kleovoulos2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Γεια σας φίλοι μου, ξέρετε κάποιο πρόγραμμα απλό στη χρήση για να κάνω δικά μου παιχνίδια; Κατέβασα το demo του FPS Creator αλλά έληξε. Επίσης το Game Maker δεν φτιάχνει ωραία παιχνίδια με καλά γραφικά και το Blender είναι πολύ δύσκολο στη χρήση!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο που δώσατε!
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τα καλά γραφικά δεν τα κάνει η game engine αλλά ο δημιουργός του παιχνιδιού.
skiabox Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τα καλα γραφικα τα κανουν οι γραφιστες. Απο την εμπειρια μου μπορω να πω οτι δε μπορει ενας developer να κανει και τον γραφιστα.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 [OFFTOPIC]Συμφωνώ μαζί σου skiabox, είναι δύσκολο, όχι όμως ότι απίθανο. Καλά έκανες και το επισήμανες. Απλά ο φίλος δείχνει να είναι ένας ενθουσιώδεις χρήστης και όχι επαγγελματίας developer. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα να ασχοληθεί ένας γραφίστας με τα γραφικά, ένας μουσικός με τον ήχο και ένας σεναριογράφος με το σενάριο και τους διαλόγους θα ήταν τέλειο.[/OFFTOPIC] Στο θέμα μας όμως, kleonoulos, τι είδους παιχνίδια θέλεις να αναπτύξεις; Έχεις αναφέρει το fps creator για παιχνίδια βολών πρώτου προσώπου και το game maker που είναι αν κατάλαβα καλά είναι για platform, shooter, puzzle games. Υπάρχουν και engines για rpg, flight sim, strategy.
kleovoulos2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 εγώ θέλω να κάνω 3d Παιχνίδι και όχι 2D. Επίσης προσπάθησα να κατεβάσω και το Maya Αλλά θέλει Software Key. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:51 ---------- τώρα κατεβάζω το TV3D SDK 6.2 που από ότι έχω ακούσει είναι πολύ καλό πρόγραμμα! Για να δώ!!! Αν ασχολείστε με δημιουργία παιχνιδιών μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://download.cnet.com/TV3D-SDK/3000-2070_4-10302795.html
michael92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Επίσης να επισημάνω ότι αν θες να κάνεις Games όπως αυτά που κυκλοφορούν να ξέρεις ότι εργάζονται 300-500 άτομα για 1-2 μπορεί και 3 χρόνια οπότε για να κάνεις κάτι τέτοιο μόνος σου θα φτάσεις 60 και ακόμη θα προσπαθείς...
Xdanger Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 εγώ θέλω να κάνω 3d Παιχνίδι και όχι 2D. Επίσης προσπάθησα να κατεβάσω και το Maya Αλλά θέλει Software Key. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:51 ---------- τώρα κατεβάζω το TV3D SDK 6.2 που από ότι έχω ακούσει είναι πολύ καλό πρόγραμμα! Για να δώ!!! Αν ασχολείστε με δημιουργία παιχνιδιών μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://download.cnet.com/TV3D-SDK/3000-2070_4-10302795.html η TV3D είναι game engine θα πρέπει να γράψεις αρκετό κώδικα για να φτιάξεις παιχνίδι ενώ το maya είναι πρόγραμμα για να φτιάξεις μοντέλα 3d oπότε πρέπει να τα συνδιάσεις, πρέπει να ξέρεις και κάποια γλώσσα προγραμματισμού, δεν είναι εύκολο πράγμα.
kleovoulos2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 υπάρχει όμως κάποιος εύκολος τρόπος να κάνε τρισδιάστατο παιχνίδι με καλά γραφικά και να είναι εύκολο?
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 υπάρχει όμως κάποιος εύκολος τρόπος να κάνε τρισδιάστατο παιχνίδι με καλά γραφικά και να είναι εύκολο? Ναι, αν πληρώσεις κάποια από τις εταιρείες software (VALVE, EA, BIOWARE κτλ) θα σου το κάνουν χωρίς να κουραστείς καθόλου. :-) Φυσικά και αστειεύομαι... Απλός, εύκολος και γρήγορος τρόπος δεν νομίζω να υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.