thakisn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Kαλησπέρα!Μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται να κάνω upgrade απο την 32bit εκδοση που είμαι τώρα,στην 64bit χωρίς να χρειαστεί να κάνω clean install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Kαλησπέρα!Μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται να κάνω upgrade απο την 32bit εκδοση που είμαι τώρα,στην 64bit χωρίς να χρειαστεί να κάνω clean install? Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται, εφόσον σκέψου οτι είναι διαφορετικό cd αλλα ακόμα και να γίνεται πιστεύω οτι δε μπορείς να το κάνεις εύκολα που σημαίνει οτι είναι πιο εύκολο το clean install, απο την άλλη δε ξέρω μπορεί να με διαψεύσει κανείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όχι δέν γίνεται. Είναι διαφορετικά τα πάντα. Clean install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Διαθέσιμα τα πακέτα του kde 4.3.1 για το kubuntu. http://www.kubuntu.org/news/kde-4.3.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα!Εχω 2 υπολογιστές με ubuntu εκ των οποίων ο ένας εκτελεί χρέη "κατεβαστηριού".Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος ώστε να μπορώ να κάνω file sharing μεταξύ τους.Και οι δυο είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μεσω nfs ή μεσω samba. Δεξι κλικ μεσα απο τον nautilus στο φακελο που θελεις να μοιραστει > Share this folder > κλπ Εφοσον εχουν και οι 2 linux καλυτερα να το κανεις μεσω nfs για να εκμεταλευτεις την επιπλεον ταχυτητα μεταφορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 jim_p λες για το nfs πως γίνετε από εκεί. Γιατί μέσω samba είναι αρκετά εύκολο να κάνεις share τους φακέλους αλλά και να τους δεις μέσω του file manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Με επεισες. Αυριο θα καθησω να γραψω εναν οδηγο για το πως γινεται file sharing μεσω nfs, χωρις gui για αρχη (5-6 γραμμες) και μεσω nautilus ή konqueror μετα (με εικονες κλπ). (αν δεν μπορεσω αυριο, τοτε απο Δευτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλησπέρα!Είδα στο forum του ubuntu.gr ενάν οδηγό για να εγκαταστήσω τον firefox 3.5.3 (ubuntuzilla). Έκανα βήμα προς βήμα αυτά που έλεγε και τελικά κατέληξα να μην έχω browser!! Internet έχω κανονικά, καθώς συνδέομαι στο amsn κτλ, αλλά όταν μπαίνω στον ff φέρεται σαν να μην έχω σύνδεση. Κάποια βοήθεια κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Να βαλεις τον firefox που περιεχει το repo της διανομης σου και να αφησεις τις ματσακονιες που προτεινουν καποιοι σε διαφορα sites. >sudo apt-get install firefox-3.5 Στο μενου των εφαρμογων θα τον βρεις σαν Shiretoko 3.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Να βαλεις τον firefox που περιεχει το repo της διανομης σου και να αφησεις τις ματσακονιες που προτεινουν καποιοι σε διαφορα sites. >sudo apt-get install firefox-3.5 Στο μενου των εφαρμογων θα τον βρεις σαν Shiretoko 3.5. Καλησπέρα! Έβαλα τον opera 10 και βρήκα την υγεία μου! Πολύ ωραίος browser!! Τώρα κάτι άσχετο..Είπα σαν παιδί κι εγώ να βάλω κανά θέμα στο gnome γιατί έπηξα με το πορτοκαλί! Μπαίνω λοιπόν στο gnome look, βρήκα ορισμένα ωραία θεματάκια,τα κατεβάζω αλλά τίποτα! Πάω να κάνω εγκατάσταση μέσα απο το Σύστημα-> Προτιμήσεις -> Εμφάνιση αλλά τζίφος.. Πως το κάνουν τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω κανω αποσυμπιεση τα .tar.gz του gnome-look.org στο φακελο ~/.themes, Καθε φακελος ειναι και ενα θεμα, αλλα μεσα του πρεπει να εχει 2 φακελους με ονοματα gtk-2.0 και metacity-1 (ή ενα απο τα 2) για να θεωρηθει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Να βαλεις τον firefox που περιεχει το repo της διανομης σου και να αφησεις τις ματσακονιες που προτεινουν καποιοι σε διαφορα sites. >sudo apt-get install firefox-3.5 Στο μενου των εφαρμογων θα τον βρεις σαν Shiretoko 3.5. Διάβασα αυτά που γράφεις και είδα ότι είχα τον firefox 3.0.14, έτσι πήγα και τον έβγαλα και έβαλα τον 3.5 με το sudo apt-get install firefox-3.5. Τελικά παρατήρησα ότι με ξαναέβαλε τον 3.0.14 και τον Shiretoko 3.5. Η απορία μου είναι: Τώρα θα έχω και τους 2; Μπορώ να καταργήσω τον 3.0.14; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ο firefox 3 γινεται εγκατασταση με το πακετο firefox-3.0 και ο 3.5 ή shiretoko γινεται εγκατασταση με το πακετο firefox-3.5. Οτι δεν σου αρεσει το βγαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.