Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την πειρατεια στο psp

kostas16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φυικά και μπορείς,region free είναι στα παιχνίδια το PSP.Ταινίες μπορείς να παίξεις Ευρωπαικές και Ιαπωνικές.

Δεν το ηξερα συγνομη:-)

Ενταξη ενα επιχηρημα λιγοτερο.

Να σας πω και κατι αλλο:

Αν ενα απο τα UMD που ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ χαλασει ή χαθει η sony θα μας το αντικαταστησει?

Οχι και φυσικα ουτε θα μας αφησει να τρεξουμε καποιο backup οποτε πρεπει κατι να κανουμε.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κυριότερο σημείο στην είδηση ,και το υπογραμμισα κιολας, ειναι εκει που λέει για τον αφανισμο της κονσολας και λιγο τρόμαξα διοτι ετσι οπως παμε δύσκολα θα σταματήσει η πειρατεία.... Υπαρχει τετοια περίπτωση να ''εξαφανιστει'' η κονσόλα??

Δημοσ.
Δεν το ηξερα συγνομη:-)

Ενταξη ενα επιχηρημα λιγοτερο.

Να σας πω και κατι αλλο:

Αν ενα απο τα UMD που ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ χαλασει ή χαθει η sony θα μας το αντικαταστησει?

Οχι και φυσικα ουτε θα μας αφησει να τρεξουμε καποιο backup οποτε πρεπει κατι να κανουμε.

Έλα ρε συ, μη κοροϊδευόμαστε τώρα. Για τα τσαμπέ παιχνίδια γίνονται όλα. Δηλαδή μη μου πεις ότι έχεις αγόρασει αυθεντικά τα games που έχεις και το απλά το flashares μόνο και μόνο για να παίζεις κόπιες ώστε να μην τα χαλάσεις.

Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη... για τα τσαμπέ παιχνίδια γίνονται όλα. Όλοι μας για αυτό τα πειράζουμε... σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως και για τίποτα emulators (που πάλι σημαίνει τσαμπέ κλασσικά παιχνίδια) αλλά όλα για τα λεφτά γίνονται.

Δημοσ.
Δηλαδή μη μου πεις ότι έχεις αγόρασει αυθεντικά τα games που έχεις και το απλά το flashares μόνο και μόνο για να παίζεις κόπιες ώστε να μην τα χαλάσεις.

Οχ με καταλαβαν

Δημοσ.
Το κυριότερο σημείο στην είδηση ,και το υπογραμμισα κιολας, ειναι εκει που λέει για τον αφανισμο της κονσολας και λιγο τρόμαξα διοτι ετσι οπως παμε δύσκολα θα σταματήσει η πειρατεία.... Υπαρχει τετοια περίπτωση να ''εξαφανιστει'' η κονσόλα??

Αν μια εταιρία δει ότι πλέον δεν έχει κέρδη, πιστεύεις ότι θα συνεχίσει; Αν και δεν πιστεύω ότι δεν έχουν κέρδη... απλά δεν έχουν τόσα κέρδη από ότι θα είχαν σε μια άλλη επένδυση.

Αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει να βγάζεις τίτλους... απλά δεν θα είναι το πρώτιστο μέλημα της

Βέβαια όλες αυτές οι δημοσιεύσεις, παιχνίδι εντυπώσεων είναι... μη τα παίρνεις και πολύ σοβαρά. Απλά σου λέω ότι δεν είναι και τόσο απίστευτο αυτό το σενάριο.

Δημοσ.
Έλα ρε συ, μη κοροϊδευόμαστε τώρα. Για τα τσαμπέ παιχνίδια γίνονται όλα. Δηλαδή μη μου πεις ότι έχεις αγόρασει αυθεντικά τα games που έχεις και το απλά το flashares μόνο και μόνο για να παίζεις κόπιες ώστε να μην τα χαλάσεις.

Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη... για τα τσαμπέ παιχνίδια γίνονται όλα. Όλοι μας για αυτό τα πειράζουμε... σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως και για τίποτα emulators (που πάλι σημαίνει τσαμπέ κλασσικά παιχνίδια) αλλά όλα για τα λεφτά γίνονται.

Φίλε εδώ είσαι λάθος,μη μας βάζεις όλους στου ίδιο καλάθι,όλα μου τα παιχνίδια τα είχα γνήσια για κάθε κονσόλα.Φυσικά και φλασάρω την κάθε μου κονσόλα όταν αυτό είναι εφικτό και φυσικά παίζω κόπιες.Όταν μου αρέσει ένα παιχνίδι το αγοράζω,αν δεν μ αρέσει στα 5 λεπτά μέσα έχει πάει στα σκουπίδια η κόπια/έχει φάει delete.Με το να αγοράζω τα παιχνίδια εξασφαλίζω και τη δυνατότητα στους δημιουργούς του να δημιουργήσουν και συνέχεια του αγαπημένου μου παιχνιδιού.

