Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Oμως πόσο πίσω είναι το ps3 από το τσιπαριζέν τσαμπαντέν xbox το οποίο έχει βγει και ένα χρόνο νωρίτερα; 9-10m κομμάτια λιγότερα...
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Όμως πόσο πίσω είναι το ps3 από το τσιπαριζέν τσαμπαντέν xbox το οποίο έχει βγει και ένα χρόνο νωρίτερα; Άλλωστε ανά 4 games που πουλάει το ps3 είναι σαν ένα xbox.... δηλαδή τα χαμένα κέρδη από τη μη πώληση κονσολών σε αυτούς που παίζουν αποκλειστικά και μόνο πειρατικά, την κάλυψε ανετότατα και με το παραπάνω την χασούρα αφού έχει 100% πωλήσεις και καθόλου free riders (μην ξεχνάμε τις σταυροειδείς πωλήσεις... πουλώ στο κόστος τη κονσόλα γιατί αναμένω να πουλήσω games... αν τελικά αυτοί δεν πάρουν games τότε όχι μόνο δεν κέρδισα... ζημιώθηκα κιόλας). Όπως είπα , έχει το φανατικό κοινό της και την συμφέρει να μην παίζονται πειρατικά. Μας λες δηλαδή οτι οποιος παρει το νέο Street Fighter στο ps3 θα παρει τα χρηματα της η sony Το φανατικό της κοινό απλα δεν υπάρχει διότι οσοι ειχαν πάρει ps1&ps2 αυτοι την φορά πειραν Xbox 360. Απο την άλλη η sony δεν μπορει να κανει κάτι για ολο αυτο. Χρήματα δεν έβγαλε ποτε απο το ps3 και ελπίζω και ολας να μην συνεχίσει με ps4 καθώς τέτοιες εταιρίες μόνο κακό κάνουν στα βίντεο games.
Antretng Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται στο Xbox360 πωλούνται περισσότερα αυθεντικά παιχνίδια σε σχέση με το PS3. Γιατί έχουν πουληθεί και περισσότερες κονσόλες που οφείλεται ΚΑΙ στο ότι κυκλοφόρησε ένα χρόνο νωρίτερα (περισσότεροι κάτοχοι), αλλά και στις πωλήσεις παιχνιδιών εκείνο το χρόνο. Ποσοστιαία, όμως, πόσα παιχνίδια περισσότερο έχει πουλήσει σε σχέση με τον όγκο των πωλήσεων; Μπορεί να σου φαίνεται οξύμωρο... αλλά μην ξεχνάς ότι όταν πουλάς κονσόλες και σε αυτούς που τα πειρατεύουν τότε καλύτερα να μην τους πούλαγες γιατί τότε έχεις α. Ζημία το πρώτο καιρό γιατί την πουλάς στο κόστος β. Ζημία από την κάλυψη της εγγύησης (RROD για παράδειγμα) γ. Όχι όμως πωλήσεις παιχνιδιών σε αυτούς. 9-10m κομμάτια λιγότερα... Όπως είπα το xbox κυκλοφόρησε ένα χρόνο νωρίτερα... και μόνο αυτή να ήταν η διαφορά είναι αρκετή για να χει περισσότερες πωλήσεις. Άλλωστε τα ξερά νούμερα εμένα δεν μου λένε τίποτα....πόσα έχει πουλήσει το xbox αν βγάλουμε την πρώτη χρονιά αλλά και τις χώρες προέλευσης; Επειδή δεν έχω υπόψιν μου κάποιο αναλυτικό πίνακα με πωλήσεις, μπορείς να το postareis ; Τουλάχιστον, στην Ευρώπη, στην οποία ήρθε ακόμη πιο καθυστερημένα το ps3, οι πωλήσεις είναι στα ίδια επίπεδα. Τώρα αν βάλεις μέσα την τεράστια Αμερική... sorry είναι Αμερική εκεί με φανατισμό για τα εγχώρια προϊόντα τους... ενώ τους τοπικιστές της Ιαπωνίας τους μοιράστηκαν δύο εταιρίες και σίγουρα δεν έχει ίδιο πληθυσμό. [/color]Μας λες δηλαδή οτι οποιος παρει το νέο Street Fighter στο ps3 θα παρει τα χρηματα της η sony Φυσικά... όσο κέρδος θα έχει με μια κονσόλα που πουλά η Microsoft με 200 ευρώ... τόσο κέρδος θα αποκομίσει, ίσως και περισσότερο, αν πουλήσει 4 παιχνίδια της. Δηλαδή τις κονσόλες τσάμπα τις φτιάχνουν; 100% κέρδος έχουν; Απεναντίας, το πρώτο καιρό που κυκλοφορούν την κονσόλα, όχι μόνο δεν αποφέρουν κέρδη οι πωλήσεις αλλά ζημιές. Προσοχή μια επιχείρηση δεν την νοιάζουν τα έσοδα... την νοιάζουν τα κέρδη!!!!!! Το φανατικό της κοινό απλα δεν υπάρχει διότι οσοι ειχαν πάρει ps1&ps2 αυτοι την φορά πειραν Xbox 360.