παιδιά, έφερε κανένας θείος το αμερικάνικο Grand Slam Tennis για να λιώσουμε? 8/6/2009 είναι η επίσημη κυκλοφορία...

Την Τριτη θειος.Βρηκες motion plus??

Δημοσ.
Πώς κάνατε παραγγελεία αφού λέει οτι μόνο αμερική το στέλνουν ψάχνω να παραγγείλω και εγώ...μόνο play asia βρήκα 21€ το ενα

Και στο play.com υπαρχει για pre-order κανονικα.

Δημοσ.

Ψάχνω στο internet να βρώ κανένα video με το gameplay και δεν μπορώ.

Έχω παραγγείλει το Grand Slam μόνο από Πλαίσιο γιατί ερχόταν πιο φτηνά από ότι να το έπαιρνα από amazon.co.uk.

Ελπίζω να μην έχουμε τράβαλα με το Πλαίσιο και να το στέιλουν την Παρασκευή, αν και δεν τους πολυ-εμπιστεύομαι.

Δημοσ.
ναι μόνο που μπορείς να πάρεις μόνο ένα για το γνωστό λόγο των 30λιρων...

Αυτο το ειδα προσφατα, ειχα καιρο να παραγγειλω κατι απο play και δεν το ηξερα.

Νομιζω ομως, οτι αμα κανεις 2 διαφορετικες παραγγελιες, δεν θα υπαρξει προβλημα καθως θα στα στειλουν ξεχωριστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...