Προς το περιεχόμενο

Λευκή οθόνη σε laptop. Πώς ανακτώ το σκληρό δίσκο?

jimpro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγοντας το laptop βρέθηκα αντιμέτωπος με λευκή οθόνη. Κάρτα γραφικών δλδ ή κάρτα οθόνης. Δεδομένου ότι:

α) με λευκή οθόνη δε μπορώ να κάνω οτιδήποτε (login κλπ)

β) δεν προτίθεμαι να πληρώσω κάρτα γραφικών 350 ευρώ για παλιό laptop, καθότι έχω ήδη αγοράσει καινούριο laptop

γ) λογικά δεν έχει χαθεί τίποτα από τον δίσκο μου

δ) έκανα την .......ία και δεν έκανα πλήρες back up του δίσκου μου

καλώ τους expert του site για ιδέες...

Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο πως ευθύνεται η κάρτα γραφικών (σε ακριβώς ίδια περίπτωση σε δικό μου φορητό ευθυνόταν η οθόνη και μου την άλλαξαν λόγω εγγύησης). 'Α και δεν υπάρχει "κάρτα οθόνης", απλά η οθόνη. :-)

Απλά θα συνδέσεις εξωτερική οθόνη και θα κάνεις τη δουλειά σου από εκεί.

Δημοσ.

φηλε αποτι καταλαβα θες να παρις τα αρχεια απο τον σκληρο δισκο του παλιου laptop βγαζης τον δισκο απο το λαπτοπ και με ενα ιδικο καλοδιο που σηνδεετε με usb περνεις τα αρχεια απο το αλλο pc

Δημοσ.
Δεν είναι σίγουρο πως ευθύνεται η κάρτα γραφικών (σε ακριβώς ίδια περίπτωση σε δικό μου φορητό ευθυνόταν η οθόνη και μου την άλλαξαν λόγω εγγύησης). 'Α και δεν υπάρχει "κάρτα οθόνης", απλά η οθόνη. :-)

Απλά θα συνδέσεις εξωτερική οθόνη και θα κάνεις τη δουλειά σου από εκεί.

Ermm ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν κάτι απλό. Δύσκολο για κάποιον άσχετο σαν την αφεντιά μου. Ρώτησα γιατί είμαι ήδη εκτός εγγύησης και έχω ήδη αλλάξει δύο κάρτες γραφικών (εντός εγγύησης, μακρυά από Fujitsu Siemens). Ευχαριστώ φίλε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:05 ----------

φηλε αποτι καταλαβα θες να παρις τα αρχεια απο τον σκληρο δισκο του παλιου laptop βγαζης τον δισκο απο το λαπτοπ και με ενα ιδικο καλοδιο που σηνδεετε με usb περνεις τα αρχεια απο το αλλο pc

Τέλεια!!! Ευχαριστώ παιδιά. Πολλές οι λύσεις. Ανασαίνω με ανακούφιση

Δημοσ.

η πιο φθηνή και γρήγορη (και λογική) είναι πάντως αυτή που σου πρότεινε ο Χάροντας

οι άλλες προϋποθέτουν τζάμπα έξοδα, κόπο, χρόνο

(2.5''-to-USB adapter= 20-30€,

USB external 2.5''case= 15-30€,

2.5''-to-3.5'' adapter= 5-15€)

απ' τη στιγμή που προϋποθέτουν και αυτές άλλο pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...