BonJovi1000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 θελω να μαθω τι προτεινετε να βαλω σε ενα λαπτοπι με mob rad 9600.τον 9.3 catalyst η κατι αλλο?κανενα radeonhd?αν και απο οτι βλεπω δεν την αναφερει ο radeonhd..compiz-video-3d θελουμε το τριπτυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Radeon. Ο radeonhd ειναι για καρτες απο 2xxx και πανω. Σε καμια περιπτωση fglrx γιατι η καρτα εχει ηδη περασει σε αυτες που θα υποστηριζονται μονο απο τον fglrx-legacy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 καλησπέρα σε όλους... Έχω μια απορία σαν νιούμπης που είμαι στο linux : Θέλω να αντιγράψω από 1 φάκελο, ΜΟΝΟ τα αρχεία που ξεκινούν από κεφαλαίο γράμμα, και μετά σε άλλο φάκελο τα αρχεία που ξεκινούν από πεζό γράμμα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατί έχασα το τόπι ; Διάβασε τις σημειώσεις... find . -name '[A-Z]*' -exec κτλ, μια γραμμή μόνο χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μολις πριν λιγο πηγα να δω το pc μου που ηταν ανοιχτο ολο το βραδυ και παρατηρησα οτι ειχε κολλησει το συμπαν.Εκανα manual restart αλλα στο boot εχω το εξης μυνημα λαθους:crc error --system halted Τι παιζει ρε παιδια για δωστε μια βοηθεια.Πως μπορω να το διοορθωσω απο live cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Διάβασε τις σημειώσεις... find . -name '[A-Z]*' -exec κτλ, μια γραμμή μόνο χρειάζεται. δε νομίζω αυτό να κάνει αυτό που θέλει.. έγραψα πιο πάνως μία λύση σίγουρα υπάρχει και σε πιο λίγες σειρές κώδικας αλλα όπως λέω πάντα ο πιο σύντομος δρόμος είναι αυτός που ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Radeon. Ο radeonhd ειναι για καρτες απο 2xxx και πανω. Σε καμια περιπτωση fglrx γιατι η καρτα εχει ηδη περασει σε αυτες που θα υποστηριζονται μονο απο τον fglrx-legacy. στο site της amd επιλεγοντας την καρτα σου δινει τον catalyst 9.3 για driver.. θα υπαρξουν προβληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Πιστευεις οτι ο 9.3 που σου προτεινει το site ειναι συμβατος με τον xorg 1.6 που εχει το 9.04 και που ουτε ο 9.5 δεν τον υποστηριζει? Οχι. Βαλε radeon και θα με θυμηθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αυτος μεσα δεν ειναι με την εγκατασταση?xserver-xorg-video-radeon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 δε νομίζω αυτό να κάνει αυτό που θέλει.. έγραψα πιο πάνως μία λύση σίγουρα υπάρχει και σε πιο λίγες σειρές κώδικας αλλα όπως λέω πάντα ο πιο σύντομος δρόμος είναι αυτός που ξέρεις Η άσκηση αυτή είναι από κάποιο συγκεκριμένο μάθημα εξ' αποστάσεως (Linux με χρήση κονσόλας) και η λύση με τη μία γραμμή που αναφέρω με τη find έχει δοθεί στις σημειώσεις, γι' αυτό του είπα να τις διαβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Η άσκηση αυτή είναι από κάποιο συγκεκριμένο μάθημα εξ' αποστάσεως (Linux με χρήση κονσόλας) και η λύση με τη μία γραμμή που αναφέρω με τη find έχει δοθεί στις σημειώσεις, γι' αυτό του είπα να τις διαβάσει. Α με συγχωρείς τότε, νόμιζα οτι αυτό με τις σημειώσεις που λεγες ήταν του στυλ αντε πάνε διαβασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τελικά αφαίρεσαν τα repositories που είχαν ανεβάσει μετά από μια συζήτηση απο διάφορους χρήστες στο kubuntu irc κανάλι. Περιμένουμε να ανεβάσουν τα καινούργια. edit: Μην κάνετε ακόμα την αναβάθμιση γιατί τα πακέτα έχουμε κάποια προβλήματα με εξαρτήσεις και αφαιρούν απο το σύστημα διάφορα εγκατεστημένα πακέτα όπως το compiz ktl. Περιμένετε να το διορθώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ανέβηκαν τα διορθωμένα repositories και πλέον μπορείτε να κάντετε αναβάθμιση στην νέα έκδοση του kde 4.2.4 σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ http://www.kubuntu.org/news/kde-4.2.4 Διαθέσιμα και τα πακέτα για την νέα έκδοση του amarok 2.1 http://www.kubuntu.org/news/amarok-2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindcrime Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 είμαι ο μοναδικός που δεν μπορεί να βρει πως απενεργοποιείται το system beep ή το έχουν βγάλει σαν επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Αν κανεις blacklist το αναλογο module? Το ονομα του ειναι pcspkr νομιζω. Δοκιμασε να το κανεις ξεφορτωσεις με ενα rmmod να δεις τι κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindcrime Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 σε παλιότερες εκδόσεις μπορούσες απλά να το ξετικάρεις από το preferences-sound-system beep αλλά μάλλον για κάποιο πολύ σπουδαίο λόγο το έβγαλαν ευχαριστώ, θα το ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.