pcfan Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Χτες παρέλαβα στη Xigmatek HDT-S1283.Όλα καλα με την τοποθέτηση και τα clips αλλά αυτό που συνέβει είναι ότι ο ανεμιστήρας της δεν δουλεύει.Είναι κανονικά συνδεδεμένος και ανα 20 δεύτερα κουνιέται λίγο σαν να πάει να ξεκινήσει αλλά σταματάει.Το κακό είναι ότι συνέδεσα και την μαμίσια ψύχτρα της intel και κάνει το ίδιο πράγμα και μ'αυτόν.Μπορείτε να μου πείτε μήπως δεν κάνω κάτι καλά και αν γίνετε με κάποιον τρόπο να την συνδέσω απ'ευθείας στο τροφοδοτικό για να δω αν όντως είναι ή όχι χαλασμένη πριν πάρω στο πλαίσιο για αντικατάσταση;
eSATA Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 δοκιμασε με ενα αλλο τροφοδοτικο...δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο
Alexisssss Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Mαλλον προκειται για την μητρικη! Οχι για την ψυκτρα!
guardianx71 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δες τι παίζει με τις θερμοκρασίες της cpu. Yπάρχει περίπτωση να έχει επιλογή στο BIOS για fan control-target temp και να μην ξεκινάει παρα μόνο όταν χρειάζεται να κρυώσει το cpu μέχρι την στοχευμένη θερμοκρασία. Αν δεν έχει κάτι τέτοιο τότε δοκίμασε την σε άλλη υποδοχή ή μητρική
yiannis_1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Πάρε αυτό και κάρφωσε το κατευθείαν στο psu. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806169 Στα 5V αν θες silence και στα 12v αν θες performance. Αν και εγω πιστευω πως κάποια επιλογή απο το bios για υσηχία στην κάνει τη ζημιά.
Alexisssss Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Σωστος Γιαννη. Αλλα ετσι μπορει να του βγαζει σφαλμα η μητρικη για τον ανεμιστηρα. Δεν ειναι κακο να το δοκιμασεις ομως.
pcfan Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Είδα κάποιες επιλογές στο bios αλλά τίποτα δεν άλλαξε.Απο θερμοκρασίες μπορείτε να δείτε στην υπογραφή μου.Πείτε να κάνω κάτι άλλο.
eSATA Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου παντως:-) δοκιμασες τον ανεμιστηρα καατευθιαν απο τροφοδοτικο αν δουλευει;
hercules1924 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 συμφωνώ με τον e-sata οκίμασε με κανα άλλο τροφοδοτικό ή όπως λεν και οι υπόλιποι άλλη μητρική.....ή μπορεί να παίζει να έχει και πρόβλημα ο ανεμηστήρας....τι να πω και εγώ ο ταλαίπωρος....
hercules1924 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ναι μαμοτω...είναι και αυτό....δεν το σκέφτηκα....δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι...:S
pcfan Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Oυτε και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τι συμβαίνει.Τροφοδοτικό δεν διαθέτω αλλά μητρική έχω μόνο που είναι amd αλλά βαριέμαι να την βγάλω.
eSATA Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 αν δεν εχεις σκοπο να ανεβασεις αλλο και βαριεσε να παρεις ανταπτορς βγαλτον εντελων τι να τον κανεις.... ισα ισα που αν δε δουλευει ζεσταινει την ψυκτρα..
pcfan Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τον έβγαλα τον ανεμιστήρα και τον έβαλα στο άλλο υπολογιστή που έχω και γυρνούσε κανονικά(απλά έβγαλα τον ανεμιστήρα της μαμίσιας ψύχτρας και έβαλα αυτόν).Θα τον ξαναδοκιμάσω στο δικό μου pc να δω τι θα κάνει. Τον δοκίμασα.Κάνει ότι έκανε και πριν και για να αποδείξω ότι μια μυστική δύναμη δεν επιτρέπει τον ανεμιστήρα να λειτουργήσει συνέδεσα το ανεμιστηράκι της ψύχτρας του amd και δούλευε κανονικά!! Μέχρι τώρα δηλαδή έχουμε τον ανεμιστήρα της xigmatek να δουλεύει σε άλλο pc και ο ανεμιστήρας της μαμίσιας ψύχτρας του amd να δουλεύει στο δικό μου pc.Θα τρελαθώ!!!Όλα δουλεύουν μόλις όμως μπει ο ανεμιστήρας της xigmatek στο pc μου, δεν δουλεύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.