polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μάλλον θες προπόνηση. Εγώ νικάω πλέον για πλάκα το ΑΙ στο πολύ δύσκολο επίπεδο και είμαι στην κορυφαία 15αδα του κόσμου online. Ειδικά χθες το βράδυ έπαιξα 5-6 επικά ματσάκια με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης με όλα τα ματς να κρίνονται σε tie break και τέτοια κόλπα, με απίστευτες μπαλιές,λόμπες,drop shots κλπ! Αν και τα έχασα όλα τα παιχνίδια από τον Νο2 το ευχαριστήθηκα αφάνταστα. Έχω καιρό να πορωθώ τόσο πολύ με ένα παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, όπως τώρα με το Grand Slam Tennis, όπου και παίζω κάθε μέρα μέχρι τις 3-4 το βράδυ! Αυτή την στιγμή είμαι στο Νο14. Μέχρι την 7η θέση μπορώ να πάω για πλάκα (ακόμα και απόψε αν παίξω καλά). Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα σκούρα. Οι πρώτοι παίκτες είναι καταπληκτικοί, και όλοι Αμερικανοί...
The Dean Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μάλλον θες προπόνηση. Εγώ νικάω πλέον για πλάκα το ΑΙ στο πολύ δύσκολο επίπεδο και είμαι στην κορυφαία 15αδα του κόσμου online. Ειδικά χθες το βράδυ έπαιξα 5-6 επικά ματσάκια με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης με όλα τα ματς να κρίνονται σε tie break και τέτοια κόλπα, με απίστευτες μπαλιές,λόμπες,drop shots κλπ! Αν και τα έχασα όλα τα παιχνίδια από τον Νο2 το ευχαριστήθηκα αφάνταστα. Έχω καιρό να πορωθώ τόσο πολύ με ένα παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, όπως τώρα με το Grand Slam Tennis, όπου και παίζω κάθε μέρα μέχρι τις 3-4 το βράδυ! Αυτή την στιγμή είμαι στο Νο14. Μέχρι την 7η θέση μπορώ να πάω για πλάκα (ακόμα και απόψε αν παίξω καλά). Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα σκούρα. Οι πρώτοι παίκτες είναι καταπληκτικοί, και όλοι Αμερικανοί... Καλά εσύ πας για τενίστας κανονικός. Πιστεύεις όμως ότι και το casual κοινό του Wii θα έχει τις ίδιες δυνατότητες με σένα;
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεν χρειάζεται ρε να το λιώσει όσο κι εγώ. Παράδειγμα, πήγα χθες στο σπίτι της κουμπάρας μας με την γυναίκα μου, και πήρα μαζί μου τo wii και το τέννις. Τους το έδειξα 1η φορά και μετά είχαν πορωθεί και έπαιζαν οι γυναίκες τέννις. Μάλιστα, ήταν και μια άλλη φίλη εκεί, που ήταν μάλιστα και έγκυος, και έπαιζε κι αυτή γιατί πορώθηκε! Αυτό κατάφερε το wii, να φέρει τους casual και τους άσχετους. Και όσο πέρναγε η ώρα, έπαιζαν όλο και καλύτερα...
pscrazy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δεν χρειάζεται ρε να το λιώσει όσο κι εγώ. Παράδειγμα, πήγα χθες στο σπίτι της κουμπάρας μας με την γυναίκα μου, και πήρα μαζί μου τo wii και το τέννις. Τους το έδειξα 1η φορά και μετά είχαν πορωθεί και έπαιζαν οι γυναίκες τέννις. Μάλιστα, ήταν και μια άλλη φίλη εκεί, που ήταν μάλιστα και έγκυος, και έπαιζε κι αυτή γιατί πορώθηκε! Αυτό κατάφερε το wii, να φέρει τους casual και τους άσχετους. Και όσο πέρναγε η ώρα, έπαιζαν όλο και καλύτερα... Μα αυτο ειναι το target group της Nin, casual gamers for fun! Και καλα κανει γιατι τους πηρε τα σωβρακα...
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Το Eurogamer διόρθωσε το review που είχε κάνει στο GST και το είχε κράξει με 6/10, και ζητάει συγγνώμη για την βιασύνη τους! Του βάζει 8/10: http://www.eurogamer.net/articles/grand-slam-tennis-review?page=2
Olorin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Το αγόρασα κι εγώ σήμερα και πρόλαβα ήδη να παίξω καμιά 10-15αριά παιχνίδια... Καταρχάς... πώς στο καλό μπορεί κάποιος να παίξει χωρίς nunchuck??? Αρχικά δεν το είχα βάλει γιατί ήθελα να συνηθίσω τα χτυπήματα και σχεδόν ποτέ δεν πήγαινε ο παίκτης εκεί που ήθελα/περίμενα... Έπαιξα 3 παιχνίδια χωρίς nunchuck στο "Easy" και δεν μπορούσα ούτε game να πάρω, ενώ με το που το έβαλα στα επόμενα 10 έκανα μόνο μια ήττα και αυτή στο πρώτο online παιχνίδι μου αφού είχα συνηθίσει το προβλέψιμο παίξιμο της ΑΙ και μέχρι να καταλάβω τι γινόταν είχαμε φτάσει στο τελευταίο game... Είχα ξεχάσει πάντως πόσο εκνευριστικό είναι να σου κόβεται η σύνδεση σε ranked online παιχνίδια... Μου κόπηκε στο δεύτερο παιχνίδι μου ενώ κέρδιζα 3-2 και το πήρε ως ήττα!!! Τουλάχιστον κέρδισα τα επόμενα 2 και μας βοήθησα να ξεπεράσουμε την Ελβετία και να είμαστε 16οι... //Άσχετο... στο online έχει σημασία ποιον παίκτη διαλέγεις ή όχι? Γιατί έβλεπα πως οι περισσότεροι είχαν τους παίκτες που έφτιαχναν οι ίδιοι και όχι κάποιον πεντάστερο (π.χ. Federer, Nadal)
The Dean Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Αρχίζω και βελτιώνομαι κάπως. Μάλλον έχω σκουριάσει. Παρόλα αυτά, το online κομμάτι είναι πολύ καλύτερο από το αναμενόμενο. Επίσης, το ΑΙ δείχνει ανίκανο να κάνει λάθη. Πιστεύω σε πιο υψηλό επίπεδο δυσκολίας θα με λιανίσουν... Το ελληνικό site που παρακολουθώ πάντως, το Authority, του έβαλε 7 και μου φάνηκε αρκετά ώριμη κριτική.