Δημοσ.
Ο υπεύθυνος της Sony δήλωσε επίσης πως με δεδομένο το γεγονός πως οποιαδήποτε αναβάθμιση στο hardware δεν θα λύσει το ζήτημα για τα 50 εκατομμύρια PSP που βρίσκονται ήδη στην αγορά

50 εκατομμύρια PSP. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε η πειρατεία θα είχε αυτές τις πωλήσεις; Έτσι έχτισε το franchise Playstation. Έτσι κατατρόπωσε Nintendo και Sega στα μέσα του 90 και μετά.

Δημοσ.
Φίλε εδώ είσαι λάθος,μη μας βάζεις όλους στου ίδιο καλάθι,όλα μου τα παιχνίδια τα είχα γνήσια για κάθε κονσόλα.Φυσικά και φλασάρω την κάθε μου κονσόλα όταν αυτό είναι εφικτό και φυσικά παίζω κόπιες.

Εντάξει... δεν νομίζω ότι από ανθρώπους σαν εσένα έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα. Ίσως το παραγενικεψα, sorry :-)... Αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι ο μέσος όρος που φλασάρουν κονσόλα την φλασάρουν για τσαμπέ παιχνίδια

Όταν μου αρέσει ένα παιχνίδι το αγοράζω,αν δεν μ αρέσει στα 5 λεπτά μέσα έχει πάει στα σκουπίδια η κόπια/έχει φάει delete.

Εδώ έχεις άδικο... για 5 λεπτά δοκιμής υπάρχουν και τα demo.

Με το να αγοράζω τα παιχνίδια εξασφαλίζω και τη δυνατότητα στους δημιουργούς του να δημιουργήσουν και συνέχεια του αγαπημένου μου παιχνιδιού.

+1000

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:15 ----------

αν το μεροκάματο είναι 35 ευρω μέσο όρο πως ο άλλος θα θελήσει να σκάσει 1 μισή μέρα δουλείας και κάτι για ένα παιχνίδι ρε παιδιά?

Το gaming δεν είναι είδος ανάγκης αλλά πολυτελείας. Οπότε είτε παίζεις παλιότερα και πιο φτηνά games είτε κάνεις καλύτερα κουμάντα και κρατάς ένα παιχνίδι περισσότερο καιρό ή εν τέλεια κόβεις από αλλού (πχ βόλτες). Σιγά μη βγούμε σε πορείες φωνάζοντας "δώστε στο λαό Metal Gear"

Άλλωστε το χαμένο μεροκάματο μέλους της προγραμματιστικής ομάδας που έφτιαξε το game ποιος θα του το πληρώσει όταν δεν θα βγει συνέχεια;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:18 ----------

50 εκατομμύρια PSP. Πιστεύει ότι αν δεν υπήρχε η πειρατεία θα είχε αυτές τις πωλήσεις; Έτσι έχτισε το franchise Playstation. Έτσι κατατρόπωσε Nintendo και Sega στα μέσα του 90 και μετά.

Συμφωνώ... αλλά τώρα δεν νομίζω ότι ήθελε να διεισδύσει στην αγορά... έχει ήδη φανατικό κοινό. Δεν είναι τυχαίες οι πωλήσεις του ακριβότερου και αφλασάριστου ps3 .

Άλλωστε όταν πρωτοβγαίνει μια κονσόλα, συνήθως πωλείτε σε τιμή κάτω του κόστους (τα μαζεύουν από τα games και αλλά από τις μελλοντικές πωλήσεις των φτηνότερων πλέον κονσολών). Οπότε οι παλιές πωλήσεις... δεν ήταν και τρελά κέρδη... τα κέρδη έρχονται μετά.

Δημοσ.

Το gaming δεν είναι είδος ανάγκης αλλά πολυτελείας. Οπότε είτε παίζεις παλιότερα και πιο φτηνά games είτε κάνεις καλύτερα κουμάντα και κρατάς ένα παιχνίδι περισσότερο καιρό ή εν τέλεια κόβεις από αλλού (πχ βόλτες). Σιγά μη βγούμε σε πορείες φωνάζοντας "δώστε στο λαό Metal Gear"

Άλλωστε το χαμένο μεροκάματο μέλους της προγραμματιστικής ομάδας που έφτιαξε το game ποιος θα του το πληρώσει όταν δεν θα βγει συνέχεια;

Έχεις ένα μεγάλο λάθος όμως εδώ.

Οταν εγω θα παω να δώσω 60 ευρα για ένα game που είναι μουφα ποιος θα μου επιστρέψει τα χρήματα?

Γιατί να δώσω 60 ευρα και να μην το πάρω τζάμπα?

Από τότε που πέθανε το dreamcast πέθαναν και τα games.

