Προς το περιεχόμενο

trick rapidshare?

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο να ξεγελας το rapidshare και τα αλλα παρομοια sites;

παλαιοτερα εκανα απλα dc->reconnect τσακ-μπαμ και voila,

αλλα πλεον το εχω με ethernet οποτε κανει 2-3 λεπτα να συνδεθει μετα το reset και σπαει νευρα... :cry:

το "hide ip ng" που βρηκα απο αλλα post μεσω search ειναι trial τριων/πεντε ημερων δεν θημαμαι ακριβως... παντως δεν κανει :rolleyes:

ευχαριστω :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο να ξεγελας το rapidshare και τα αλλα παρομοια sites;

παλαιοτερα εκανα απλα dc->reconnect τσακ-μπαμ και voila,

αλλα πλεον το εχω με ethernet οποτε κανει 2-3 λεπτα να συνδεθει μετα το reset και σπαει νευρα... :cry:

το "hide ip ng" που βρηκα απο αλλα post μεσω search ειναι trial τριων/πεντε ημερων δεν θημαμαι ακριβως... παντως δεν κανει :rolleyes:

ευχαριστω :-)

Πραγματικά, πιο μεγάλος μπελάς είναι να σκαρφίζεσαι τρόπους να ξεπεράσεις τα συστήματα του rapidshare παρά να πληρώσεις 15 ευρώ (δηλαδή την τιμή για τέσσερεις καφέδες) για συνδρομή τριών μηνών.

Δημοσ.

Χαλαρά και εγώ το πληρώνω εδώ και ένα εξάμηνο (σιγά τα χρήματα για καφέδες δίνω ποιο πολλά!) και είμαι κύριος.

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά 30€ το εξάμηνο είναι. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας, με τόσο κατέβασμα που κάνουμε θα πληρώναμε και γω δεν ξέρω πόσα χιλιάδες ευρώ, και σκεφτόμαστε να κάνουμε τρυκ για 30 ευρώ το εξάμηνο, στο τέλος καλά κάνουν και αλλάζουν όρους και GB download τέτοιοι που είμαστε.

Δημοσ.

Μα το θεμα δεν ειναι οτι θα πληρωσεις το rapidshare και εισαι οκ,

εχει αλλα 4-5 γνωστα που κανουν upload τα διαφορα που κατεβαζει ο κοσμος,

ολα απο τα οποια εχουν περιορισμους.

ε δεν μπορω να κανο subscribe σε ολα...:fear:

Οσο για τα torrent, ακομα και πολυ γνωστα ονοματα,

αν γινει θαυμα και βρεις το ταδε CD σε torrent,

seeders δεν προκειται να εχει στον αιωνα τον απαντα.......

Δημοσ.

έχεις premium σε ένα από όλα αυτά; Κάνε σε αυτό που χρησιμοποιείς πιο πολύ και στα αλλά κατέβαζε free...

Δημοσ.
στο τέλος καλά κάνουν και αλλάζουν όρους και GB download τέτοιοι που είμαστε.

Αυτή είναι η σωστή οπτική γωνία. Και να το πάμε και λίγο παραπέρα: Αν αυξάνονταν τα κέρδη της rapidshare ίσως να ζήλευαν και κάποια μεγάλα στούντιο και να προσέφεραν κάποια παρόμοια -νόμιμη- υπηρεσία (με το αντίστοιχο εύρος προϊόντων όμως).

Δημοσ.
Πραγματικά, πιο μεγάλος μπελάς είναι να σκαρφίζεσαι τρόπους να ξεπεράσεις τα συστήματα του rapidshare παρά να πληρώσεις 15 ευρώ (δηλαδή την τιμή για τέσσερεις καφέδες) για συνδρομή τριών μηνών.

Καταρχας χρόνια μου πολλά για σήμερα[έχω την γιορτη μου [Αχιλλέας ].ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ

ΚΑΦΕΔΕΣ??????????

+1000000 Για το hide ip ng

Δημοσ.

Δεν ειναι κανενας μπελας βαζεις το Cryptload κανεις και το ρουτερ σου να συνδεεται με connect disconnect σαν την παλια dialup και σε 2'' εχεις αλλη IP

Αλλωστε με τους ορους στα GB που εχουν βαλει οι μεταπωλητες κλεψιμεικου software πιο πολλα GB κατεβαζεις σαν free παρα αν ειχες πληρωσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...