Προς το περιεχόμενο

Windows 7 RC 7100 Leaked!

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδη για να ανοιξω το My computer πρεπει να κανω 2 κλικ αντι για ενα που εκανα στα XP

Βαλε τον στην επιφανεια εργασιας για να τον ανοιγεις με ενα κλικ.Εγω τωρα με την πλαινη μπαρα στον explorer σπανια τον χρησιμοποιω σαν θεση.

Επισης για να κανω delete αρχειο παλι πρεπει να κανω 1 κλικ παραπανω

Τοσο πολυ πειραζει στη μπαρα να υπαρχει το delete?

Πληκτρολογιο.

Επισης το show desktop γιατι να ειναι στην ακρη του κοσμου? Ερχεται αριστερα?

Δεν ειναι μονο show desktop ειναι και aero peak.Σκεψου οτι το gui ειναι βελτιστοποιημενο για touch..κυριως.Αρα για να το εβαλαν εκει ..κατι θα ηξεραν.

Δημοσ.

και ετσι μπαινει η quick launch bar που την εχουν κρυφη μαλλον και τωρα δουλευει και το show desktop απο κει και το switch between windows και ανοιγει το my computer με ενα κλικ

βρηκα την πιο πανω λυση

Στο dvbdream κολλαει παρα πολυ και λεει για ασυμβατοτητες codecs

Θα δοκιμασω την 32bit εκδοση

Αλλα πιο πολυ με χαλανε τα μειωμενα fps

Δημοσ.
Επίσημα ανακοινώθηκε ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου στα MSDN,Technet και δημόσια στις 5 Μαΐου

AA τοτε οκ.Εχουμε link?

Πιο επισημα δεν γινεται :

http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/04/24/windows-7-release-candidate-update.aspx

Χωρις να θελω να γινω ενοχλητικος, επειδη αυτο το θεμα αφορα κυριως πληροφοριες για την "ανεπισημη κυκλοφορια" (leak) της Release Candidate (?) των Windows 7, μηπως θα ηταν καλυτερο να ανοιχτει ενα αλλο θεμα με αποψεις και ερωτησεις για την εγκατασταση και τη χρηση της συγκεκριμενης εκδοσης ?

Δημοσ.

Τελικά είναι 1000% ηrc1 που θα βγεει 5 Μαϊου ή δεν έχουμε ιδέα ακόμα(βαριέμαι να ψαχνω....don't kill me :P)

Και έκεινο το κουλό με τα mp3 το φτιάξανε?

Δημοσ.
Το Windows Live messenger δεν τρέχει στο system tray, μόνο στη taskbar, κι αν το κλείσω από εκεί κλείνει εντελώς. :(

δεξι κλικ πανω του (απο start menu or taskbar)>compatibility>windows vista και τρεχει οπως ηξερες.το ιδιο και για windows live mail για οποιον το εχει βαλει.

Δημοσ.
δεξι κλικ πανω του (απο start menu or taskbar)>compatibility>windows vista και τρεχει οπως ηξερες.το ιδιο και για windows live mail για οποιον το εχει βαλει.

O 8.5 final τρέχει πάντως κανονικότατα και είναι πολύυυ πιο εύχρηστος ( ειδικά με το apatch ).

Περίμενα αλλαγές μετά τη beta 9 αλλά μία από τα ίδια, πήγε πίσω αντί για μπροστά...

Δημοσ.
παιδιά πως θα δω ποτέ λήγουν τα win 7 7100rc?

Ευχαριστώ

αν γραψεις στην γραμμη εντολων winver λεει την ημερομηνια ...

2010 σε μενα

Δημοσ.
αν γραψεις στην γραμμη εντολων winver λεει την ημερομηνια ...

2010 σε μενα

ευχαριστώ πολύ!!!

και εμένα λέει 02/03/2010

Δημοσ.

παντως τα seven 64bit σε σχεση με τα Vista 32bit παρατηρησα οτι ειναι πολυ πιο γρηγορα γρηγορα στους δισκους (εγγραφη - αναγνωση)

επισης την αναγνωριση κ εγκατασταση νεου flash την κανουν αμεσως !

Μονο στα games δεν τα εχω δοκιμασει και εχω καποιες αμφιβολιες λογω ανωριμων οδηγων ,αλλα μολις βγουν οι final βλεπω να το κανω μοναδικο λειτουργικο και να βγαλω τελειως τα vista ,τα οποια εχω τωρα μονο για games.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...