Δεν είναι και λίγο το να βλέπεις άξιες παιχνιδάρες στα 128 bit και ποιο πίσω και τώρα απλά να βλέπεις τα πολύγονα.

Οσο για το αν ειναι πολιτελεια κανεις λαθος.

Πολυτέλεια ήταν πριν 20 χρόνια τώρα κρίνετε αναγκαίο για μικρά παιδιά ηλικίας 12 και κάτω καθώς δεν υπάρχουν ούτε αλάνες να παίξουν.

Και παιχνίδια όπως βγάζει η blizzard αξίζει να τα αγοράσεις γιαυτό είναι τα μόνα γνήσια που έχω στο pc μου.

Βλέπεις η εταιρίες ευθύνονται για την πειρατεία και όχι ο κόσμος.

Και βλέπεις τώρα τι κάνουν.

Τα φτιάχνουν όλα online για να μην υπάρχει πειρατεία άρα δεν τους ενδιαφέρει το game αλλα το χρήμα και τίποτα άλλο!

Απο μένα δεν θα παίρνουν χρήματα αν δεν είναι αξιόλογος ο τίτλος και αν το ακολουθήσει ο κόσμος αυτό τότε θα βλέπεις games και ΟΧΙ πολύγονα!

Δημοσ.
Έχεις ένα μεγάλο λάθος όμως εδώ.

Οταν εγω θα παω να δώσω 60 ευρα για ένα game που είναι μουφα ποιος θα μου επιστρέψει τα χρήματα?

Γιατί να δώσω 60 ευρα και να μην το πάρω τζάμπα?

Από τότε που πέθανε το dreamcast πέθαναν και τα games.

Δεν είναι και λίγο το να βλέπεις άξιες παιχνιδάρες στα 128 bit και ποιο πίσω και τώρα απλά να βλέπεις τα πολύγονα.

Οσο για το αν ειναι πολιτελεια κανεις λαθος.

Πολυτέλεια ήταν πριν 20 χρόνια τώρα κρίνετε αναγκαίο για μικρά παιδιά ηλικίας 12 και κάτω καθώς δεν υπάρχουν ούτε αλάνες να παίξουν.

Και παιχνίδια όπως βγάζει η blizzard αξίζει να τα αγοράσεις γιαυτό είναι τα μόνα γνήσια που έχω στο pc μου.

Βλέπεις η εταιρίες ευθύνονται για την πειρατεία και όχι ο κόσμος.

Και βλέπεις τώρα τι κάνουν.

Τα φτιάχνουν όλα online για να μην υπάρχει πειρατεία άρα δεν τους ενδιαφέρει το game αλλα το χρήμα και τίποτα άλλο!

Απο μένα δεν θα παίρνουν χρήματα αν δεν είναι αξιόλογος ο τίτλος και αν το ακολουθήσει ο κόσμος αυτό τότε θα βλέπεις games και ΟΧΙ πολύγονα!

Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς που δεν υπήρχε πειρατεία στις κονσόλες υπήρχαν τα καταστήματα που μεταπωλούσαν μεταχειρισμένες κασέτες (catridges) . Και επειδή φυσικά είναι λεφτά πολλά... δεν αγόραζα καινούργια αλλά συνήθως μεταχειρισμένα και τις περισσότερες φορές με ανταλλαγή κιόλας κάποιου παλιού μου game. Θυμάμαι ότι αν μάλιστα δεν είχες καν απαίτηση να χει κουτί... το περνες με 5.000 δρχ ... και αν μάλιστα έκανες ανταλλαγή με άλλο παλιό σου game ήταν 1.000 με 1.500 η διαφορά ή και τελείως τσάμπα αν το δικό σου game ήταν με θήκη και δημοφιλές. Όμως αυτά τα καταστήματα με την διάδωση των τσιπαρισμάτων , αντιγραφών κλπ έχουν πεθάνει. Μην λέμε ότι δεν υπάρχουν λύσεις αν δεν έχεις λεφτά... απλά πρέπει να ρίχνεις τις απαιτήσεις σου.

Ακόμη ποιος σου πε ότι πρέπει ντε και καλά να αγοράσεις με τη μια το game; Μπορείς να παίξεις το demo ή ακόμη και να το νοικιάσεις πριν το αγοράσεις... μη λέμε ότι να ναι. Και ναι είναι είδος πολυτελείας ότι και να λέμε. Μήπως θα πεθάνεις αν δεν παίξεις το Σημερινό Τελευταίο Καινούργιο game αλλά λίγο πιο παλιό αλλά φτηνότερο; Όχι!! Μήπως θα πεθάνεις επειδή δεν θα παίζεις 20 games το χρόνο αλλά 5-6 και καλα; Όχι!!! Στο κάτω κάτω καφέδες βγαίνεις; Βόλτες πας; Αγοράζεις το πιο ακριβό ρούχο αντί το πιο φτηνό και κάθε πότε ψωνίζεις; Αυτοκίνητο αξίας μεγαλύτερης των 2000 ευρώ έχεις; Πόσο σου ρχετε ο λογαριασμός στο τηλέφωνο; Τι κινητό έχεις; Φωτογραφική; Τι τηλεόραση έχεις στο σαλόνι; Σε τι pc γράφεις αυτή τη στιγμή... Δες από πόσα πράγματα μπορείς να κόψεις!!!

