Προς το περιεχόμενο

Remote Control !

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<><>πολυ γρηγορο ελαφρι και ευκολο ειναι το teamviewer , και ειναι δωρεαν .... (αυτο χρησιμοποιο και εγω και ειμαι υπερ ευχαριστιμενος.... )

<><> μετα υπαρχει και το realVNC οπου και αυτο ειναι δωρεαν..

:-D:-D

Δημοσ.

logmein.. το χρησιμοποιώ στην εταιρία ενα χρόνο τωρα.. μόνο μειονέκτημα οτι δεν παίζει σε lan γιατί όλη δουλειά γίνεται μέσω internet. δλδ ακόμα και στο διπλανό pc με καθυστέρηση internet θα παιξεις. Επίσης το free δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων. Κατα τα αλλα όμως αψογο και χωρίς κολληματα. μπορείς να το παίζεις ακόμα και χωρίς activex αν δεν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση σε κάποιο pc απ'το οποίο θα συνδεθεις με java εφαρμογή που τρέχει στο site!!

Δημοσ.

για το teamviewer αν κανεις install βαζεις το non-comercial use και δεν λιγει...αλιως σε portable επιλογη που εχει και ολα οκ....vatos το vnc σου αλοιονει τα γραφικα η οχι?

Δημοσ.
για το teamviewer αν κανεις install βαζεις το non-comercial use και δεν λιγει...αλιως σε portable επιλογη που εχει και ολα οκ....vatos το vnc σου αλοιονει τα γραφικα η οχι?

αναλόγως πώς θα το σετάρεις να κάνει connection μέσα από lan προσωπικά το έχω να τα δείχνει όλα οπότε όχι δεν τα αλλοιώνει

αν το χρησιμοποιώ από ίντερνετ τότε το βάζω να τα αλλοιώνει σκόπιμα για να έχει λιγότερο traffic οπότε είναι και πιο γρήγορο αν και τώρα ποια χρησιμοποιώ το remote desktop των win 2008 και αυτό μια χαρά παίζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...