Carebear Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο να ξεγελας το rapidshare και τα αλλα παρομοια sites; παλαιοτερα εκανα απλα dc->reconnect τσακ-μπαμ και voila, αλλα πλεον το εχω με ethernet οποτε κανει 2-3 λεπτα να συνδεθει μετα το reset και σπαει νευρα... το "hide ip ng" που βρηκα απο αλλα post μεσω search ειναι trial τριων/πεντε ημερων δεν θημαμαι ακριβως... παντως δεν κανει ευχαριστω
frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Πλήρωσέ το - το καλύτερο τρυκ. Αν θες τσάμπα υπάρχουν και τα torrent.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μηπως ξερει κανεις καποιον τροπο να ξεγελας το rapidshare και τα αλλα παρομοια sites;παλαιοτερα εκανα απλα dc->reconnect τσακ-μπαμ και voila, αλλα πλεον το εχω με ethernet οποτε κανει 2-3 λεπτα να συνδεθει μετα το reset και σπαει νευρα... το "hide ip ng" που βρηκα απο αλλα post μεσω search ειναι trial τριων/πεντε ημερων δεν θημαμαι ακριβως... παντως δεν κανει ευχαριστω Πραγματικά, πιο μεγάλος μπελάς είναι να σκαρφίζεσαι τρόπους να ξεπεράσεις τα συστήματα του rapidshare παρά να πληρώσεις 15 ευρώ (δηλαδή την τιμή για τέσσερεις καφέδες) για συνδρομή τριών μηνών.
johzaf Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Χαλαρά και εγώ το πληρώνω εδώ και ένα εξάμηνο (σιγά τα χρήματα για καφέδες δίνω ποιο πολλά!) και είμαι κύριος.
dimitris212 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Έλεος ρε παιδιά 30€ το εξάμηνο είναι. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας, με τόσο κατέβασμα που κάνουμε θα πληρώναμε και γω δεν ξέρω πόσα χιλιάδες ευρώ, και σκεφτόμαστε να κάνουμε τρυκ για 30 ευρώ το εξάμηνο, στο τέλος καλά κάνουν και αλλάζουν όρους και GB download τέτοιοι που είμαστε.
Carebear Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μα το θεμα δεν ειναι οτι θα πληρωσεις το rapidshare και εισαι οκ, εχει αλλα 4-5 γνωστα που κανουν upload τα διαφορα που κατεβαζει ο κοσμος, ολα απο τα οποια εχουν περιορισμους. ε δεν μπορω να κανο subscribe σε ολα... Οσο για τα torrent, ακομα και πολυ γνωστα ονοματα, αν γινει θαυμα και βρεις το ταδε CD σε torrent, seeders δεν προκειται να εχει στον αιωνα τον απαντα.......
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 έχεις premium σε ένα από όλα αυτά; Κάνε σε αυτό που χρησιμοποιείς πιο πολύ και στα αλλά κατέβαζε free...
pournaras Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ενα download manager, ενα μπουκαλι jack και πολλες ταπες βαρελιων
frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 στο τέλος καλά κάνουν και αλλάζουν όρους και GB download τέτοιοι που είμαστε. Αυτή είναι η σωστή οπτική γωνία. Και να το πάμε και λίγο παραπέρα: Αν αυξάνονταν τα κέρδη της rapidshare ίσως να ζήλευαν και κάποια μεγάλα στούντιο και να προσέφεραν κάποια παρόμοια -νόμιμη- υπηρεσία (με το αντίστοιχο εύρος προϊόντων όμως).
Iron_man21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Πραγματικά, πιο μεγάλος μπελάς είναι να σκαρφίζεσαι τρόπους να ξεπεράσεις τα συστήματα του rapidshare παρά να πληρώσεις 15 ευρώ (δηλαδή την τιμή για τέσσερεις καφέδες) για συνδρομή τριών μηνών. Καταρχας χρόνια μου πολλά για σήμερα[έχω την γιορτη μου [Αχιλλέας ].ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΦΕΔΕΣ?????????? +1000000 Για το hide ip ng
adi32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δεν ειναι κανενας μπελας βαζεις το Cryptload κανεις και το ρουτερ σου να συνδεεται με connect disconnect σαν την παλια dialup και σε 2'' εχεις αλλη IP Αλλωστε με τους ορους στα GB που εχουν βαλει οι μεταπωλητες κλεψιμεικου software πιο πολλα GB κατεβαζεις σαν free παρα αν ειχες πληρωσει
panos2171 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Και με το steganos δεν γινεται να το κλεψεις???
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Cryptload ή jdownloader με το router reconnect (αν δεν βγάζεις άκρη με τα scripts) και είσαι αρχηγόπουλο. Εγώ προτιμώ το jd, το crypt μου κάθεται πολύ παιδικό το interface.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.