Απο την άλλη η sony δεν μπορει να κανει κάτι για ολο αυτο. Χρήματα δεν έβγαλε ποτε απο το ps3 και ελπίζω και ολας να μην συνεχίσει με ps4 καθώς τέτοιες εταιρίες μόνο κακό κάνουν στα βίντεο games. Εδώ είσαι φάουλ. Όταν το ps1 και ps2 είχαν σχεδόν κατακτήσει την αγορά.. όταν το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς το χε η sony... αναμενόμενο είναι όταν βγει μια άλλη κονσόλα, αν επιβιώσει, τελικά να φάει από αυτό το ποσοστό. Σωστά; Αρά λογικό μου φαίνεται ο κάτοχος xbox360 σήμερα να είχε ps1 ή ps2 αφου ουσιαστικά το πρώτο xbox πήγε άπατο... δεν είχε μερίδιο αγοράς. Και φυσικά αυτοί που ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ δεν έφυγαν από τη sony αλλά αγόρασαν το ακριβότερο και ατσιπάριστο ps3. Τι, μηδενικές πωλήσεις έχει; Άλλωστε ξεχνάμε γιατί τα έγραψα όλα αυτά. Είχα πει την κοινή σε όλους μας λογική ότι η πειρατεία συμφέρει την εταιρία για διείσδυση στην αγορά... όταν όμως έχεις ήδη διεισδύσει στην αγορά τα πράγματα δεν είναι πλέον τόσο απλά.
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Φυσικά... όσο κέρδος θα έχει με μια κονσόλα που πουλά η Microsoft με 200 ευρώ... τόσο κέρδος θα αποκομίσει, ίσως και περισσότερο, αν πουλήσει 4 παιχνίδια της. Δηλαδή τις κονσόλες τσάμπα τις φτιάχνουν; 100% κέρδος έχουν; Απεναντίας, το πρώτο καιρό που κυκλοφορούν την κονσόλα, όχι μόνο δεν αποφέρουν κέρδη οι πωλήσεις αλλά ζημιές. Προσοχή μια επιχείρηση δεν την νοιάζουν τα έσοδα... την νοιάζουν τα κέρδη!!!!!! Εδώ είσαι φάουλ. Όταν το ps1 και ps2 είχαν σχεδόν κατακτήσει την αγορά.. όταν το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς το χε η sony... αναμενόμενο είναι όταν βγει μια άλλη κονσόλα, αν επιβιώσει, τελικά να φάει από αυτό το ποσοστό. Σωστά; Αρά λογικό μου φαίνεται ο κάτοχος xbox360 σήμερα να είχε ps1 ή ps2 αφου ουσιαστικά το πρώτο xbox πήγε άπατο... δεν είχε μερίδιο αγοράς. Και φυσικά αυτοί που ήταν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ δεν έφυγαν από τη sony αλλά αγόρασαν το ακριβότερο και ατσιπάριστο ps3. Τι, μηδενικές πωλήσεις έχει; Άλλωστε ξεχνάμε γιατί τα έγραψα όλα αυτά. Είχα πει την κοινή σε όλους μας λογική ότι η πειρατεία συμφέρει την εταιρία για διείσδυση στην αγορά... όταν όμως έχεις ήδη διεισδύσει στην αγορά τα πράγματα δεν είναι πλέον τόσο απλά. Μα δεν ειναι παιχνίδια της ρε φιλε έλεος δηλαδή. αν ενα game κανει 60 ευρω βγάζει 10 ας πούμε το κατάστημα 10 η sony και το υπόλοιπο η capcom αν είναι για το street - fighter ας πούμε. Και γιατι υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ της sony? Τι είναι Nintendo ή sega??? Μα η πειρατεία δεν συμφέρει ποτέ την οποιαδήποτε εταιρία. Πάλι λάθος σε βρίσκω.