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εγώ χθες πολύ ντεφορμέ έχασα από κάποιους χαμηλότερης δυναμικότητας και έπεσα στην 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Πρέπει να ανακάμψω οπωσδήποτε σήμερα, γιατί αλλιώς θα μείνω πίσω και μετά πετάει το τρένο της κορυφής...
The Dean Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εγώ χθες πολύ ντεφορμέ έχασα από κάποιους χαμηλότερης δυναμικότητας και έπεσα στην 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Πρέπει να ανακάμψω οπωσδήποτε σήμερα, γιατί αλλιώς θα μείνω πίσω και μετά πετάει το τρένο της κορυφής... Προβλήματα σύνδεσης είχες μέχρι τώρα;
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Όχι κανένα πρόβλημα. Μόνο σε 1-2 παιχνίδια όπου κάτι γίνεται όταν σερβίρει ο αντίπαλος, κι ενώ απαντάω κανονικά τα σερβις του και στέλνω την μπάλα στο αντίπαλο γήπεδο, αμέσως δίνεται ο πόντος στον αντίπαλο χωρίς να έχω χάσει και ενώ η μπάλα παίζεται...Περίεργο
heyou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Eπαιξα το GST χωρις το Motion+ και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό. Με το nunchuk κινείς τον παίχτη και χειρίζεσαι το wii-mote οπως στο Wii Sports. Αντε να αγοράσω και κανα Motion+
The Dean Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Όχι κανένα πρόβλημα. Μόνο σε 1-2 παιχνίδια όπου κάτι γίνεται όταν σερβίρει ο αντίπαλος, κι ενώ απαντάω κανονικά τα σερβις του και στέλνω την μπάλα στο αντίπαλο γήπεδο, αμέσως δίνεται ο πόντος στον αντίπαλο χωρίς να έχω χάσει και ενώ η μπάλα παίζεται...Περίεργο Ακριβώς! Μου έχει τύχει και μένα. Είναι server delays αλλά δεν ξέρω αν προκαλούνται από την ΕΑ ή τη δική μου γραμμή. Εντούτοις, δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές.
polakis21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Νομίζω πάντως ότι η ΕΑ πρέπει να κάνει ένα update οπωσδήποτε: -Για τα σερβίς που ενώ τα αποκρούς, δίνεται ο πόντος στον αντίπαλο -Για τις φορές που η μπάλα χτυπάει 2 φορές στο αντίπαλο γήπεδο και όμως συνεχίζεται το παιχνίδι -Για τις φορές που ενώ η μπάλα πάει καθαρά άουτ, ο διαιτητής δεν λέει τίποτα και ενώ είναι δικός σου ο πόντος πχ, τον παίρνει ο άλλος... Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι εφικτό ένα update στο wii...
The Dean Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Νομίζω πάντως ότι η ΕΑ πρέπει να κάνει ένα update οπωσδήποτε: -Για τα σερβίς που ενώ τα αποκρούς, δίνεται ο πόντος στον αντίπαλο -Για τις φορές που η μπάλα χτυπάει 2 φορές στο αντίπαλο γήπεδο και όμως συνεχίζεται το παιχνίδι -Για τις φορές που ενώ η μπάλα πάει καθαρά άουτ, ο διαιτητής δεν λέει τίποτα και ενώ είναι δικός σου ο πόντος πχ, τον παίρνει ο άλλος... Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι εφικτό ένα update στο wii... Δεν συνηθίζεται αλλά έχει γίνει ξανά αν θυμάμαι καλά στο Super Smash Bros. Melee. Βέβαια αυτό αφορούσε net code και όχι game code...
nos1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Νομίζω πάντως ότι η ΕΑ πρέπει να κάνει ένα update οπωσδήποτε: -Για τα σερβίς που ενώ τα αποκρούς, δίνεται ο πόντος στον αντίπαλο -Για τις φορές που η μπάλα χτυπάει 2 φορές στο αντίπαλο γήπεδο και όμως συνεχίζεται το παιχνίδι -Για τις φορές που ενώ η μπάλα πάει καθαρά άουτ, ο διαιτητής δεν λέει τίποτα και ενώ είναι δικός σου ο πόντος πχ, τον παίρνει ο άλλος... Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι εφικτό ένα update στο wii... Και έλεγα οτι τα κάνει μόνο σε εμένα αυτα...Η απάτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα