Προς το περιεχόμενο

Windows 7 RC 7100 Leaked!

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά η 7106 τι ρόλο βαράει;

αν και έχει μεγαλύτερο αριθμό έχει βγει πριν από την 7100 RC...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τους δύσπιστους (καλά κάνετε παιδιά), στο μητρώο, στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion

λέει 7100.winmain_win7rc.090421-1700

Δημοσ.

Εγώ την 7077 έβαλα πριν λίγο για δοκιμή σε ένα partition και τώρα είδα αυτά που λέτε για την 7100! :lol:

Τέλος πάντων, μου αναγνώρισε μια χαρά κάρτα ήχου και δικτύου, έβαλα και κάτι drivers της ΑΤΙ για την 4850 κι έπαιξα και 2-3 παιχνιδάκια για δοκιμή. Όλα μια χαρά δείχνουν. Βέβαια αυτό που ευελπιστούσα από την αρχή πως θα μειώσουν τα ενεργά services, δεν το είδα (τρέχουν κάποια που δεν χρειάζονται). Επίσης τον ψιλοπειράζει το δίσκο, όχι με τη μανία που το έκαναν τα vista αλλά τον πειράζει. Από την εγκατάσταση χρειάζεται δηλαδή ένα ελαφρό πείραγμα για να απενεργοποιήσεις λίγα άχρηστα πραγματάκια (τα κλασσικά). Από μεριάς μνήμης σε 2GB τα έβαλα κι έπιαναν κοντά στα 600ΜΒ ενώ μετά την απενεργοποίηση κάποιων πραγμάτων έπεσαν στα 500. Από μνήμη δηλαδή είναι κάτι παραπάνω από τα XP.

Τέλος βρήκα κι ένα bug στο UI (WinAPI), όταν σε μια εφαρμογή με tab control πας να αλλάξεις tab και ταυτόχρονα σου δείχνει tooltip, οπότε κολλάει. Επίσης υπήρξε ένα προβληματάκι όταν θέλησα να τρέξω ένα self-extracting installer σε administrator mode. Ο installer έτρεξε μεν ως admin, αλλά το πρόγραμμα που έβγαζε στο temporary folder για να εκτελεστεί δεν έτρεχε κι αυτό ως admin και υπήρχε πρόβλημα στην εγκατάσταση. Δεν το έψαξα προς το παρόν, ίσως να χρειάζεται τελείως απενεργοποίηση του UAC.

Γενικά πάνε πολύ καλά, καμία σχέση με τα Vista όταν πρωτοβγήκαν που είχαν ένα κάρο bugs.

Δημοσ.

Επίσημα ανακοινώθηκε ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου στα MSDN,Technet και δημόσια στις 5 Μαΐου

Δημοσ.

Αν δεν σας αρεσουν τα 7 και θα θελατε να δειτε ποιος φταιει για αυτο, οριστε ο ανθρωπος στον οποιο η Microsoft εβαλε επικεφαλη του Windows Experience, ωστε να αλλαξει την κακη γνωμη του κοσμου εξαιτιας των Vista.

Η συνεντευξη εχει δοθει στο Associated Press.

Windows washer: Meet Microsoft's antidote to Vista

Julie Larson-Green

Corporate Vice President for the Windows Experience at Microsoft Corp.

bilde?Site=C3&Date=20090420&Category=BIZ04&ArtNo=904200358&Ref=AR&Profile=1001

Δημοσ.
Για τους δύσπιστους (καλά κάνετε παιδιά), στο μητρώο, στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion

λέει 7100.winmain_win7rc.090421-1700

Kαι μενα με την 7077 το ιδιο λεει 7077.winmain_win7rc.090404-1255

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:10 ----------

Επίσημα ανακοινώθηκε ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου στα MSDN,Technet και δημόσια στις 5 Μαΐου

AA τοτε οκ.Εχουμε link?

Δημοσ.

Μολις τα εβαλα λεει 7100.winmain_win7rc.090421-1700

1) To classic start menu δεν υπαρχει πλεον?

2)Παω να τρεξω το dvbdream και μου λεει οτι δεν υπαρχει το libeay32.dll

Το βρηκα και το εβαλα αλλα τιποτα

3) Δοκιμασα και το Dirt και σε σχεση με τα XP ειναι 8-10fps κατω

4) Βαζω το MYCOMPUTER στη Quick launch αλλα οταν το παταω με βγαζει σε αλλους φακελους

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ----------

πρεπει να κανουμε την ενεργοποιηση που λεει ?

Δημοσ.

το βαλα και εγω και εχω μεινει εντυπωσιασμενος δεδομενου οτι σιχενομουνα τα σβιστα. Βεβαια τα δουλευω εδω και κανα 2ωρο μονο. Πρωτο προβλημα ειχα με την x-fi platinum, βρηκα windows7 beta driver αλλα δεν κανει εξτρακτ ουτε εγκατασταση, ολο κολαει σε ενα αρχειο προς το τελος. Τελως παντον τελικα εβαλα τα προηγουμενα vista drivers αφου το γυρισα σε vista sp2 compatibility. Μερικα κρισιμα προγραματακια που ηθελα και φοβομουν οτι δεν θα τρεξουν δεν εχουν προβλημα. Ειναι εντυπωση μου η τα βιντεο και οι εικονες ειναι ποιο εντυποσιακες? σαν να εχει καλυτερο colour management? Ακομα και στον προτζεκτορα φαινετε καλυτερα απο πριν νομιζω. Ta themes φοβερα! Το αερο δουλευει αψογα. Μετα εχω την εντυπωση οτι downloads απο http ψιλοσερνονται, ενω σε τορρεντ επιασα κανονικες ταχυτητες. Πχ drivers apo creative πηγενανε με 50κ, απο νβιντια με καν 200ρι, codecs apo free codecs με 10κ! Τορεντ με 1,4 mb/sec! Αλλα το browsing φαινετε γρηγορο.

