Προς το περιεχόμενο

invalid process attack attempt ;;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγαζει αρκετες φορες μπλε οθονη με το παραπανω μηνυμα. Γνωριζει κανεις τι το προκαλει και πως μπορω να το διορθωσω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:43 ----------

Καμμια ιδεα κανενας;

Δημοσ.
Μου βγαζει αρκετες φορες μπλε οθονη με το παραπανω μηνυμα. Γνωριζει κανεις τι το προκαλει και πως μπορω να το διορθωσω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:43 ----------

Καμμια ιδεα κανενας;

Δες αυτό !! :devil:

http://forums.pcworld.co.nz/showthread.php?p=610623

• 6 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.
invalid process attach attemp ειναι και οχι attack και συνεχιζει μεχρι σημερα..

Απο το τελευταιο driver kit της ms(μια και τα debbuging tools ελεγαν απλα This bug check appears very infrequently.)

Bug Check 0x5: INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMPTdd {margin-bottom:0em; margin-left:1.9em; }.divclass {behavior:url(#default#savehistory);}The INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMPT bug check has a value of 0x00000005. This generally indicates that the thread was attached to a process in a situation where that is not allowed. For example, this bug check could occur if KeAttachProcess was called when the thread was already attached to a process (which is illegal), or if the thread returned from certain function calls in an attached state (which is invalid),

This bug check appears very infrequently.

Δεν μας λες τι λειτουργικο εχεις,πως παει απο updates,hardware,αν εχεις κανει overclocking,αν αλλαξες προσφατα κατι και γενικα οτι πληροφορια μπορει να βοηθησει?Το συστημα σου βγαινει οκ σε διαγνωστικα σκληρων,ram κλπ?

Δημοσ.

Vista, απο updates τα εχω βαλει ολα, εχω αλλαξει μνημη ραμ. Ειχε 3gb και εβαλα 4gb.

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια pls!! Στο google δε βρισκω κατι! Εχει λυσεις μονο για windows xp και 2003. Τι να κανω;

• Moderators
Δημοσ.
Παιδια βοηθεια pls!! Στο google δε βρισκω κατι! Εχει λυσεις μονο για windows xp και 2003. Τι να κανω;

Το συστημα σου βγαινει οκ σε διαγνωστικα σκληρων,ram κλπ?

Εαν ναι,ανεβασε τα kernel dumps και τα minidumps καπου να τα παρω.Καντα ενα rar πρωτα.Tα minidumps ειναι μεσα στο φακελο των windows,στον φακελο minidump και το kernel dump μεσα στο φακελο των windows με το ονομα memory.dmp)

Φροντισε ομως να κανεις διαγνωστικα τεστ στο hardware σου,διαφορετικα τα παραπανω δεν μπορουν να δωσουν λυση και αδικα θα γινει η αναλυση.

• Moderators
Δημοσ.
Για πες καποιο καλο προγραμμα για να κανω τα διαγνωστικα.

memtest για τις μνημες σου για αρκετες ωρες,διαγνωστικα απο την σελιδα του κατασκευαστη των σκληρων σου,αν τυχον εχεις κανει overclocking χαλαρωσε το λιγο.Επισης οι τασεις σου ειναι οκ?Τις εχεις πειραξει καθολου?

Δημοσ.

Τι εννοεις; Η ταση του ρευματος; Ιδεα δεν εχω. Φετος ηρθα σε αυτο το σπιτι και νοικιαζω. Παντως εδω και 3 χρονια εχω καποια ψιλοπροβληματα με τη πριζα. Πολλες φορες κολλαει οταν το ανοιγω και πρεπει να βγαλω το φορτιστη για 2 λεπτα και να τον ξαναβαλω.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εννοουσα με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου αλλα οσων αφορα τις τασεις απο το bios και αν τις εχεις πειραξει.Υποθετω πως οχι.Κανε αυτα που ειπαμε και αν βγουνε οκ,επανερχεσαι με τα dumps.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...