polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ναι αλλά μπροστά στην πόρωση αυτά είναι πταίσματα...
fabio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 polakis21 είπε: Ναι αλλά μπροστά στην πόρωση αυτά είναι πταίσματα... το 3ο ειδικα δεν ειναι και τοσο πταισμα αν συνεβαινε σπανια μπορει αλλα 9/10 φορες που παιζεις με τη γραμμη σου δινει αουτ και στην ιδια ακριβως φαση ο αντιπαλος παιρνει το μεσα.
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εμένα και τα 3 προσωπικά μου συμβαίνουν σπάνια, οπότε δεν έχω πρόβλημα...
winmik2kx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 polakis21 μπορείς να βοηθήσεις λίγο με τα smash? Δε μου βγαίνουν με τπτ και καταλήγω να χάνω σίγουρους πόντους... Πως ακριβώς κάνεις την κίνηση?
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Σαν να σερβίρω από πάνω. Αλλά νομίζω ότι και απλή κίνηση να κάνεις το κάνει το smash. Πρέπει απλά να είσαι ακριβώ κάτω από την μπάλα... Βάζετε ψευδώνυμα για να τα πούμε Online στο τέννις...
winmik2kx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Τι να πω, μια δυο φορές το έχω καταφέρει μόνο... Εξάσκηση μάλλον θέλω...
The Dean Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 winmik2kx είπε: Τι να πω, μια δυο φορές το έχω καταφέρει μόνο... Εξάσκηση μάλλον θέλω... Ναι, αυτό είναι σίγουρο... Το Grand Slam Tennis δεν είναι και πολύ για casuals πάντως... Πράγμα το οποίο θεωρώ καλό.
PFaliro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το thread που αφορούσε σύγκριση των δύο tennis games κατέληξε σε συζήτηση για το Grand Slam Tennis το οποίο είναι σαφώς ανώτερο. Απέκτησα κονσόλα Wii μόνο για τον συγκεκριμένο τίτλο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε διαπιστώσει ανωτερότητα σε κάποια από τα playing stlyes κατά τη δημιουργία ενός παίκτη. Είναι το "serve and volley" ή κάποιο άλλο; Επίσης αν εφαρμόζεται κάποια στρατηγική (και για τα online matches) που φέρνει αποτελέσματα. Το να ανεβαίνει ο παίκτης στο φιλέ για παράδειγμα (όχι πολύ κοντά όμως) διαπίστωσα ότι κερδίζει πόντους. Τελικά υπάρχει σωστή χρήση το Wii Motion Plus που διαπιστώσατε ότι φέρνει καλά αποτελέσματα; Εώς τώρα το έχω στην κατοχή μου μόνο δύο μέρες χώρις να καταφέρω να κερδίσω match στο easy και σίγουρα χρειάζεται εξοικείωση με το Motion Plus αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια χρήσιμη συμβουλή που είδατε ως τώρα για καλύτερο παιχνίδι.
Basilisc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Για όσους αναρωτιούνται πάντως σχετικά με τη χρήση του motion plus και τη σωστή χρήση του από τα δύο παιχνίδια που κοντράρονται έχω να σας αναφέρω ότι το table tennis στο sports resort θα σας αφήσει μ@##$ες.Αρκεί να σας αναφέρω ότι χτύπησα το μπαλάκι με την άκρη της ρακέτας....ηθελημένα!!! Όχι ότι τα άλλα mini-games πάνε πίσω. Η nintendo έγραψε πάλι. Το Tiger Woods δίνει ρέστα στο χειρισμό από φέτος. Ελπίζω οι δύο τίτλοι του χρόνου να έχουν κάτι ισάξιο.
The Dean Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ναι. Η χρησιμοποίηση του Plus από την Nintendo είναι τρομερή όπως διάβασα. Να δούμε πότε οι 3rd parties θα καταφέρουν να φτάσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Olorin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 The Dean είπε: Ναι. Η χρησιμοποίηση του Plus από την Nintendo είναι τρομερή όπως διάβασα. Να δούμε πότε οι 3rd parties θα καταφέρουν να φτάσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εντάξει, τα Grand Slam Tennis, Tiger Woods της EA Sports δεν ήταν άσχημα για αρχή... (από όσο τουλάχιστον άκουσα για το TW αφού δεν το έχω παίξει...)
The Dean Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Olorin είπε: Εντάξει, τα Grand Slam Tennis, Tiger Woods της EA Sports δεν ήταν άσχημα για αρχή... (από όσο τουλάχιστον άκουσα για το TW αφού δεν το έχω παίξει...) Καθόλου άσχημα... Απλά επειδή το Wiimote μόνο η Nintendo το αξιοποίησε πραγματικά, φοβάμαι μήπως γίνει το ίδιο και με το MotionPlus. Το Red Steel 2 θα είναι πιστεύω κομβικό σημείο για τη σχέση του MotionPlus με τους 3rd parties.
KleKoR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Έχω παίξει καμιά 15 ματς χωρίς motion plus στο νορμαλ και έχω καταφέρει να πάρω μόλις 3 σετ... έλεος.... υπερβολικά δύσκολο.... έχω αδειάσει τον αντίπαλο στη μια γωνιά του γηπέδου και αντί να στείλει την μπάλα ο δικός μου στην ευθεία την στέλνει και πάλι διαγώνια, πάνω στον αντίπαλο.... έλεος....
