mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Επίσης αν δηλώσω gift wrapping δίπλα απο κάθε βιβλίο θα γλιτώσω δασμούς και λοιπούς φόρους? πόσο χρόνο κάνουν για να τα παραλάβει κανείς εδω στην ελλάδα? Ξέρω ότι δεν έχει νόημα μετά από 1.5 μήνα απάντηση αλλά anyway. Gift wrapping σημαίνει να στο τυλίξουν σαν δώρο, κορδελίτσες και τέτοια. Δεν έχει σχέση με αυτό που αναφέρεις.
SciTeF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σωστά τα λες. Πρόκειται για το νέο album μιας από της πιο αγαπημένες μου μπάντες ( don't flame me for that;) ). Από ότι είδα όταν έκανα την προπαραγγελία μου δίνονται δύο δυνατότητες: 1. Air Mail (3-7 business days) 2. Priority Express (1-2 business days) Αν επιλέξω αποστολή με air mail έχουμε: Item(s) Subtotal: £55.63 Postage & Packing: £1.88 ----- Total Before VAT: £57.51 VAT: £10.94 ----- Total: £68.45 ----- Grand Total: £68.45 ενώ με priority express: Item(s) Subtotal: £55.63 Postage & Packing: £12.48 ----- Total Before VAT: £68.11 VAT: £12.95 ----- Total: £81.06 ----- Grand Total: £81.06 Ξέρει κανείς αν κάποιος από τους δύο τρόπους αποστολής είναι συστημένος και επίσης αν το πακέτο θα έρθει σπίτι ( Θεσσαλονίκη ) ή αν θα πρέπει να το παραλάβω από κάπου? Εσείς ποιον τρόπο θα επιλέγατε καθώς ανεξαρτήτως επιλογής η τελικά τιμή είναι σίγουρα χαμηλότερη από ότι θα κοστίζει ελλάδα. Τέλος θα πληρώσω τίποτα παραπάνω από το Grand Total ή ότι λέει εκεί αυτό θα είναι και το ποσό που θα δαπανήσω? Συγνώμη που σας πρήζω αλλά είναι η πρώτη μου αγορά από εξωτερικό και απλά θέλω να είμαι σίγουρος για τις επιλογές μου. Thanks in advance, Τόλης!
victz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε να δεις και τις τιμες του Αμερικανικου amazon μηπως σε συμφερει με την ισοτιμια Δολλαριου-Ευρω. Τελωνειο οσες φορες εχω αγορασει απο Αμερικη CD δεν εχω πληρωσει, απλα παιρνω παντα μεσω ταχυδρομειου και οχι courier στο σπιτι. Ο πρωτος τροπος ειναι το κανονικο ταχυδρομειο, και ο δευτερος ειναι μεσω εταιριας courier. Γιαυτο και η διαφορα στην παραδοση και στη χρεωση. Στην δευτερη περιπτωση στο φερνουν σπιτι, στη πρωτη το παιρνεις απο το ταχυδρομειο. Και στις 2 περιπτωσεις το total ειναι αυτο που θα χρεωσουν τη πιστωτικη σου καρτα.
skiabox Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Για βιβλια πηγενετε στο amazon killer site http://www.bookdepository.co.uk/
SciTeF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε να δεις και τις τιμες του Αμερικανικου amazon μηπως σε συμφερει με την ισοτιμια Δολλαριου-Ευρω. Τελωνειο οσες φορες εχω αγορασει απο Αμερικη CD δεν εχω πληρωσει, απλα παιρνω παντα μεσω ταχυδρομειου και οχι courier στο σπιτι. Ο πρωτος τροπος ειναι το κανονικο ταχυδρομειο, και ο δευτερος ειναι μεσω εταιριας courier. Γιαυτο και η διαφορα στην παραδοση και στη χρεωση. Στην δευτερη περιπτωση στο φερνουν σπιτι, στη πρωτη το παιρνεις απο το ταχυδρομειο. Και στις 2 περιπτωσεις το total ειναι αυτο που θα χρεωσουν τη πιστωτικη σου καρτα. Δε μπορώ να παραγγείλω από ΗΠΑ την συγγεκριμένη χρονική στιγμή γιατί θέλω να παραλλάβω σχετικά γρήγορα καθώς δεν ξέρω που θα βρίσκομαι μέχρι τέλος του μήνα. Το είχα σκεφτεί και από πρόχειρους υπολογισμούς συμφέρει αν φυσικά δεν πληρώσω τελωνείο. Να υποθέσω ότι ασφαλέστερος τρόπος είναι η αποστολή με courier? Όπως το βλέπω θα επιλέξω courier άρα το ποσό που θα φύγει από την τσέπη μου είναι £81.06 και τίποτα παραπάνω? Thanks, Τόλης.
