jimpro Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ανοίγοντας το laptop βρέθηκα αντιμέτωπος με λευκή οθόνη. Κάρτα γραφικών δλδ ή κάρτα οθόνης. Δεδομένου ότι: α) με λευκή οθόνη δε μπορώ να κάνω οτιδήποτε (login κλπ) β) δεν προτίθεμαι να πληρώσω κάρτα γραφικών 350 ευρώ για παλιό laptop, καθότι έχω ήδη αγοράσει καινούριο laptop γ) λογικά δεν έχει χαθεί τίποτα από τον δίσκο μου δ) έκανα την .......ία και δεν έκανα πλήρες back up του δίσκου μου καλώ τους expert του site για ιδέες...
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δεν είναι σίγουρο πως ευθύνεται η κάρτα γραφικών (σε ακριβώς ίδια περίπτωση σε δικό μου φορητό ευθυνόταν η οθόνη και μου την άλλαξαν λόγω εγγύησης). 'Α και δεν υπάρχει "κάρτα οθόνης", απλά η οθόνη. Απλά θα συνδέσεις εξωτερική οθόνη και θα κάνεις τη δουλειά σου από εκεί.
tenoros10 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 φηλε αποτι καταλαβα θες να παρις τα αρχεια απο τον σκληρο δισκο του παλιου laptop βγαζης τον δισκο απο το λαπτοπ και με ενα ιδικο καλοδιο που σηνδεετε με usb περνεις τα αρχεια απο το αλλο pc
jimpro Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δεν είναι σίγουρο πως ευθύνεται η κάρτα γραφικών (σε ακριβώς ίδια περίπτωση σε δικό μου φορητό ευθυνόταν η οθόνη και μου την άλλαξαν λόγω εγγύησης). 'Α και δεν υπάρχει "κάρτα οθόνης", απλά η οθόνη. Απλά θα συνδέσεις εξωτερική οθόνη και θα κάνεις τη δουλειά σου από εκεί. Ermm ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν κάτι απλό. Δύσκολο για κάποιον άσχετο σαν την αφεντιά μου. Ρώτησα γιατί είμαι ήδη εκτός εγγύησης και έχω ήδη αλλάξει δύο κάρτες γραφικών (εντός εγγύησης, μακρυά από Fujitsu Siemens). Ευχαριστώ φίλε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:05 ---------- φηλε αποτι καταλαβα θες να παρις τα αρχεια απο τον σκληρο δισκο του παλιου laptop βγαζης τον δισκο απο το λαπτοπ και με ενα ιδικο καλοδιο που σηνδεετε με usb περνεις τα αρχεια απο το αλλο pc Τέλεια!!! Ευχαριστώ παιδιά. Πολλές οι λύσεις. Ανασαίνω με ανακούφιση
washcloud Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 η πιο φθηνή και γρήγορη (και λογική) είναι πάντως αυτή που σου πρότεινε ο Χάροντας οι άλλες προϋποθέτουν τζάμπα έξοδα, κόπο, χρόνο (2.5''-to-USB adapter= 20-30€, USB external 2.5''case= 15-30€, 2.5''-to-3.5'' adapter= 5-15€) απ' τη στιγμή που προϋποθέτουν και αυτές άλλο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.