Antretng Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μα δεν ειναι παιχνίδια της ρε φιλε έλεος δηλαδή.αν ενα game κανει 60 ευρω βγάζει 10 ας πούμε το κατάστημα 10 η sony και το υπόλοιπο η capcom αν είναι για το street - fighter ας πούμε. Και γιατι υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ της sony? Τι είναι Nintendo ή sega??? Μα η πειρατεία δεν συμφέρει ποτέ την οποιαδήποτε εταιρία. Πάλι λάθος σε βρίσκω. Και ποια νομίζεις ότι είναι τα κέρδη από τις πώληση κάθε κονσόλας; Αν μιλάμε στο πρώτο έτος τα κέρδη της είναι αρνητικά (άρα σίγουρα τα κέρδη από game είναι μεγαλύτερα). Αν μιλάμε για σήμερα... δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι αλλά σίγουρα 4*10= 40 ευρώ (έστω ότι όλα είναι άλλων εταιριών και όχι της ίδιας ) εάν δεν μιλάμε για κέρδη μεγαλύτερα του 20% ανα κονσόλα στο xbox τότε δεν έχουμε διαφορά (200*20% = 40). Αν όμως η sony κατέχει ένα ποσοστό τουλάχιστον 25% των πωλήσεων (δηλαδή είναι δικά της τα games) τότε τα κέρδη είναι σίγουρα μεγαλύτερα των 40 ευρώ ανά 4 παιχνίδια. Αλλά ας το βγάλουμε απ έξω γιατί δεν έχω ιδέα για το τι είναι αυτό το ποσοστό.. έστω ότι δεν πουλάει τίποτα. Ως όμως στρατηγική διείσδυσης, τα πειρατικά παιχνίδια είναι η τέλεια λύση (δεν είναι τυχαίο που το xbox ήταν τόσο ευκολοχακάριστο). Όταν πρωτομπαίνεις σε κάποια αγορά μια εκ των δημοφιλέστερων στρατηγικών είναι οι χαμηλότερες τιμές και οι διαφημιστική καμπάνια. Όμως ήταν προτιμότερο η πειρατεία από τις χαμηλότερες τιμές και την πολυδάπανη διαφημιστική καμπάνια γιατί α. Δεν μειώνονται τα έσοδά σου από αυτούς που ούτως ή άλλος τα παίρνουν αυθεντικά. β. Πειρατεία φέρνει πωλήσεις κονσολών => συμφωνίες με εταιρίες παιχνιδιών => ακόμη περισσότερες πωλήσεις. γ. Λιγότερες δαπάνες για διαφήμιση... διαφήμιση θα κάνει αυτός που τη πήρε για πειρατικά και θα την προτείνει αλλά και θα σφαχτεί (κλασσικό flame) στα διάφορα forum. Υ.Γ. Το μόνο που λέω είναι ότι αν κάποια εταιρία την σύμφερε περισσότερο από τις άλλες να μην υπάρχει πειρατεία και μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά χωρίς αυτήν, τότε αυτή είναι σίγουρα η sony που είχε τη μεγαλύτερη διείσδυση (ps1 και ps2 φτάσουν στον ουρανό) και τους οπαδούς της
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Και ποια νομίζεις ότι είναι τα κέρδη από τις πώληση κάθε κονσόλας; Αν μιλάμε στο πρώτο έτος τα κέρδη της είναι αρνητικά (άρα σίγουρα τα κέρδη από game είναι μεγαλύτερα). Αν μιλάμε για σήμερα... δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι αλλά σίγουρα 4*10= 40 ευρώ (έστω ότι όλα είναι άλλων εταιριών και όχι της ίδιας ) αν δεν μιλάμε για κέρδη μεγαλύτερα του 20% ανα κονσόλα στο xbox τότε δεν έχουμε διαφορά (200*20% = 40). Αν όμως η sony κατέχει ένα ποσοστό τουλάχιστον 25% των πωλήσεων (δηλαδή είναι δικά τις τα games) τότε τα κέρδη είναι σίγουρα μεγαλύτερα των 40 ευρώ ανά 4 παιχνίδια. Ως όμως στρατηγική διείσδυσης, τα πειρατικά παιχνίδια είναι η τέλεια λύση (δεν είναι τυχαίο που το xbox ήταν τόσο ευκολοχακάριστο). Όταν πρωτομπαίνεις σε κάποια αγορά μια εκ των δημοφιλέστερων στρατηγικών είναι οι χαμηλότερες τιμές και οι διαφημιστική καμπάνια. Όμως ήταν προτιμότερο η πειρατεία από τις χαμηλότερες τιμές και την