Basilisc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Olorin είπε: Εντάξει, τα Grand Slam Tennis, Tiger Woods της EA Sports δεν ήταν άσχημα για αρχή... (από όσο τουλάχιστον άκουσα για το TW αφού δεν το έχω παίξει...) Το Tiger Woods κάνει ως τώρα την καλύτερη αξιοποίηση του motion plus όσων αφορά τους 3rd parties. Αλλά προτείνω όσους έχουν τη δυνατότητα και έχουν motion plus να ψάξουν και να κατεβάσουν το sports resort. Είναι στα ιαπωνικά αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα με τα μενού καθώς είναι παρόμοια με του Wii sports. Mini games είναι πάλι αλλά ο χειρισμός είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Θα το ξαναπώ γιατί το αξίζει: Η Nintendo έγραψε πάλι. Όσοι δεν έχετε motion plus θα πάρετε σίγουρα όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Επιτέλους το Wii έχει τον χειρισμό που έπρεπε να έχει όταν προτοκυκλοφόρησε και που όλοι ελπίζαμε αφήνει τους αλλους να ασχολούνται με Natal και γυαλιστερές σφαίρες που μοιάζουν με παγωτό χωνάκι.
PFaliro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 KleKoR είπε: Έχω παίξει καμιά 15 ματς χωρίς motion plus στο νορμαλ και έχω καταφέρει να πάρω μόλις 3 σετ... έλεος.... υπερβολικά δύσκολο.... έχω αδειάσει τον αντίπαλο στη μια γωνιά του γηπέδου και αντί να στείλει την μπάλα ο δικός μου στην ευθεία την στέλνει και πάλι διαγώνια, πάνω στον αντίπαλο.... έλεος.... Αρχικά θα πω ότι ήμουν υποψιασμένος για τη δυσκολία του παιχνιδιού γιατί το έμαθα μέσω Gamespot (ο λόγος που του έδωσε 6/10 ενώ αξίζει ένα 8/10). Στο παιχνίδι χρησιμοποιώ απο την αρχή Wii Motion Plus και nunchuk. Στις πρώτες 3 μέρες ο παίκτης μου έχανε σε όλα τα match. Προσπάθησα και έμαθα τα χτυπήματα κυρίως όμως τα down the line. Είχα παρατηρήσει ότι αρκετοί πόντοι χανόντουσαν γιατί γυρνούσα το Wii remote στο τελείωμα της κίνησης και έκανα συνεχώς cross-court διαγώνια χτυπήματα πολλά απο τα οποία βγαίναν έξω. Σε αυτό το παιχνίδι σημασία μεγάλη είναι που κοιτάει το Wii remote όταν τελειώνει η κίνηση. Αν κοιτάει ευθεία στην τηλεόραση και όχι πλάγια θα ρίξουμε και ευθεία την μπάλα. Παρόλαυτα συνέχιζα να χάνω παιχνίδια αλλά έπαιρνα πια games. Μετά ξαναεφάρμοσα την στρατηγική να ανεβαίνω στο φιλέ. Με μία διαφορά σε περίπτωση λόμπας θέλει να κάνεις κίνηση αμέσως ενώ ο παίκτης σου ανεβαίνει στο φιλέ. Τελευταίο και σημαντικότερο τα αστέρια που αποκτά ο παίκτης. Αυτά είναι αποκλειστικά θέμα winners και είναι θέμα χρόνου να ανεβαινούν. Στις τέσσερις μέρες ο παίκτης μου έφτασε τα 1.5 αστέρια. Άλλαξε κατά πολύ τη σιγουριά στα χτυπήματα. Το σερβίς έγινε λίγο πιο δυνατό. Τελικό σχόλιο για τη δυσκολία: Είναι ρεαλιστικό και λογικό (και πολύ πιο ευχάριστο) οι νίκες να έρχονται μετά από επίμονη προσπάθεια. Αυτό ίσως το βρίσκω πιο κοντά στο τένις από τις κινήσεις οι οποίες αν θέλουμε μπορούν να θυμίζουν πινγκ-πονγκ και πάλι ο παίκτης να βαράει βαθιά top-spin. Εάν μετά από 5 ώρες παιχνιδιού κατακτούσε ένας καινούργιος παίκτης grand-slam θα βαριόμασταν πολύ γρήγορα και αυτό θα σήμαινε ένα ρηχό παιχίδι. Εάν παίξετε online αμέσως βλέπετε τη διαφορά με παίκτες που έχουν όλα τα αστέρια. Δεν σημαίνει και ότι ο αντίπαλος αναγκαστικά κάνει πολύ περισσότερα πράγματα σε κινήσεις. Σαν παιχνίδι σίγουρα βάζει και τον παράγοντα τύχη και κατά περίπτωση αγνοεί την κίνηση του παίκτη. Αυτό το έχω δει σε περιπώσει που ο υπολογιστής βάζει άσους και από τη μεριά μου έκανα την ίδια υποδοχή όπως και σε άλλους πόντους. Ο παίκτης όμως έμενε σχεδόν ακούνητος. Υπάρχουν τηλεοπτικά στοιχεία τα οποία τα δέχεσαι γιατί στην αρχή παίζεις με μεγαλύτερης δυνατότητας παίκτες. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία ρεαλισμού όπως το γεγονός ότι μετά από πολλά games είδα τον ΑΙ αντίπαλο να κουράζεται και να κάνει double fault ή να βγάζει έξω μπάλες που δεν τα είχα δεί στα πρώτα 5 games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα