ioannis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ο firefox 3 γινεται εγκατασταση με το πακετο firefox-3.0 και ο 3.5 ή shiretoko γινεται εγκατασταση με το πακετο firefox 3.5.Οτι δεν σου αρεσει το βγαζεις. o.k. Ευχαριστώ jim_p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ael1964 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μια και μιλαμε για browsers εχω τοσο τον ff οσο και τον opera.Ομως και στους δυο το ανοιγμα ιστοσελιδων γινεται πολυ αργα.Μηπως κανω καμια μακακια?Να σειμειωσω οτι ειμαι νεος στο linux και εβαλα με dual boot τα ubuntu 9.04. Απορια δευτερη στην διαχειρηση συστηματος παρατηρω οτι η μνημη swap παραμενει κολημενη στο 0%.Ειναι φυσιολογικο αυτο?Οποιος εχει την διαθεση ας με βοηθησει.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εχεις ορισει τους dns του isp σου καπου? Αν οχι, βαλτους μεσα στο /etc/resolv.conf ετσι >nameserver 195.170.0.1 nameserver 195.170.2.2 (οι παραπανω ειναι του οτε) Αν εχεις αρκετη μνημη ειναι λογικο να μην χρησιμοποιει το swap ακομα και καθολου. Στο desktop μου, που εχει 2GB μνημης, το μεγιστο που εχει φτασει το swap ειναι 1%, πραγμα που δειχνει οτι το συστημα δεν το χρειαζεται συχνα. Ευτυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως γνωρίζετε πως θα καταφέρω να μου δείξει τους υπότιτλους στα ελληνικά, γιατί μέχρι στιγμής έχω μόνο "κινέζικα" με όποιο πρόγραμμα και αν έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως γνωρίζετε πως θα καταφέρω να μου δείξει τους υπότιτλους στα ελληνικά, γιατί μέχρι στιγμής έχω μόνο "κινέζικα" με όποιο πρόγραμμα και αν έχω δοκιμάσει. κλασσικό θέμα, που πρέπει να το βάλουμε στο wiki. Οι ελληνικοί υπότιτλοι που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι στην πλειοψηφία τους γραμμένοι σε κωδικοποίηση χαρακτήρων: iso8859-7. Στο linux χρησιμοποιείται by default η utf8. Λύση: Βρίσκεις την επιλογή character encoding υποτίτλων στις ρυθμίσεις του αντίστοιχου player, και το ορίζεις σε GREEK ISO8859-7. προτεινόμενοι video players: vlc, smplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μια μικρη διορθωση στα οσα ειπε ο twiner. Η κωδικοποιηση των χαρακτηρων σε οτιδηποτε ειναι γραμμενο στα ελληνικα απο τα windows ειναι windows-1253. Μακαρι να ηταν iso-8859-7! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Η ακόμα μπορείς να τους κανεις και utf8 και να τους δεις μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να είναι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Πέρασα σήμερα την έκδοση 9.04 και έχω το γνωστό πρόβλημα με την Ati 9600.Στις παλιές διανομές είχε ήδη τους οδηγούς μέσα και απλά άλλαζα την ανάλυση στο xorg. τώρα να κάνω πάλι το ίδιο? edit οκ το έφτιαξα πάλι έτσι.Οι οδηγοί είναι ήδη περασμένοι και εγώ απλά σκάλισα το xorg για να αλλάξω την ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πως μπορώ να κάνω να μην σβήνει η οθόνη ποτέ? Να μένει πάντα ανοιχτή. έχω κάνει και μια χαζομάρα και έσβησα ένα αρχείο μέσα από το gnome-screensaver.πως μπορώ να το επαναφέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Πως μπορώ να κάνω να μην σβήνει η οθόνη ποτέ? Να μένει πάντα ανοιχτή. Απ'ότι βλέπω (δεν το είχα ξαναψάξει), πας: system->preferences->power management->Put display to sleep when inactive for-> και βάζεις την μπάρα στο τέρμα (οπότε και αντί για λεπτά, γράφει "never"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 το έκανα αυτό αλλά τίποτα.Πάλι σβήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως σβήνει λόγω του screensaver; H προεπιλογή του είναι blank screen, οπότε μαυρίζει την οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 έκανα μια χαζομάρα και έσβησα το screensaver και δεν ξέρω να το επαναφέρω. έσβησα το αρχείο μέσα από το φάκελο gnome-screensaver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 νομίζω το gnome-screensaver υπάρχει μέσω synaptic και με μια επανεγκατάσταση θα σου ξαναβάλει τα screensaver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.