polakis21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Grand Slam Tennis... Απλά εθιστικό αν το μάθεις και καταπληκτικό! Game of the year για μένα εύκολα... Υ.Γ Είμαι ο Polakis21 και σήμερα 28/6/2009 παντρεύομαι!!!!!!!!!
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Να ζησετε φιλε μου!Καλωσορισες στο club των παντρεμενων gamers!
Litost Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αιντε σιδεροκέφαλος, και από αύριο tennis με το νέο περιφερειακό του wii, το παντόφλα plus!!!
tiniakos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι!!! Μετά το γάμο έχει online?:lol:
sheik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Polaki να ζησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw, σου εχω κανει εδω και καιρο request στο grand slam tennis αλλα ακομα να αποδεχτεις Οποιος θελει ας με κανει add για κανενα ματσακι .... SheikGR ειμαι
heyou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Mε το Motion+ έχει άλλη αίσθηση, αλλά δεν το χω συνηθισει ακομα και κανω πιο αποτομα τις κινησεις οπως γινονταν με το wii-mote χωρις το +
tiniakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Όποιος θέλει ας με κάνει add να παίξουμε κάνα game tiniakos είναι το όνομα. Αν και θα μου άρεσε και η ιδέα ενός πρωταθλήματος με παίκτες από Ελλάδα - Κύπρο!!!! Τι λέτε?
The Dean Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Mε το Motion+ έχει άλλη αίσθηση, αλλά δεν το χω συνηθισει ακομα και κανω πιο αποτομα τις κινησεις οπως γινονταν με το wii-mote χωρις το + Ναι, θέλει συνήθεια. Εγώ περιμένω να εκπαιδευτώ και από το resort.
jorge13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 grand slam tennis με πάθος!!!!! έχω παθει εξάρτηση!!!! το παιχνίδι είναι τέλειο!!!!
heyou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Λοιπον καποια συμπεράσματα μετά απο αρκετή ενασχόληση με το GST. Στην αρχή με δυσκόλεψε ο χειρισμος, αλλά με τον που συνηθισα ενθουσιάστηκα με την ακρίβεια. Παρόλαυτα, το παιχνίδι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα! Ανα διαστήματα, δεν ξέρω τι παθαίνει, αλλά δεν εκτελεί την κίνηση που πραγματοποιείς με το χειριστηριο. Συνήθως αυτο γίνεται οταν πας να κερδίσεις το game ή να πάρεις καποιον εύκολο ποντο.
don_stefanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 να σας ρωτησω κατι? το παιχνιδι εχει σχεση με την πραγματικοτητα ή ειναι σα το τεννις του sports pack? αν καποιος φιλος παιζει τεννις ας μου πει για να ξερω αν αξιζει... και κατι αλλο: εχει να ξεκινησεις career ?
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Στο Grand Slam πως σημαδευεις ? Μου φαινεται αρκετα δυσκολο Στο Virtua Tennis online πως βρισκεις αντιπαλους?
rebellion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Στο Grand Slam πως σημαδευεις ?Μου φαινεται αρκετα δυσκολο Στο Virtua Tennis online πως βρισκεις αντιπαλους? μην ασχολησε με virua tennis. το grand slam ειναι καλυτερο σε ολα και πιο αληθοφανες. για να σημαδεψεις απλα χτυπας με το wiimote προς την κατευθυνση που θελεις να παει η μπαλα.σημαντικο ρολο παιζει και ο συγχρονισμος(timing). Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2010 από rebellion
Doganos21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Υπαρχει κανένας που να παίζει ακόμα το συγκεκριμένο παιχνίδι μπας και παίξουμε κανά ματσάκι online;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα