Diahn Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Θα είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω από το amazon.co.uk και θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια: 1) Γιατί κάποια προιόντα μου απαγορεύεται να τα αγοράσω ενώ κάποια άλλα όχι (geographical restrictions); 2) Επειδή θα πληρώσω με πιστωτική, θα χρειαστεί να πληρώσω μεταφορικά; Και αν ναι, ισχύει πως αν το δειλώσω ως δώρο θα τα γλειτώσω ; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 1. Στην Ελλάδα, το amazon.co.uk στέλνει συγκεκριμένα αντικείμενα. Έτσι είναι οι κανόνες του. Συγκεκριμένα: - Health & Beauty, Jewellery & Watches, Office Products, PC & Video Games, Shoes and Software items and accessories - Books, Music, DVD and Video items - Toys & Games 2. Μεταφορικά θα πληρώσεις σε κάθε περίπτωση. Είτε το δηλώσεις ως δώρο είτε όχι. Η δήλωση του πακέτου ως δώρου έχει νόημα για αγορές εκτός Ε.Ε., για να μην πληρώσεις δασμούς στο τελωνείο. Το amazon.co.uk είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήτοι εντός Ε.Ε. Τι θέλεις να αγοράσεις; Αν είναι βιβλία μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές αλλού.
Diahn Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ρούχα θέλω να αγοράσω. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Εμένα πάντως δεν μου βγάζει κάποιο περιορισμό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ρούχα θέλω να αγοράσω. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Εμένα πάντως δεν μου βγάζει κάποιο περιορισμό. Απ' ότι βλέπω δεν θα μπορέσεις. Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις χώρες αποστολής ρούχων.: Apparel, Baby, DIY & Tools, Electronics, Home & Garden, Kitchen, Sport & Leisure items and accessories United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, France, Germany, Ireland (Republic of), Italy, Luxembourg, Netherlands and Spain.
Diahn Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μου το απαορεύει αντίθετα με άλλες περιπτώσεις. Επίσης, δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο αλλά είναι στη κατηγορία Clothing .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα. ΥΓ: Η ελληνική μετάφραση του Apparel είναι "ιματισμός".
SilverCloak Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Υποθέτω αγοράζεις από seller μέσω amazon. Αρκεί να δώσεις την πιστωτική στο Amazon και όχι σε κάνα μαϊντανό μέσω mail.
Diahn Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Φυσικά, και τη δίνω στο amazon απλά φοβάμαι μην κολλήσει η διαδικασία και χάσω τσάμπα τα λεφτά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Αν αγοράζεις από seller μέσω Amazon, έχε υπ' όψιν σου ότι η Ελλάδα δεν υποστηρίζεται ως χώρα αποστολής: International Delivery on Marketplace Orders When a seller lists something for sale on Amazon.co.uk, they choose where they will deliver to There are four delivery country groupings: * UK: England, Northern Ireland, Scotland, Wales * UK + European Amazon Payments countries: Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and UK * UK + European Amazon Payments countries + US (and US protectorates): Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, UK and USA (including US protectorates) * All Amazon Payments countries:* Australia, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Republic of Korea, Luxembourg, Mexico, the Netherlands, New Zealand, Northern Ireland, Norway, Portugal, Scotland, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, the UK and USA (including US protectorates) * If "International Delivery Available" is displayed next to an item, it means the seller has agreed to deliver to all Amazon Payments countries. Note: if a seller has not agreed to dispatch the item to your country, you will see an error message in the order form. If this happens, please check that your country is covered by Amazon Payments. If it is covered, try placing your order with another seller. Πηγή: http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=14044781
Jimmy_BlinD Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εγω βρήκα κάποια βιβλία πολύ φτηνά στο amazon.com (ως new βέβαια - οχι απο αλλους sellers ) αλλα δεν ξέρω ποσο θα μου πάει το μεταφορικό, είναι 8 βιβλία. Επίσης αν δηλώσω gift wrapping δίπλα απο κάθε βιβλίο θα γλιτώσω δασμούς και λοιπούς φόρους? πόσο χρόνο κάνουν για να τα παραλάβει κανείς εδω στην ελλάδα? στα shipping λέει : Product Category : books , Per Shipment: 3.99$ , Per Item: 3.99$ δηλαδή το κόστος θα είναι : 3.99$ + 8 * 3.99$ + (εαν προκύψει κάποιος φόρος) ?? μπορεί κάποιος να βοηθήσει? *ειδικά σε σύγκριση με το bookdepository.co.*k, το amazon στα συγκεκριμένα είναι παmφθνηνο!
SciTeF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Γεια σας! Είμαι καινούριος στην κοινότητα αλλά σας παρακολουθώ εδώ και κάποια χρόνια. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Θα ήθελα να μου πείτε αν το παρακάτω προϊόν έρχετε κανονικά στη χώρα μας και αν έχετε προηγούμενη εμπειρία από ανάλογες αγορές. Στο παραπάνω link αναφέρεται το εξής: "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk." Αυτό σημαίνει ότι έρχετε κανονικά ελλάδα έτσι? Thanks in advance, Τόλης!
elisto Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Θα είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω από το amazon.co.uk και θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια:1) Γιατί κάποια προιόντα μου απαγορεύεται να τα αγοράσω ενώ κάποια άλλα όχι (geographical restrictions); 2) Επειδή θα πληρώσω με πιστωτική, θα χρειαστεί να πληρώσω μεταφορικά; Και αν ναι, ισχύει πως αν το δειλώσω ως δώρο θα τα γλειτώσω ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. γιατί δεν βρίσκεις κάτι από ελλάδα.......
proudqueen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Γεια σας! Είμαι καινούριος στην κοινότητα αλλά σας παρακολουθώ εδώ και κάποια χρόνια. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Θα ήθελα να μου πείτε αν το παρακάτω προϊόν έρχετε κανονικά στη χώρα μας και αν έχετε προηγούμενη εμπειρία από ανάλογες αγορές. Στο παραπάνω link αναφέρεται το εξής: "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk." Αυτό σημαίνει ότι έρχετε κανονικά ελλάδα έτσι? Thanks in advance, Τόλης! Γεια σου! Απ'οτι καταλαβα ειναι μουσικη συλλογη με cd οποτε μπορεις να το παραγγειλεις "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk." σημαινει οτι το αγοραζεις απευθειας απο το αμαζον κι οχι απο καποιον πωλητη μεσω αμαζον Ελπιζω να βοηθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.