privateer Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Έρευνα στη Νορβηγία διαπίστωσε ότι οι χρήστες του διαδικτύου που "κατεβάζουν" δωρεάν παράνομα μουσική στον παγκόσμιο ιστό δαπανούν πολύ περισσότερα χρήματα από όσους αγοράζουν μουσική στο διαδίκτυο. Η νορβηγική έρευνα αποκάλυψε ότι ανάμεσα στους νέους ηλικίας 15 έως 20 ετών, οι οποίοι "κατεβάζουν" δωρεάν μουσική, έχουν αγοράσει περίπου 75 φορές μουσική μέσα σε μία περίοδο έξι μηνών, ενώ όσοι δεν "κατεβάζουν" μουσική έχουν αγοράσει μόνο επτά φορές μουσική στο διαδίκτυο. "Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πραγματική βούληση να πληρώσουν για την μουσική, αρκεί να είναι άμεσα διαθέσιμη. Η μουσική βιομηχανία πρέπει να χρησιμοποιήσει τα νέα μέσα και όχι να μάχεται εναντίον τους", δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας. Πηγή: lawnet.gr
*trinity Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Έρευνα στη Νορβηγία διαπίστωσε ότι οι χρήστες του διαδικτύου που "κατεβάζουν" δωρεάν παράνομα μουσική στον παγκόσμιο ιστό δαπανούν πολύ περισσότερα χρήματα από όσους αγοράζουν μουσική στο διαδίκτυο. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victz Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 "Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πραγματική βούληση να πληρώσουν για την μουσική, αρκεί να είναι άμεσα διαθέσιμη. Η μουσική βιομηχανία πρέπει να χρησιμοποιήσει τα νέα μέσα και όχι να μάχεται εναντίον τους", δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας. Και να αξιζει το κοπο να την αγορασει καποιος, να προσθεσω εγω. Μην περιμενουν οτι σκουπιδι κυκλοφοραει, να τρεχει ο κοσμος να το αγοραζει. Παντως, αλλαζει το τροπο που οι εν λογω ερευνες αντιμετωπιζουν τους downloaders...
SpyrosR Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Προσωπικά δε θα αγόραζα μουσική απ' το διαδίκτυο για κανένα λόγο. Αν τη θέλω "άμεσα διαθέσιμη" απλά την καταβέαζω... "υπογείως". Αν πρόκειται όμως να πληρώσω τότε θέλω κομμένο CDάκι με artword, booklet, κλπ. Όχι DRM-protected mp3s.
Street-Fighter Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Προσωπικά δε θα αγόραζα μουσική απ' το διαδίκτυο για κανένα λόγο. Αν τη θέλω "άμεσα διαθέσιμη" απλά την καταβέαζω... "υπογείως". Αν πρόκειται όμως να πληρώσω τότε θέλω κομμένο CDάκι με artword, booklet, κλπ. Όχι DRM-protected mp3s. Πολύ σωστά! Δηλαδή πια η διαφορά να την κατεβάσεις απο το να την πληρώσεις και να την κατεβάσεις???
victz Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Φιλε SpyrosD σωστα τα λες, αλλα σκεψου ομως οτι υπαρχουν και ατομα που θελουν μερικα τραγουδια απο ενα αλμπουμ που πιθανως να ειναι και πατατα, αλλα να περιεχει 1-2 κομματια που αξιζουν. Εκει ειναι μονοδρομος και επιβαλλεται η ηλεκτρονικη αγορα. Πιστευω οτι αν ηταν στο χερι των εταιριων, αυτος ο τροπος θα ειχε καταργηθει, γιατι δε τις συμφερει. Για το υπολοιπο κομματι, σχετικα με artwork και CD, συμφωνω 100%
Αδμιν Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 [...]Όχι DRM-protected mp3s Αντιφασκεις Το MP3 format δεν υποστηριζει DRM schemes. Μια φορα αγορασα μουσικη online και ηταν Microsoft Play4Sure WMA. Πολυ ειρωνικο το Play4Sure. Ουτε σε Windows δεν επαιζε.
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Πολύ σωστά!Δηλαδή πια η διαφορά να την κατεβάσεις απο το να την πληρώσεις και να την κατεβάσεις??? To "αγοράζω μουσική στο διαδίκτυο"που λέει η είδηση, δεν σημαίνει απαραίτητα πως την αγοράζω σε ηλεκτρονική μορφή. (νομιμο download). Μπορεί κάποιος να ακούει κάτι, να του αρέσει, και μετά να παραγγέλνει τo Cd. Μου φαίνεται απίθανο να έχει κάποιος κατεβασμένη την μουσική σε Mp3, και να πληρώνει μετά για να την έχει ξανά σε Mp3. (wma/whatever)... Ούτε η ποιότητα είναι σοβαρός λόγος, πλέον βρίσκεις τα πάντα σε ότι μορφή θες.
michael92 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Εγώ πάλι δεν έχω αγοράσει στην ζωή μου CD, ούτε καν από μαύρο
pendec Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εγώ πάλι δεν έχω αγοράσει στην ζωή μου CD, ούτε καν από μαύρο Δε χάνεις και τίποτα...;p
alexikakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ρε παιδια δεν καταλαβαινω και θελω βοηθεια....!!!! αφου εχουμε την δυνατοτητα να την κατεβασουμε δωρεαν, πως γινετε να με συμφερει να την αγορασω?????
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εγώ πάλι δεν έχω αγοράσει στην ζωή μου CD, ούτε καν από μαύρο Eχμ,συγχαρητηρια(?)
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε παιδια δεν καταλαβαινω και θελω βοηθεια....!!!! αφου εχουμε την δυνατοτητα να την κατεβασουμε δωρεαν, πως γινετε να με συμφερει να την αγορασω????? Δεν σε συμφερει. Και εγω γουσταρω τα cdακια μου στην δισκοθηκη αλλα προτιμω να τα κατεβαζω δωρεαν και να μου μενουν και λεφτα για μπυρες. Οικονομια λεγεται και ολοι την κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα