EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ακουω γνωμες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ποια έκδοση του TSi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 την comfortline αυτην με τους 122 ιππους, καθότι θέλω να βάλω esp, ζάντες αλουμινίου και μεταλλικό χρώμα, και αν πάρω αυτή με τους 160 θα ανέβει πολύ η τιμή. αν μπορείς δικαιολόγησε μου τι προτείνεις. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Koίταξε, θα προσπαθήσω να μη γίνει ένα flame topic. Εγώ ενώ είμαι γενικά φαν των ιαπωνέζικων αυτοκινήτων, θεωρώ το Lancer όμορφο μεν, αδιάφορο σε όλα τα άλλα δε.Ούτε τόσο γρήγορο είναι, ούτε τόσο σπορ, αδοκίμαστο στην ελληνική αγορά. Με το Golf έχεις δύναμη(ροπή=οικονομία), θεεική οδική συμπεριφορά και κύρος, αλλά μέτρια αξιοπιστία και καλή μεταπωλητική αξία. Φυσικά, σημασία έχει εσύ τι θες από ένα αμάξι.Εγώ πήγα στο Golf TSi 140 ps, με μεσαίο εξοπλισμό, γιατί δε με ένοιαζε τόσο η εμφάνιση και η πολυτέλεια, όσο οι επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 To Scirocco το αποκλείεις; Είναι περίπου 1 χιλιάρικο πάνω από το Golf. Μεταξύ των δύο πάντως, το Golf λόγω πολύ μεγαλύτερης ροπής και (πολύ) καλύτερου εσωτερικού. Δοκίμασε οπωσδήποτε το DSG πριν αποφασίσεις τι θα αγοράσεις. Το κιβώτιο αυτό είναι από μόνο του λόγος να αγοράσεις το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Nαι το Sciricco το αποκλείω, είναι δίπορτο. Από το lancer μου αρέσει περισσότερο η εξωτερική του σχεδίαση και ο σπορ χαρακτήρας που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Σημασία έχει τι αρέσει σε εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Nαι το Sciricco το αποκλείω, είναι δίπορτο. Από το lancer μου αρέσει περισσότερο η εξωτερική του σχεδίαση και ο σπορ χαρακτήρας που έχει. Φαντάζομαι ότι το αυτοκίνητο δε θα το παηγαίνεις στους κόφτες. Οπότε το Γκολφ είναι μονόδρομος αν σε ενδιαφέρει να "πηγαίνει" λίγο. Το Lancer δεν είναι και τόσο σπορ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 αυτη η mitsubishi δεν το χει καθολου απο σχεση τιμης/επιδοσεων περα απο colt+evo. μα ειναι δυαντον να εχει 1800cc να βγαζει μονο 140αλογα κ να θελει κ πωλησεις οταν οι αλλες εταιριες ειναι 1400 κ πιο γρηγορα? εχεις σκεφτει με 2-3χιλ παραπανω ή λιγοτερα κανενα mazda 6,Compass,c4-5,dodge,insignia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.