Προς το περιεχόμενο

Προσωπικη επιθεση απο gdp77 στο blog του..

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
tritonas FUD - ΓΙΩΤΑΣ

Έφυγα από το βόθρο και -είπαμε- κάποιοι επιπλέουν.

Ένας από αυτούς είναι ο user-γιωτάς-δεν ξέρω γιατί είμαι κορόϊδο tritonas, ο οποίος στο thread για το ubuntu 9.04 βγήκε να υποστηρίξει τα windows 7. Θα του απαντήσω επιγραμματικά ελλείψει χρόνου.

Ιδού το άθλιο post του ( από http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=312166&page=3 ) :

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Οσοι δοκιμαζετε το ext4 υπαρχει κινδυνος απωλειας δεδομενων.

http://www.linuxquestions.org/questi...rounds-712905/

Με μια ματια στο forum βλεπω...ενα 2-3 posts που αφορουν το πως θα παιξει mp3 ο amarok ...χθες ενας αλλος φιλος απτο insomnia μεσω msn μου ζητησε να τον βοηθησω μαντεψτε με τι.....Εβαζε τον εξωτερικο σκληρο του και δεν τον εκανε mount αυτοματα...,και δε μπορουσε να κανει το ασυρματο internet να δουλευει...Μην μιλησω για την ati..

Ευχρηστια πανω απολα..!

Καλα ρε canonical...το μονο που καταφερες μετα απο τοοοοοσες εκδοσεις ειναι να κανεις το λειτουργικο να ανοιγει πιο γρηγορα...?

Ωραια ...

Το εχω σε vmware και δεν βλεπω τιποτα το ουσιαστικο εκτος απο ενα τσουρμο προγραμματων στις τελευταιες τους εκδοσεις.

Μεχρι να ερθουν τα windows 7 rc official θα παιξω λιγο,....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιωτόμπαλο

1) Το ext4 είχε κάποια προβλήματα απώλειας δεδομένων στις beta σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΕΣ συνθήκες. Διορθώθηκαν. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα νέο FS και όποιος το βάζει ξέρει τι κάνει εφόσον default είναι το ext3. (Στη fedora έβαλαν default το ext4)

2) Και η κουτσή Μαρία μετά από 100 χρόνια win πάει να δοκιμάσει ubuntu και επειδή δεν είναι όλα όπως στα win διαμαρτύρεται. Αναμενόμενο. Εσύ από τους άσχετους αντλείς επιχειρήματα; Δηλαδή αν δώσεις σε έναν άσχετο να σου στήσει από το 0 win, θα τα καταφέρει; Ας γελάσω...

3) Ο δίσκος δεν έγινε mount γιατί (αν δεν έχει physical error) δεν έγινε safe remove από τα win και για λόγους ασφαλείας το ubuntu αρνείται να τον κάνει mount. Παρόλα αυτά μπορεί να γίνει force mount. Σε σου φταίει το ubuntu που ο χρήστης δεν ξέρει πώς (μετά από 10 λέπτα χρήσης του OS) και εσύ είσαι ΓΙΩΤΑΣ

4) Το 90-95% των wifi παίζει out of the box. Δε σου φταίει το ubuntu που κάποιες εταιρείες φτιάχνουν win only hardware και το συνοδεύουν από win only drivers.

5) Το αυτό με τις ATI.

6) Η ευχρηστία ενός OS δεν εξαρτάται από τις win only συσκευές που πας να του βάλεις. ΓΙΩΤΑ

7) Η canonical μετά από τόσες εκδόσεις έχει καταφέρει πράγματα που το φτωχό μυαλουδάκι σου δεν μπορεί να τα αντιληφθεί. Η αγαπημένη σου M$ μετά από τόσα χρόνια τι έχει καταφέρει; 100.000 signatures ιών ?

8) Πώς να δεις τις ουσιαστικές βελτιώσεις ρε ΓΙΩΤΑ όταν το μυαλό σου είναι κολλημένο στην M$ ?

9) Α να χαθείς σίχαμα που θα βάλεις και ubuntu να παίξεις μέχρι την 7 RC.

Αυτά τα ολίγα ΓΙΩΤΑ!

http://blog.360.yahoo.com/blog-5eBV_xc2f7bzj3BxQg--?cq=1

Δεν ξερω τι εχει παθει αυτος ο ανθρωπος αλλα νομιζω οτι το εχει παρατραβηξει...οπως επισης σε αλλα "posts" στο blog του αποκαλει μελη του insomnia σιχαματα.

Aν συνεχισει θα εχουμε πολυ κακα ξεμπερδεματα....

GPD77 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.

Δημοσ.

Έλα μωρέ που θίχτηκες... Αν κάθεται να ασχολείται στο blog του με ποστ άλλων σε φόρουμ που ο ίδιος έχει φάει ban... Ε, δε νομίζω να τον διαβάζει κανείς παραπάνω από την παλάμη του.

Δημοσ.

να μαθει να μιλαει και να κανει αντιλογο της προκοπης με ουσια......Εγω δεν νομιζω να τον εχω προσβαλει με τετοιο τροπο.

Δημοσ.

Τρίτονα πάρε την κατάσταση στα χέρια σου... ειδοποίησε όλους όσους διαβάζουν το μπλόγκ του... (καμία 4 άτομα είμαστε και τηλ να μας πάρεις τσακα- τσακα τελειώνεις)...

κατά τα άλλα... τζάμπα το τόπικ... λες και δεν τον ξέρουν όλοι και θα τον μάθουν τώρα.

Όπως ξέρουμε και σένα και τον υπερασπιστή Παρσιφαλίδη τι κουμάσια είστε... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...