zeys13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καλήμερα. Πήρα την εν λόγω κάρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675 . Πριν είχα μια nvidia 7600gs. Την τοποθέτησα όλα οκ την βρήκε η μητρικη και ξεκίνησαν τα windows. Πέρασε την πρώτη μπαρα ( την ασπρη ) εφτασε στη μικρη μπάρα που λέει windows απο πάνω, πέρασε; και αυτή και μετά μαυρίλα.....ενω τα windows δουλεουν κανονικα ( ακουγονται οι ηχοι ). Εχω κάνει unistall τους drivers της nvidia δοκίμασα και σε safe mode αλλά τίποτα. Η μητρική είναι η P5N32-SLI Premium/WiFi-AP με chip NVIDIA nForce® 590 SLI. Λέτε να φταίει αυτό να έχω ασυμβατότητα;
stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το ρεύμα το σύνδεσες πάνω στην κάρτα γραφικών???? Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετο??? Δεν νομίζω να τίθεται θέμα συμβατότητας!!!!
zeys13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το ρεύμα το σύνδεσα ( αφου δείχνει και τις πρώτες εικόνες ). Το τροφοδοτικό είναι ενα heroichi 500w
pcos Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 μάλλον έχεις και δεύτερη οθόνη συνδεδεμένη πάνω? καμια TV,projector? άφησε μονο την οθόνη PC πάνω στην αρχή.
eSATA Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 αν δε βρεις ακρη και δε στρωσει με φορματ...πισω ή δοκιμασετη και σε κανα φιλο
zeys13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Θα το δοκιμάσω. Αν και δοκίμασα και τις 3 επιλογές ( vga, dvi, hdmi ) και θα τη δοκιμάσω και με άλλο τροφοδοτικό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:56 ---------- Τελικά όλα καλά, αλλά δεν ξέρω πως. Με τις πολλές επανεκινήσεις μου πέταξε οτι το nltdr λείπει έκανα μια επιδιόρθωση είχα πάνω και την οθόνη στην vga και έπαιξε κανονικά. Ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.