victz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ακριβως ετσι. Τις ισοτιμιες τσεκαρε ομως, γιατι μπορει να σου βγουν ακριβοτερα στο τελος απο οτι εδω ...
SciTeF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ακριβως ετσι. Τις ισοτιμιες τσεκαρε ομως, γιατι μπορει να σου βγουν ακριβοτερα στο τελος απο οτι εδω ... Αν εννοείς ακριβότερα από ότι να το πάρω από ελλάδα, μάλλον δύσκολο ακούγεται. αναμένεται πάνω από 100€ από όσο ξέρω, αλλά θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα μιας και το ανέφερες! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες! Τόλης.
SilverCloak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ρε συ Τόλη, ζημιά μας έκανες. Εκεί που έλεγα να παραγγείλω ήσυχα και όμορφα μόνο το CD, έβαλες αυτό μπροστά μου! Δεν υποκύπτω όμως!!! (Είναι και λίγο useless- σε δουλεία να βρισκόμαστε τα bonus που έχει μέσα.) Και δεν έρχονται και Ελλάδα, φέτος! Λοιπόν, όσες φόρες έχω παραγγείλει απο Amazon.co.uk (βιβλία),με κανονικό ταχυδρομείο, έχει έρθει μέσα σε 4 εργάσιμες, το πολύ, από την ημέρα αποστολής. Οπότε, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για courier, για να μειώσεις το χρόνο στο μισό. Ότι θέλεις κάνεις βέβαια.
SciTeF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Ρε συ Τόλη, ζημιά μας έκανες.Εκεί που έλεγα να παραγγείλω ήσυχα και όμορφα μόνο το CD, έβαλες αυτό μπροστά μου! Δεν υποκύπτω όμως!!! (Είναι και λίγο useless- σε δουλεία να βρισκόμαστε τα bonus που έχει μέσα.) Και δεν έρχονται και Ελλάδα, φέτος! Λοιπόν, όσες φόρες έχω παραγγείλει απο Amazon.co.uk (βιβλία),με κανονικό ταχυδρομείο, έχει έρθει μέσα σε 4 εργάσιμες, το πολύ, από την ημέρα αποστολής. Οπότε, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά για courier, για να μειώσεις το χρόνο στο μισό. Ότι θέλεις κάνεις βέβαια. Που λες κι εγώ το σκεφτόμουν αν αξίζει ή όχι αλλά σχεδόν σε όλα τα album μέχρι τώρα θα ήθελα λίγο πιο δυνατά το μπάσο. Οπότε να η ευκαιρία μου να το ακούω όπως θέλω. Βάλε και το γεγονός ότι είμαι fun κι ότι θεωρώ ότι είναι πολύ ανώτερο album απο το SC (the best of times = best of solos), ε ζημιά όπως είπες. Πολύ ωραία, πάω να αλλάξω τώρα την προπαραγγελία. Θα παραλάβω από το ταχυδρομείο της περιοχής μου με το απλό ταχυδρομείο που λες? (θα με πάρουν κάποιο τηλέφωνο ή κάτι ανάλογο μόλις φτάσει?) Α και btw είμουν έτοιμος για M&G στην Βουδαπέστη φέτος αλλά δεν έκατσε τελικά Τόλης!
nplatis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν το πακέτο είναι μικρό μπορεί και να στο φέρει στο σπίτι ο ταχυδρόμος. Διαφορετικά σου έρχεται μία ειδοποίηση να πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο της περιοχής (με την ταυτότητά σου).
SciTeF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.