Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ανεμιστήρα.

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες παρέλαβα στη Xigmatek HDT-S1283.Όλα καλα με την τοποθέτηση και τα clips αλλά αυτό που συνέβει είναι ότι ο ανεμιστήρας της δεν δουλεύει.Είναι κανονικά συνδεδεμένος και ανα 20 δεύτερα κουνιέται λίγο σαν να πάει να ξεκινήσει αλλά σταματάει.Το κακό είναι ότι συνέδεσα και την μαμίσια ψύχτρα της intel και κάνει το ίδιο πράγμα και μ'αυτόν.Μπορείτε να μου πείτε μήπως δεν κάνω κάτι καλά και αν γίνετε με κάποιον τρόπο να την συνδέσω απ'ευθείας στο τροφοδοτικό για να δω αν όντως είναι ή όχι χαλασμένη πριν πάρω στο πλαίσιο για αντικατάσταση;

Δημοσ.

Δες τι παίζει με τις θερμοκρασίες της cpu. Yπάρχει περίπτωση να έχει επιλογή στο BIOS για fan control-target temp και να μην ξεκινάει παρα μόνο όταν χρειάζεται να κρυώσει το cpu μέχρι την στοχευμένη θερμοκρασία. Αν δεν έχει κάτι τέτοιο τότε δοκίμασε την σε άλλη υποδοχή ή μητρική

Δημοσ.

Σωστος Γιαννη.

Αλλα ετσι μπορει να του βγαζει σφαλμα η μητρικη για τον ανεμιστηρα.

Δεν ειναι κακο να το δοκιμασεις ομως.

Δημοσ.

Είδα κάποιες επιλογές στο bios αλλά τίποτα δεν άλλαξε.Απο θερμοκρασίες μπορείτε να δείτε στην υπογραφή μου.Πείτε να κάνω κάτι άλλο.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου παντως:-):-) δοκιμασες τον ανεμιστηρα καατευθιαν απο τροφοδοτικο αν δουλευει;

Δημοσ.

συμφωνώ με τον e-sata οκίμασε με κανα άλλο τροφοδοτικό ή όπως λεν και οι υπόλιποι άλλη μητρική.....ή μπορεί να παίζει να έχει και πρόβλημα ο ανεμηστήρας....τι να πω και εγώ ο ταλαίπωρος....

Δημοσ.

Oυτε και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τι συμβαίνει.Τροφοδοτικό δεν διαθέτω αλλά μητρική έχω μόνο που είναι amd αλλά βαριέμαι να την βγάλω.

Δημοσ.

αν δεν εχεις σκοπο να ανεβασεις αλλο και βαριεσε να παρεις ανταπτορς βγαλτον εντελων τι να τον κανεις....:-)

ισα ισα που αν δε δουλευει ζεσταινει την ψυκτρα..

Δημοσ.

Τον έβγαλα τον ανεμιστήρα και τον έβαλα στο άλλο υπολογιστή που έχω και γυρνούσε κανονικά(απλά έβγαλα τον ανεμιστήρα της μαμίσιας ψύχτρας και έβαλα αυτόν).Θα τον ξαναδοκιμάσω στο δικό μου pc να δω τι θα κάνει.

Τον δοκίμασα.Κάνει ότι έκανε και πριν και για να αποδείξω ότι μια μυστική δύναμη δεν επιτρέπει τον ανεμιστήρα να λειτουργήσει συνέδεσα το ανεμιστηράκι της ψύχτρας του amd και δούλευε κανονικά!!

Μέχρι τώρα δηλαδή έχουμε τον ανεμιστήρα της xigmatek να δουλεύει σε άλλο pc και ο ανεμιστήρας της μαμίσιας ψύχτρας του amd να δουλεύει στο δικό μου pc.Θα τρελαθώ!!!Όλα δουλεύουν μόλις όμως μπει ο ανεμιστήρας της xigmatek στο pc μου, δεν δουλεύει...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...