linaaaaaaaaa Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Αν ξερει καποιος στα σιγουρα ας πει και εμενα γιατι αλλου λενε οτι θα βγει φετος και αλλου πως οχι... :cry:
loukas77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Φέτος! Δες τα trailers!!! Λένε holiday 2009 αν και αλλού έχω βρει ότι θα βγει 20 Νοεμβρίου 2009! Ένα πολύ καλό post σε blog που βρήκα και ανανεώνεται συνέχεια σχετικά με το assassin's creed 2 είναι εδώ: http://lifelessly-yours.blogspot.com/2009/04/assassins-creed-2-facts-theories-and.html Επίσης σχετικά με την ημερομηνία να τα Amazone listings του παιχνιδιού! PC, PS3, XBOX 360. Και τα 3 λένε "This item will be released on November 20, 2009.". Εγώ δεν μπορώ να περιμένω το 2! Θα είναι τέλειο! Ελπίζω να βοήθησα! Και για να υπάρχει σε μεγαλύτερη ανάλυση
linaaaaaaaaa Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Καλα, εισαι απαιχτος! Περιττο να σου πω πως δεν κρατιεμαι! Σε ευχαριστω!
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Όποτε και να έρθει, πρώτα θα το νοικιάσω. Μην βγεί καμιά πατάτα σαν το 1...
linaaaaaaaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Γιατι πατατα το 1? Ειχε πολυ καλη υποθεση και φοβερα γραφικα. Δεν σε καταλαβαινω Tilemaxx...
giorgos147 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Γιατι πατατα το 1? Ειχε πολυ καλη υποθεση και φοβερα γραφικα. Δεν σε καταλαβαινω Tilemaxx... Ήταν πολύ γραμμικό... Τραγικό AI των εχθρών... Χάλια σύστημα μάχης...
activex Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Γιατι πατατα το 1? Ειχε πολυ καλη υποθεση και φοβερα γραφικα. Δεν σε καταλαβαινω Tilemaxx... βασικά δεν είχε το αναμενόμενο βάθος με αποτέλεσμα πολύ κόσμος να το βαρεθεί πριν το τερματίσει.συγκαταλέγεται στα action δηλαδή ενώ έδειχνε πιο ελπιδοφόρο... βέβαια γούστα είναι αυτά. έμενα ας πούμε οι μάχες μου άρεσαν.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ήταν πολύ γραμμικό... Τραγικό AI των εχθρών... Χάλια σύστημα μάχης... βασικά δεν είχε το αναμενόμενο βάθος με αποτέλεσμα πολύ κόσμοςνα το βαρεθεί πριν το τερματίσει.συγκαταλέγεται στα action δηλαδή ενώ έδειχνε πιο ελπιδοφόρο... Ακριβώς γι αυτά ήταν πατάτα.
linaaaaaaaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Συνολικα εμενα μου αρεσε πολυ και το τερματισα 2 φορες στο PS3. Aπο εκει και περα, ειναι θεμα γουστου πιστευω...
xristos896 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Έχω τερματίσει το 1ο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και συμφωνώ με τις παρατηρήσεις.Άντε να βγει και το 2ο να δούμε τι λέει γιατί τα περισσότερα παιχνιδια στο 2ο μέρος τους χαλάνε λίγο.
linaaaaaaaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Απο πλευρας υποθεσης, το παιχνιδι απλα τα σπαει... Εγω μολις το τερματισα εμεινα αλλαλη απο το τελος... Για αυτο εχω φαει τετοιο κολλημα και ας ηταν λιγο περιεργο στις μαχες.
giorgos147 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 γιατί τα περισσότερα παιχνιδια στο 2ο μέρος τους χαλάνε λίγο. Νταξ... Μερικές φορές όμως γίνονται και καλύτερα Να σου δώσω παράδειγμα; Oh.... Give me a moment please... Hmmm.... Oh,yes. grand theft auto, call of juarez(δεν έχει βγει ακόμα, αλλά φαίνεται πολύ... Ελπιδοφόρο)Εεεχμμ... Τι άλλο; Α... Ναι. Αν και δε το έχω δοκιμάσει ακόμα, το call of duty 2. Μιλάω για όταν ήταν στις αρχές το παιχνίδι... Τώρα αρχίζουν και το κουράζουν το θέμα για τους περισσότερους.Fifa και pro αρχίζει και καταντάει... Αν και εγώ το γουστάρω , God of war,metal gear solid(δε μιλάω απλά για το δεύτερο... Για όλη τη σειρά.) Και άλλα πολλά... Είναι απλά, να μη βαριούνται οι developers
xristos896 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Νταξ... Μερικές φορές όμως γίνονται και καλύτερα Να σου δώσω παράδειγμα; Oh.... Give me a moment please... Hmmm.... Oh,yes. grand theft auto, call of juarez(δεν έχει βγει ακόμα, αλλά φαίνεται πολύ... Ελπιδοφόρο)Εεεχμμ... Τι άλλο; Α... Ναι. Αν και δε το έχω δοκιμάσει ακόμα, το call of duty 2. Μιλάω για όταν ήταν στις αρχές το παιχνίδι... Τώρα αρχίζουν και το κουράζουν το θέμα για τους περισσότερους.Fifa και pro αρχίζει και καταντάει... Αν και εγώ το γουστάρω , God of war,metal gear solid(δε μιλάω απλά για το δεύτερο... Για όλη τη σειρά.) Και άλλα πολλά... Είναι απλά, να μη βαριούνται οι developers Συμφωνώ αλλά εγω είπα οτι τα περισσότερα γίνονται πιο....
giorgos147 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Συμφωνώ αλλά εγω είπα οτι τα περισσότερα γίνονται πιο.... Δώσε κανένα παράδειγμα... Εγώ έλιωσα για να βρω παραπάνω
giorgos147 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Όπως είπα εδώ, μόλις το τελείωσα. Περισσότερα στις απαντήσεις που έδωσα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.