Προς το περιεχόμενο

AVCHD Video Editing (MTS, M2TS to Avi Conversion) - Canon HG21 Camcorder

vag3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μετά την αγορά της νέας μου High Definition βιντεοκάμερας , αντιμετώπισα προβλήματα με την επεξεργασία High Definition Video (μιας και είναι σχετικά νέο format). Δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία για κάνω editing και το πρόγραμμα που παρέχεται μαζί με την κάμερα δεν μου επιτρέπει να κάνω δουλειά.

Κάθησα λοιπόν και έγραψα ένα μεγάλο άρθρο για να βοηθήσω και άλλους με βιντεοκάμερες High Definition να κάνουν επεξεργασία τα βίντεό τους με απολύτως δωρεάν εργαλεία (τα περισσότερα είναι μάλιστα και open source) και είπα να το μοιραστώ και μαζί σας. :-)

Η περίληψη είναι:

Ετοιμασία του υπολογιστή μας (windows) με τα κατάλληλα Codecs.

Indexing των αρχείων Mts ή M2ts για να μπορούν να διαβαστούν απο τον Επεξεργαστή Βίντεό μας (εγώ χρησιμοποίησα το Blender)

Αποθήκευση του Edited Video σε ό,τι φορμάτ θέλουμε.

Επίσης υπάρχει μια ειδική έκδοση του Blender που κάνει την διαδκασία του HD Editing ακόμη πιό εύκολη (και μπορούμε να χρησιμοποιούμε και proxy files για να είναι πιό ελαφρια για το σύστημά μας η διαδικασία).

Στο άρθρο παρέχονται και High Definition Sample Files απο την videocamera μου για όσους θέλουν να πειραματιστούν.

AVCHD Video Editing (MTS, M2TS to Avi Conversion) - Canon Vixia HG21 Camcorder (Greek Article)

Επίσης κάθησα και το μετάφρασα και στα αγγλικά το ανωτέρο άρθρο.

AVCHD Video Editing (MTS, M2TS to Avi Conversion) - Canon Vixia HG21 Camcorder (ENGLISH Article)

Ελπίζω να βοηθησει τους φίλους του High Definition που κατέχουν βιντεοκάμερες HD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...