πολυδάπανη διαφημιστική καμπάνια γιατί α. Δεν μειώνονται τα έσοδά σου από αυτούς που ούτως ή άλλος τα παίρνουν αυθεντικά. β. Πειρατεία φέρνει πωλήσεις κονσολών => συμφωνίες με εταιρίες παιχνιδιών => ακόμη περισσότερες πωλήσεις. γ. Λιγότερες δαπάνες για διαφήμιση... διαφήμιση θα κάνει αυτός που τη πήρε για πειρατικά και θα την προτείνει αλλά και θα σφαχτεί (κλασσικό flame) στα διάφορα forum. Δεν απαντησες καπου ομως. Τεσπα εγω οτι ειχα να σου πω το ειπα εχεις τα πιστευω σου (που για μενα ειναι αλλου ντα αλλου) εχω και εγω τα πιστευω μου (που για σενα ειναι αλλου ντα αλλου)
Antretng Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δεν απαντησες καπου ομως.Τεσπα εγω οτι ειχα να σου πω το ειπα εχεις τα πιστευω σου (που για μενα ειναι αλλου ντα αλλου) εχω και εγω τα πιστευω μου (που για σενα ειναι αλλου ντα αλλου) Εννοείς στο Και γιατι υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ της sony? Τι είναι Nintendo ή sega??? Μα η πειρατεία δεν συμφέρει ποτέ την οποιαδήποτε εταιρία. Πάλι λάθος σε βρίσκω. Σου ψιλοαπάντησα εμμέσως στο υστερόγραφο. Μπορεί ναι μεν να έχουν φανατικό κοινό αλλά είναι πολύ περισσότεροι στη sony. Δεν λέω ότι τις sony έχουν κάποιο γονίδιο που τους φανατίζει περισσότερο. Καμία σχέση. Αλλά αν έστω όλες οι εταιρίες έχουν ίδιο ποσοστό φανατικών... τότε η εταιρία που χει τους περισσότερους καταναλωτές σίγουρα θα χει και περισσότερους (αριθμητικά) φανατικούς
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μην λεμε οτι θελουμε. Σαφως και οι τιμες των παιχνιδιων ειναι ακριβες. Σαφως και οι τιμες αυτες πρεπει να πεσουν. Ξερετε ποσα original παιχνιδια εχω αγορασει τα τελευταια 3 χρονια μονο και μονο επειδη τα εβλεπα περι τα 15-20 ευρω? Ξερετε ποσα παιχνιδια δεν πηρα original αποκλειστικα και μονο επειδη ειχαν μια τιμη της ταξης των 50-60 ευρω? Θελω να πω πως υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω που με χαρα θα αγοραζε ενα original παιχνιδι (και οχι μονο) αν η τιμη ηταν ποιο δελεαστικη? Γιατι πιστευετε οτι τα μεταχειρισμενα και παλιοτερα παιχνιδια πουλανε τοσο πολυ? Γιατι δεν πουλησαν τοσο οταν ηταν καινουργια και πουλανε τωρα? Δεν μιλαω φυσικα τοσο για Ελλαδα μιας και εδω απο μια προσφατη ερευνα που διαβασα εχουμε 78% πειρατεια (απο το Edge magazine αν δεν κανω λαθος) αλλα σε αλλες Ευρωπαικες και μη χωρες. Η μονη χωρα η οποια πραγματικα ειναι εντελως σε αλλο πλανητη για το θεμα πειρατεια ειναι η Κινα που ειναι και η μονη χωρα που εχει μεγαλυτερο ποσοστο πειρατειας (κοντα στο 100%) απο εμας. Μην λεμε ομως οτι δεν υπαρχει κοσμος που δεν αγοραζει original παιχνιδια ακομα και αν η τιμη ειναι χαμηλη. Πες μια τιμη της ταξης 15-20 ευρω σε καποιον (που ειναι παρομοια με μια τιμη ενως CD) και πραγματικα τον προκαλεις να το αγορασει. Τιμες ομως 40-50-60 ειναι απλα απαγορευτικες για τους περισσοτερους και οπως και εγω αποριπτω αμεσως σχεδον ολα τα παιχνιδια καθαρα και μονο λογο τιμης. Τα μονα παιχνιδια που πληρωσα original τις ημερες που κυκλοφορησαν ηταν το Witcher: Enchanced edition, Mass Effect, Neverwinter nights 1 + 2, Guild Wars: Eye of the North. Αυτα. Οτι αλλο παιχνιδι εχω original το εχω αγορασει γιατι το βρηκα σε χαμηλη τιμη και πραγματικα γουσταρω να το εχω original.