Περι κλειδιου, πριν εγκαταστησο περασα απο το γνησιο microsoft site και μου εδωσε beta key. Ε αυτο δεν το δεχτηκε καθολου, δεν εβγαζε καν το next. Επισης ειχα αντιγραψει ενα κλειδι απο το νφο, αλλα αυτο δεν το βρηκε valid. Ημουνα ετοιμος να το παρατησω, αλλα τελικα προχωρησε η εγκατασταση χωρις να δεχτει νομιμο κλειδι ομως?? Αρα τι κανω τωρα? κατω στο ντεσκοπ λεει evaluation copy 7100. Απο που παμε πλεον μεσα στα windows για να δηλωσουμε νεο κλειδι? δεν μου εχει πεταξει κανα message πουθενα ομως

Δημοσ.
Μολις τα εβαλα λεει 7100.winmain_win7rc.090421-1700

1) To classic start menu δεν υπαρχει πλεον?

classic start menu δεν υπηρχε ποτε σε κανενα build ουτε θα υπαρξει στο μελλον.

2)Παω να τρεξω το dvbdream και μου λεει οτι δεν υπαρχει το libeay32.dll

Το βρηκα και το εβαλα αλλα τιποτα

Δκιμασε compatibility mode και τρεξτο σαν admin μηπως στρωσει...

3) Δοκιμασα και το Dirt και σε σχεση με τα XP ειναι 8-10fps κατω

blame the driver developers.

4) Βαζω το MYCOMPUTER στη Quick launch αλλα οταν το παταω με βγαζει σε αλλους φακελους

Αυτο απο παντα ετσι ηταν.Δεν ειναι πια μονο quick launh η μπαρα.Σου ανοιγει τον exlporer στην default θεση του.Μπορεις να συρεις το εικονιδιο του computer στο ειπονιδιο του epxlorer στην μπαρα και να γινει ετσι pinned εκει ωστε με δεξι κλικ εκει να στο εμφανιζει στο jump list.(οπως και καθε αλλο folder βεβαια.)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ----------

πρεπει να κανουμε την ενεργοποιηση που λεει ?

κανε για να μη σου λειξουν σε 30 μερες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ----------

Απο που παμε πλεον μεσα στα windows για να δηλωσουμε νεο κλειδι? δεν μου εχει πεταξει κανα message πουθενα ομως

Δεξι κλικ στο computer και properties.Θα το δεις κατω κατω.

Δημοσ.

Δηλαδη για να ανοιξω το My computer πρεπει να κανω 2 κλικ αντι για ενα που εκανα στα XP

Επισης για να κανω delete αρχειο παλι πρεπει να κανω 1 κλικ παραπανω

Τοσο πολυ πειραζει στη μπαρα να υπαρχει το delete?

Επισης το show desktop γιατι να ειναι στην ακρη του κοσμου? Ερχεται αριστερα?

Το dvbdream τελικα ειχε προβλημα με το vplug και με καποια dll fix ειναι οκ

Δημοσ.

κανω εγκατασταση των 7 rc1 64bit στο 2o partition (στο 1ο εχω vista 32bit).

Και ενω η εγκατασταση φτανει προς το τελος εχω μια black screen και βλεπω μονο τον κερσορα .

Κανει κανονικα το restart , μπαινει στα windows και εχω παλι την black screen kai κατω δεξια evaluation copy build 7100 , βλεπω τον κερσορα και τιποτα αλλο ! το αφησα 5-10 λεπτα τιποτα !

καμια ιδεα ? φταινε τα vista μηπως ?

Δημοσ.
Δηλαδη για να ανοιξω το My computer πρεπει να κανω 2 κλικ αντι για ενα που εκανα στα XP

Μεγάλη δουλειά, μην το συζητάς! :-D Όσο νόημα θα είχε να συζητάμε το αντίστροφο ως "βελτίωση "(πχ αν έκανες 2 κλικ στα XP κι ένα στα 7), τόσο νόημα έχει κι αυτό που λες.

Επισης για να κανω delete αρχειο παλι πρεπει να κανω 1 κλικ παραπανω

Τοσο πολυ πειραζει στη μπαρα να υπαρχει το delete?

Επισης το show desktop γιατι να ειναι στην ακρη του κοσμου? Ερχεται αριστερα?

Το πληκτρολόγιο δεν έχει πεθάνει ακόμα και ο σκοπός του - παραθυρικού - περιβάλλοντος δεν είναι να αντικαταστήσει το Delete του πληκτρολογίου.

Δημοσ.

Μεγαλη δουλεια ειναι φιλε μου οταν χρησιμοποιεις το pc και στη δουλεια σου που ο χρονος ειναι χρημα και οχι μονο για να παιζεις αραχτος στο σπιτι

Σκοπος ειναι οταν βγαινει κατι νεο να ειναι σε ολα καλυτερο και οχι χειροτερο

Τελος παντων βαζεις τοA43 File Management Utility που εχει και κουμπια copy delete και οτι αλλο χρειαζεται και κανεις τη δουλεια σου με 800kb

και ετσι μπαινει η quick launch bar που την εχουν κρυφη μαλλον και τωρα δουλευει και το show desktop απο κει και το switch between windows και ανοιγει το my computer με ενα κλικ

post-1431-129063003067_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...