BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εμενα σημερα μου ηρθε. Βεβαια το εβαλα στην ακρη γιατι προς το παρον λιωνω το mp στο mw2. Βεβαια ο αδερφος μου παιζει τωρα αλλα δεν νομιζω να το ακουμπησω εγω ακομα, ειδικα τωρα που πηρα το κολαι στο COD μιας και το killzone με ειχε συνηθισει στο δικο του gameplay (α ρε kilzone, κατσε στο ραφι τωρα).
kratistos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 το πρώτο ήταν πολύ καλό καλό,αλλά γραμικό,του έλειπε το βάθος...το δύο είναι φοβερό...φοβερή η ατμόσφαιρα της μεσαιωνικής ιταλίας,πιο πολύ βαθος και νεα...γκατζετάκια...πάρτε το με κλειστά τα μάτια....
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά έχει κυκλοφορίσει το παιχνίδι; Έχω έναν τύπο που μου λέει ότι το κατέβασε από κάποιον "θείο" και ότι είναι το 2 σίγουρα. Εγώ όσο και να το έψαξα όμως δεν κατάφερα να το βρω... Ακόμα και στο skroutz που κοίταξα λέει ότι αναμένεται στις 26/2.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 για κονσόλες έχει κυκλοφορήσει, για pc όχι...
TheMagician Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Απο πλευρας υποθεσης, το παιχνιδι απλα τα σπαει... Εγω μολις το τερματισα εμεινα αλλαλη απο το τελος... Για αυτο εχω φαει τετοιο κολλημα και ας ηταν λιγο περιεργο στις μαχες. δεν ειχες καταλαβει τι θα γινει απο το βιντεο του The truth;; απο την μεση του και ολας εβλεπες τι γινοταν Γενικα το παιχνιδι ειναι απιθανα καλο, πλοκη, εξελιξη, δραση ολα ειναι πολυ καλοσχεδιασμενα τα ιστορικα προσωπα και οι wiki πληροφοριες εβαλαν ενα ακομα συν πραγματικα εξαιρετικη δουλεια αντε να δουμε τωρα το τελευταιο μερος της τριλογιας που θα ειναι στο παρον ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:02 ---------- Εγω το εχω για xbox 360, η αποστολη που ‘πετας‘ δεν ειχε καμια σχεση με το βιντεο που υπαρχει στο youtube, εχετε ιδεα γιατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.