Antretng Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 @ikaragua δεν είπα ότι δεν θα υπήρχε κόσμος που θα αγόραζε αυθεντικά αν ήταν φτηνότερα. Είπα ότι πλέον η ζήτηση είναι ανελαστική και ότι το ποσοστό αυτών που θα αγόραζαν δεν θα ήταν αρκετό για να αντισταθμίσει τα χαμένα κέρδη από τη χαμηλότερη τιμή . Πιστεύεις ότι αν τους σύμφερε, δεν θα το έκαναν;
FILIM0N Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Υπαρχουν πηγες ή λεμε οτι ναναι για να περνα η ωρα? @Antretng Συγνωμη κιολας, αλλα εχεις κανει ολοκληρη οικονομικη αναλυση υποθεσεις και λογια του αερα χωρις καμια τεκμηριωση.
pscrazy Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Η ουσια ειναι μια -> this is living το ειπε ή δεν το ειπε καθαρα η sony!!!! τωρα τι λεει ο καθενας σας δεν παιζει ρολο.....
Antretng Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Υπαρχουν πηγες ή λεμε οτι ναναι για να περνα η ωρα? @Antretng Συγνωμη κιολας, αλλα εχεις κανει ολοκληρη οικονομικη αναλυση υποθεσεις και λογια του αερα χωρις καμια τεκμηριωση. Συγχωρεμένος Ποια είναι ακριβώς τα λόγια του ΑΕΡΑ χωρίς ΚΑΜΙΑ τεκμηρίωση ; Αν μιλάς γενικά για αυτά που είπα, τα τεκμηρίωσα στο βαθμό που χρειαζόταν, τώρα αν δεν τα καταλαβαίνεις μάλλον δεν με διάβασες καλά (άλλωστε δεν νομίζω ότι έχω πει κάτι συγκεκριμένο... πιο πολύ απαντούσα σε διάφορα μυνήματα). Αν όμως μιλάς για τις στρατηγικές... νομίζω ότι οι στρατηγικές δεν χρειάζονται πηγές... να στο πω διαφορετικά, χρειάζεται ένας τεχνικός υπολογιστών κάποια πηγή για να πει σε κάποιον κάτι τόσο απλό όπως "χωρίς σκόνη το pc δουλεύει καλύτερα καθότι δεν ανεβάζει θερμοκρασίες"; Αλίμονο αν έπρεπε να αναλύω και τη κάθε λέξη ποιος την είπε. Και εγώ ξέρω μονάχα ένα πράγμα, οι οικονομικοί αναλυτές της εκάστοτε επιχείρησης, σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς. Δηλαδή εμείς είμαστε πιο έξυπνοι που λέμε αν ρίχναν τις τιμές θα χαν περισσότερα κέρδη... αυτοί δεν θα το χαν σκεφτεί; Υ.Γ. Αν θες να συζητήσουμε κάτι για το οποίο διαφωνείς, πολύ ευχαρίστως. Το να διαφωνείς είναι κάτι θεμιτό και φυσικό και αν μη τη άλλο χρήσιμο για μια εποικοδομητική συζήτηση... το να προσβάλλεις όμως δεν είναι και ότι καλύτερο. Παρόλα αυτά, με χαρά μου αν κάτι πιστεύεις ότι είναι αυθαίρετο ή απλά διαφωνείς να σου απαντήσω
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ε πάντως αν έπεφταν οι τιμές σίγουρα θα υπήρχε λιγότερη πειρατεία. Βλέπεις το μεροκάματο ειναι 35 ευρώ άρα αν ενα παιχνίδι κάνει 60 πρέπει να δουλέψει ο άλλος 2 μέρες. Δεν ειναι και τόσο εύκολο να πάρεις games απο την στιγμή που υπάρχει η πειρατεία πάντα έτσι? Και δεν είναι εύκολο οχι γιατί πρέπει να δουλέψεις 2 μέρες για να το πάρεις αλλα διότι