nemesis345 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σας! Έχω 2 υπολογιστές οι οποίοι συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω ενός D-Link. 1ος Η/Υ: Συνδέεται ενσύρματα με το D-Link και κανονικά στο διαδίκτυο. 2ος Η/Υ: Συνδέεται ασύρματα με το D-Link και κανονικά στο διαδίκτυο. Το ερώτημνά μου: Πως θα κάνω τοπικό δίκτυο μεταξύ των 2 Η/Υ έχοντας υπόψιν τον τρόπο σύνδεσής τους με το D-Link. Σας ευχαριστώ! Αναμένω τις απαντήσεις σας...!
FatMellonMike Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σας! Έχω 2 υπολογιστές οι οποίοι συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω ενός D-Link. 1ος Η/Υ: Συνδέεται ενσύρματα με το D-Link και κανονικά στο διαδίκτυο. 2ος Η/Υ: Συνδέεται ασύρματα με το D-Link και κανονικά στο διαδίκτυο. Το ερώτημνά μου: Πως θα κάνω τοπικό δίκτυο μεταξύ των 2 Η/Υ έχοντας υπόψιν τον τρόπο σύνδεσής τους με το D-Link. Σας ευχαριστώ! Αναμένω τις απαντήσεις σας...! Σύμφωνα με ότι λες, έχεις ήδη δίκτυο. .
nemesis345 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Thanks FatMellonMike! Το θέμα μου είναι το εξής: Δεν μπορώ να κάνω shared folders/files μεταξύ των 2 PC. Προσπάθησα αλλά κάθε φόρα μόνο ο ένας έβλεπε τον άλλο. Και έτσι είπα να ανοίξω το topic.
binary_dreamer Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 καλημέρα. είναι στο ίδιο workgroup? τι λειτουργικό τρέχεις?
nemesis345 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Τρέχω Windows XP SP3. Σε όλες τις προσπάθειες μου τα έβαζα στο ιδιο WorkGroup! Δεν έχω δει αν φταίνε τα Internet Security του BitDefender (PC1 - ethernet) και του Kaspaersky (PC2 - wireless). Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο D-link?
ArisG88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Κλεισε μια το firewall και δοκιμασε. Επισης εχεις τρεξει και απο τα 2 pc τον οδηγο για δημιουργια τοπικου δικτυου;
nemesis345 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ωω ναι! Και στα 2 PC έτρεξα τον οδηγό! Δεν ξέρω! Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες οδηγίες από το μηδέν? Να το πιάσω και εγώ από την αρχή και βλέπουμε! Μάλιστα σκέφτηκα μήπως πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις επιπλέον στο D-Link!
nemesis345 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Πάιδες! Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Καμία ιδέα????
psycoclan1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 pingαρονται μεταξυ τους τα 2 Pc? ελεγξε παλι το workgroup...
nemesis345 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 pingαρονται μεταξυ τους τα 2 Pc?ελεγξε παλι το workgroup... Από wireless pc στο ethernet pc το ping είναι επιτυχές! Από ethernet pc στο wireless pc το ping είναι timed out..........!
mharis Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εφόσον έχεις internet και από τους δύο υπολογιστές αυτό σημαίνει αυτόματα ότι οι υπολογιστές σου είναι ήδη δικτυωμένοι, κατά 99% το πρόβλημα σου είναι το firewall του υπολογιστή με το wireless αφού όπως λες δεν απαντάει σε ping, απενεργοποίησε το firewall σε πρώτη φάση και όταν θα έχεις επιτυχημένο Ping και από τις δύο μεριές συνεχίζεις παρακάτω
nemesis345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εφόσον έχεις internet και από τους δύο υπολογιστές αυτό σημαίνει αυτόματα ότι οι υπολογιστές σου είναι ήδη δικτυωμένοι, κατά 99% το πρόβλημα σου είναι το firewall του υπολογιστή με το wireless αφού όπως λες δεν απαντάει σε ping, απενεργοποίησε το firewall σε πρώτη φάση και όταν θα έχεις επιτυχημένο Ping και από τις δύο μεριές συνεχίζεις παρακάτω Ωραίο και σωστό αυτό, όμως πως εξηγείς ότι από το wireless ping-άρω στο ethernet...? Anyway, όπως βλέπω πάμε πάλι από την αρχή. Θα σας κρατάω ενήμερους....! Άντε και να δούμε.............
mharis Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν χρειάζεται κάτι εξήγηση, το γεγονός ότι Pingareis με επιτυχία το pc με ethernet δε σημαίνει ότι αυτομάτως θα έπρεπε να λειτουργεί και το αντίθετο γιατί αν το firewall του pc με το wireless είναι ρυθμισμένο να μην επιτρέπει τα εισερχόμενα πακέτα ICMP Echo request (έτσι λαμβάνεις Time out στο ping) δε σημαίνει ότι δεν μπορεί το συγκεκριμένο pc να κάνει ping προς κάποιο άλλο host του δικτύου.
psycoclan1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 οι ip σου ειναι σωστες? το wlan Interface του router σου ειναι bridge με το lan? IP pool εχεις σεταρει? gateway?
kurokokoro Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Γενικότερα δεν μας δίνεις το configuration που έχεις φτιάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.