tasos1991 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Kαλημερα στο Insomnia εχω ενα μεγαλο προβλημα και εχω σκασει εδω και 2 μερες. εχω ενα e-mail με το οποιο το χρησιμοποιω για διαφορους λογους στο ιντερνετ. απο προχθες δεν μπορω να μπω με τιποτα μεσα. προσπαθησα με χιλιους 2 τροπους. μαλλον κάποιος το ανελαβε......:mad: αλλαξα τα e-mail μου σε οτι site ειμαι γραμενος αλλα δεν μπορω να το αλλαξω απο το rapidshare account μου ( θυμιζω ειναι collectors account με πανω απο 20000 ποντους.) λογο του οτι εχω ενεργοποιημενο το security lock. Eστειλα μηνυμα στην rapid εχθες και μου λενε οτι δεν μπορουν να μου αλλαξουν το e-mail απο κει λογο του οτι δεν εχουν αρκετες αποδειξεις οτι ο λογαριασμος ειναι δικος μου. και μου ειπαν να στειλω ε-μαιλ απο το μαιλ που ειμαι γραμμενος ενω ηδη τους εχω αναφερει οτι δεν μπορω καν να μπω μεσα και τωρα που προσπαθησα να κανω log in στον collectors βλεπω οτι δεν μου δεχετε το Password. υπαρχει τροπος να το αλλαξω το μαιλ η τουλαχιστων να μπω στο δικο μου παλι? δεν με πολυνοιαζει το μαιλ αλλα το αccount.... εχει δουλεια 1 μιση χρονου. 500+ αρχεια .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.