έχεις να πληρώσεις και λογαριασμούς εξόδους τροφή κλπ κλπ στην καθημερινότητα σου οπότε ειναι πολυ λογικό να υπάρχει η πειρατεία σε μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα από κάποιες άλλες χώρες. Εμένα αυτο που με ενοχλεί περισσότερο ειναι αυτοι που εχουν χρήματα μαγαζάτορες κλπ να τους βλέπεις να παίρνουν πειρατικά games ε εκεί είναι έλεος! Και να σου πω και ενα παράδειγμα είχα πάει πριν 2 χρονια περίπου στο πλαίσιο να πάρω το wow λοιπόν όταν πήγα ειχα 100 και κατι ευρο στην τσέπη μου. Πάω να πάρω το wow λοιπόν και βλέπω οτι ειχε κάποια παιχνίδια για το wii σε προσφορά 25 ευρω κάτι μάπα τελείως μέχρι 35 κάποια που ήταν έτσι και έτσι ε λοιπόν πείρα ένα game το splinter cell συγκεκριμένα στα 30 ευρω. Παρότι ήταν μάπα εγω το πείρα (δεν ήξερα οτι ήταν τοσο μάπα).Δεν το πείρα γιατί ηταν προσφορά όμως το πείρα γιατί ήταν σε χαμηλή τιμή.Και όταν λέω δεν το πείρα επειδή ηταν προσφορά εννοώ οτι δεν είμαι τύπος που τσιμπάει με προφορές. Το wii το πούλησα και ποτέ του δεν έπαιξε πειρατικά cd απο τα χέρια μου το μόνο που θα παίξει πειρατικά ειναι το pc και μονο!και οχι ολα βέβαια. edit. Στο wii προσωπικά είχα πάρει 6 games γνήσια και τα περισσότερα τα πούλησα καθώς δεν άξιζαν.
Antretng Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ε πάντως αν έπεφταν οι τιμές σίγουρα θα υπήρχε λιγότερη πειρατεία.Βλέπεις το μεροκάματο ειναι 35 ευρώ άρα αν ενα παιχνίδι κάνει 60 πρέπει να δουλέψει ο άλλος 2 μέρες. Δεν ειναι και τόσο εύκολο να πάρεις games απο την στιγμή που υπάρχει η πειρατεία πάντα έτσι? Και δεν είναι εύκολο οχι γιατί πρέπει να δουλέψεις 2 μέρες για να το πάρεις αλλα διότι έχεις να πληρώσεις και λογαριασμούς εξόδους τροφή κλπ κλπ στην καθημερινότητα σου οπότε ειναι πολυ λογικό να υπάρχει η πειρατεία σε μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα από κάποιες άλλες χώρες. Εμένα αυτο που με ενοχλεί περισσότερο ειναι αυτοι που εχουν χρήματα μαγαζάτορες κλπ να τους βλέπεις να παίρνουν πειρατικά games ε εκεί είναι έλεος! Καμία διαφωνία πάνω σε αυτό. +1 σε όλα όσα είπες με μια μικρή διευκρίνηση ... 60 είναι στην Ελλάδα, στο εξωτερικό είναι 20 με 40 (την υποψία μου για ποιο λόγο γίνεται αυτό την έχω πει) . Απλά από την άλλη ίσως να είναι αδικία για την ομάδα που δούλεψε το game. Πάντως οι χειρότεροι είναι αυτοί που τα κονομάνε μέσω τις πειρατίας.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καμία διαφωνία πάνω σε αυτό. +1 σε όλα όσα είπες. Απλά από την άλλη ίσως να είναι αδικία για την ομάδα που δούλεψε το game. Και σίγουρα οι χειρότεροι είναι αυτοί που τα κονομάνε μέσω τις πειρατίας. έκανα edit γιατι πάτησα κατά λάθος οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.