Άλλωστε τα μούφα games οδήγησαν στη πειρατία ή η πειρατεία στα μούφα games; Πόσες παιχνιδάρες δεν έχουν βγάλει συνέχειες λόγω της πειρατίας; Και όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, η πειρατεία συμβάλλει στις υψηλές τιμές των αυθεντικών. (διάβασε προηγούμενο post μου... μη τα ξαναγράφω)

Offtopic : Όσον αφορά για τα παιδιά... εγώ λέω αντι να τα γράφουν σε κάποια ομάδα ποδοσφαίρου, basket, στίβο, ωδείο, χορό κλπ... τα κολλάνε στα games, γίνονται αντικοινωνικά και υπέρβαρα και το λέμε και ανάγκη όλο αυτό το πράγμα. Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος. Όχι το να μην παίζουν... παν μέτρον άριστο... με μια σωστη διαπαιδαγώγιση και έλεγχο τι παίζουν μια χαρα θα ναι... αλλά ε όχι και είδος ανάγκης.

Δημοσ.

Τι κανει η πειρατεία συμβάλει στα ακριβά παιχνίδια?

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε?

Δες τα παιχνίδια πόσο κόστιζαν πριν 8 χρόνια και δες τα τώρα

Δημοσ.
Τι κανει η πειρατεία συμβάλει στα ακριβά παιχνίδια?

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε?

Δες τα παιχνίδια πόσο κόστιζαν πριν 8 χρόνια και δες τα τώρα

Συγκρίνεις τα ασύγκριτα. Άλλα τα κόστη παραγωγής και τα μεγέθη κλίμακας που εκμεταλλευόντουσαν τότε και άλλα σήμερα.

Άλλωστε ποιος σου είπε ότι δεν υπήρχε πειρατεία πριν 8 χρόνια. Από τότε που χει βγει το ps1 έχουν ξεκινήσει τα πειρατικά στις κονσόλες (πριν 12 χρόνια περίπου; δεν είμαι σίγουρος) .

Στο κάτω κάτω όσο μα όσο και αν ρίξουν τις τιμές, το μεγαλύτερο ποσοστό που παίζει τσαμπέ θα συνεχίσει να παίζει τσαμπέ... άρα την συμφέρει να κάνει τι; Μα φυσικά να ανεβάσει τις τιμές μιας και το μεριδιο αγοράς που τις έχει απομείνει είναι πιο ανελαστικό

Δημοσ.
Συγκρίνεις τα ασύγκριτα. Άλλα τα κόστη παραγωγής και τα μεγέθη κλίμακας που εκμεταλλευόντουσαν τότε και άλλα σήμερα.

Άλλωστε ποιος σου είπε ότι δεν υπήρχε πειρατεία πριν 8 χρόνια. Από τότε που χει βγει το ps1 έχουν ξεκινήσει τα πειρατικά στις κονσόλες (πριν 12 χρόνια περίπου; δεν είμαι σίγουρος) .

Ναι όντως γιατι παλιά ηταν πολύ μεγαλύτερο το κόστος παραγωγής παιχνιδιών.(δεν μιλάω για παιχνίδια του στυλ wow που έχει κοστίσει χρήμα η κάποια άλλα τεράστια και πρωτοπόρα games αλλά για τους καθημερινούς τίτλους.)

Δεν μου είπε κανεις οτι δεν υπήρχε πειρατεία πριν 8 έτη ούτε εγώ το είπα άλλωστε..

Απο ποτέ?:shock:

Μάλλον απο τότε εννοείς οτι την πρόλαβες και την έζησες η έστω την κατανοήσες εσύ.

Η πειρατεία υπήρχε και πριν το ps1 και πριν καν βγουν τα βιντεο games με cd αλλά όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα.

Άρα μην μιλάς απόλυτα γιατί και είσαι λάθος και δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Η πειρατεία υπήρχε και ποιο παλια από τα οχτώ χρονιά !! βασικά δεν ήταν τόσο διαδεδομένη όσο σήμερα , σε ατομικό στιλ κατεβάσματος από το διαδίκτυο, μιλάω για την εποχη του zx spectrum κατόπιν του amstrad, που με τις κασέτες ειχες το παιχνιδι!! αν ήθελες πειρατικεια πήγαινες στο κατάστημα και αγόραζες !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...