k_dinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Αυτο το καιρο εχω αρκετο ελευθερο χρονο, και ψαχνω καποιο καλο παιχνιδι να περασει η ωρα.. Εχω ορεξη για καποιο κλασικο στυλ action-RPG με μαγια-ξορκια κτλ που να χειριζεσαι τον παικτη απο οπτικη 3ου προσωπου, αλλα να μην ειναι μονο με το mouse, ωστε να εχει εμφαση και στη μαχη. Παλαιοτερα ειχα παιξει το Dungeon Lords (την 1.5 εκδοση με τα extras) και μου αρεσε πολυ. Επισεις ειχα κοιταξει και το Hard to be a god. Υπαρχει κανενα τετοιου στυλ παιχνιδι που να αξιζει? Προτιμω να ειναι καινουριο, απο απαιτησεις pc δεν νομιζω να εχω προβλημα, εχω επεξεργαστη τον 8400, καρτα γραφικων την 9800GTX 512MB και 2GB RAM.. Ευχαριστω εκ των προτέρων!
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τι θελεις να πεις "να μην ειναι μονο με mouse"?
reinhart84 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Συνιστώ Oblivion. action crpg παιζεται όμως κυρίως με προοπτική πρώτου προσώπου αν δε σε χαλάει είναι must...Δοκίμασε επίσης το Gothic 2 παλιό αλλά τα σπάει..To Gothic 3 αρχικά ήταν μέσα στο bug και δεν παιζόταν με το νέο community patch δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απ'ότι διάβασα παιζεται μια χαρά...Action rpg που νομίζω θα σου αρέσει είναι το Sacred 2 αλλά επικεντρώνεται στο mouse...Ψαξε στο you tube στο gamespot στο ign για κανενα trailer και διαλέγεις...
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Συνιστώ Oblivion. action crpg παιζεται όμως κυρίως με προοπτική πρώτου προσώπου αν δε σε χαλάει είναι must...Δοκίμασε επίσης το Gothic 2 παλιό αλλά τα σπάει..To Gothic 3 αρχικά ήταν μέσα στο bug και δεν παιζόταν με το νέο community patch δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απ'ότι διάβασα παιζεται μια χαρά...Action rpg που νομίζω θα σου αρέσει είναι το Sacred 2 αλλά επικεντρώνεται στο mouse...Ψαξε στο you tube στο gamespot στο ign για κανενα trailer και διαλέγεις... Απο την αλλη μπορει να παρει ενα PS2 και να παιξει οσα action-rpg τραβαει ψυχουλα του Ατελειωτες επιλογες πανω στο θεμα.
k_dinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τι θελεις να πεις "να μην ειναι μονο με mouse"? px το The Witcher το χειριζεσαι κυριως με τo mouse, η κινηση του χαρακτηρα θυμιζει παιχνιδια point n' click ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:54 ---------- Απο την αλλη μπορει να παρει ενα PS2 και να παιξει οσα action-rpg τραβαει ψυχουλα του Ατελειωτες επιλογες πανω στο θεμα. Εχω και PS2, αλλα δεν φαινεται καλα στην οθονη του PC.. Αληθεια, για πες κανενα τιτλο, μπορει να υπαρχει και στο PC
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 px το The Witcher το χειριζεσαι κυριως με τo mouse, η κινηση του χαρακτηρα θυμιζει παιχνιδια point n' click Αρχιζω σε πιανω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:54 ---------- Εχω και PS2, αλλα δεν φαινεται καλα στην οθονη του PC.. Αληθεια, για πες κανενα τιτλο, μπορει να υπαρχει και στο PC Φιλε μου δεν παιζει τα παιχνιδια που ξερω και εχω στο μυαλο μου να υπαρχουν στο PC. 1. Valkyrie profile 2 2. Tales of the Abyss 3. Bujinkai, the forgoten city 4. Champions 1 k 2 5. Baldurs Gate, dark alliance k 2 6. Odin Sphere 7. Okami 8. Kingdom Hearts 1 + 2 9. Με λιγη καλη θεληση Final Fantasy 12 Αυτα τα λιγα για αρχη. Υπαρχουν πολλα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ακομα που φυσικα δεν μου ερχονται στο μυαλο αυτη τη στιγμη γιατι παει και καποιος καιρος που τα επαιξα ολα αυτα
Sadman Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Shadown Hearts 2 επείσης για ps2 πολύ γ******ο. Starr Ocean Tll the end of time Dark Cloud 2 +Όλα όσα είπε ο φίλος παραπάνω(έχω καμιά 50αριά στο μυαλό τώρα αλλά βαριέμαι να στα γράψω)... Το πρόβλημα είναι δεν πρόκειται να τα βρεις σε pc.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Shadown Hearts 2 επείσης για ps2 πολύ γ******ο.Starr Ocean Tll the end of time Dark Cloud 2 +Όλα όσα είπε ο φίλος παραπάνω(έχω καμιά 50αριά στο μυαλό τώρα αλλά βαριέμαι να στα γράψω)... Το πρόβλημα είναι δεν πρόκειται να τα βρεις σε pc. Βασικα το καλυτερο ειναι να παρει ενα TV box και να κανει τη δουλεια του στο μονιτορ του Η/Υ αν δεν εχει τηλεοραση. Θα φενονται ελαφρως ξεθωριασμενα αλλα δεν ειναι τιποτα, μια χαρα θα ειναι. Tv Box βρισκεις περι τα 100 ευρω. Σιγουρα αρκετα φθηνοτερα απο το να παρεις τηλεοραση.
k_dinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Thanks για τις συμβουλες, αλλα ακομα τα βρουμε το παιχνιδι! Εχω παιξει το Fable: The lost chapters και μου αρεσε, αν δεν βρω καποιο θα αρχισω το Assassin's Creed παρ'ολο που ξεφευγει λιγο στο στυλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.