fabio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σε καποια ομως εχει δικιο το review. To 6 και εμενα μου φανηκε εντελως αστοχο (μην πω τιποτα αλλο) αλλα οντως λειπει ενα σωστο tutorial (σε τελικη δεν γεννηθηκαμε ολοι με ρακετα στο χερι να ξερουμε πως κατευθηνεις το μπαλακι) και ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστικο που ενω ο ΑΙ παιζει με ενα χιλιοστο μεσα εσυ ειναι παντα ενα χιλιοστο εξω! Κατα τα αλλα ....super εχει τρεις μερες που ποναει το χερι μου ....
frou-frou Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δεν νομίζω ότι στο Gamespot είναι καθόλου βλάκες. Είναι από τα πιο σοβαρά Game sites. Δεν είναι από τα στημένα sites εταιρειών που βάζουν 90+ για προώθηση των games. Όταν παίρνει μέσο όρο από 10 sites 72.70 τότε δεν νομίζω να φταίει το Gamespot στην βαθμολογία του για το παιχνίδι. http://www.gamerankings.com/wii/958432-ea-sports-grand-slam-tennis/index.html
darksoho33 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 στο gamespot δινε σημασια στην κριτικη των users και οχι την δικι τους κατι αλλο το motion sensor για το wii αξιζει να το αγορασω ή θα το παρω τσαμπα? παιζω φανατικα τεννις,
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εγώ βλέπω όμως τον λαο που του βάζει από 8.0 έως 9.5 Εμένα αυτό με απασχολεί, όχι το review του ενός... Τώρα για το τί πρέπει να βελτιώσουν στο επόμενο εγώ πιστεύω τα εξής: 1) Ποικιλία στα σερβίς με φάλτσα κλπ, όχι μόνο φλατ σερβίς 2) Τα drop shot να γίνονται με σωστό placement της ρακέτας και χωρίς κουμπί 3) Το ίδιο να ισχύει και για τις λόμπες 4) Να προσθέσουν και Online Tournaments 5) Βαθύτερο career mode για να ευχαριστήσουμε και τους reviewers Νομίζω ότι αν μπουν αυτά αρχικά, τότε θα μιλάμε για την απόλυτη πόρωση
sheik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μου ηρθε και μενα το motion+ και μολις επαιξα 2-3 αγωνες. Δεν ειδα και τεραστιες διαφορες, ισως επειδη θελω προπονηση Αυτο που δεν εχω καταλαβει, ειναι το σημαδι.Γινεται οπως πριν, με το καταλληλο timing η παιζει ρολο κατι αλλο?
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Σε συνδυασμό με την κίνησή σου πρέπει να γυρίζεις το wiimote και να κοιτάει διαγώνια δεξιά για δεξί χτύπημα, κέντρο για κεντρικό και αριστερά διαγώνια για αριστερό χτύπημα. Θέλει προπόνηση...
Peavy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μόλις τώρα μου ήρθαν και μένα τα motion + απο e-shop (με την πρώτη τιμη, μουχαχαχαχα!!!), μόλις θα παίξω θα σας πω και εγώ εντυπώσεις!!!
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Αντε peavy με το καλό ρε. Σε περιμένουμε online. Μπείτε ρε παιδιά να κανονίσουμε κανά ματσάκι...
spiretos13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Γεια σε όλους! Το έχω κι εγώ το Grand Slam Tennis καμιά βδομάδα τώρα. Πάρα πολύ καλό! Μετά την "προπόνηση" ρίχνω κι εγώ κανά matchάκι online και έχω συνεισφέρει το κάτι τι στη βαθμολογία μας. Γιατί δεν οργανωνόμαστε λίγο ώστε να φτιάξει κάποιος μια σελίδα ή έστω ένα group στο facebook, του στυλ "Grand Slam Tennis Greek Team" ή κάτι τέτοιο...
polakis21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Polakis με μεγάλες νίκες και εμφανίσεις έφτασε αισίως το Νο11 στον κόσμο και την Ελλάδα και πάλι 14η!!!!!!! Πανικός λέμε!!!!! Η κορυφή πλησιάζει ρε αλήτες αμερικανάκια!!!!!
pscrazy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Polakis με μεγάλες νίκες και εμφανίσεις έφτασε αισίως το Νο11 στον κόσμο και την Ελλάδα και πάλι 14η!!!!!!! Πανικός λέμε!!!!! Η κορυφή πλησιάζει ρε αλήτες αμερικανάκια!!!!! Ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο polaki που το εχει παρει πατριωτικα το θεμα! Αντε man ανεβασε μας και αλλο ....
brandon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Επειδή είμαι κομπλέ και εγώ με tennis, wii motion κτλ... το απόγευμα ... θα ριχτώ στην μάχη του online... τρέμετε
polakis21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Φίλε πες nickname να σε κάνω add να παίζουμε. Εμένα είναι Polakis
polakis21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Προσωρινή υποχώρηση στο Νο14 χθες το βράδυ, λόγω 5 ηττών σερί από το καταπληκτικό Νο2 της κατάταξης. Μιλάμε για καταπληκτικό παίκτη! Τον κόντραρα και στα 5 παιχνίδια, αλλά την κρίσιμη στιγμή πάντα είχε το πάνω χέρι στις λεπτομέρειες...Επικά ματς! Πρέπει απόψε να γυρίσω το κλίμα. Είχα φτάσει μια ανάσα πριν το Νο7 αλλά αυτές οι 5 ήττες μέ έριξαν στο 14 πάλι...
The Dean Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μετά από κάποια αρχική ενασχόληση μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι ακόμα αρχή για το Motion Plus. Έχει παραπάνω δυσκολία αρχικά από ότι πρέπει, ενώ το wiimote είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν συγχωρεί. Αν προσθέσεις και την ικανότητα του ΑΙ να είναι αλάνθαστο, τότε σπάνε λίγο τα νεύρα. Αλλά μπορεί και να θέλω προπόνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα