Προς το περιεχόμενο

Viva Numbers (VoIP, Fax2mail, Followme, Voicemail)

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα για VoIP provider στην Ελλάδα με ελληνικό νούμερο και βρήκα το http://www.viva.gr/numbers . Πήρα νουμεράκι και δουλεύει μια χαρά. Είναι πολύ βολικό γιατί μπορείς να το γυρίσεις σε εκτροπή, σε τηλεφωνητή ή ακόμα και σε fax (και σου στέλνει τα fax στο email σου σαν pdf) ! Είναι σαν το Google Voice (το οποίο όμως παίζει μόνο στην Αμερική). Τέτοιες υπηρεσίες πρέπει να βλέπουμε πιο συχνά στην Ελλάδα!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Viva. Αν με χαλάει κάτι είναι το ότι κάνει ένα σωρό πράγματα μαζί (νομίζω μέχρι και ticket booking site έχει).

Δημοσ.

Αν αγοράσεις κάποιο αριθμό από τη συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει σημασία το που βρίσκεσαι αρκεί να έχεις internet.

Δημοσ.

Ακριβώς, γιατί πλέον η τηλεφωνία περνάει μέσα από το Internet και όχι από το κλασσικό τηλεφωνικό δίκτυο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδιά το ψάχνω πολύ το θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω. θέλω να πάρω νούμερο και να κάνω χρήση του τηλεφωνιτή, και του φαξ. Αξίζει ή είναι απάτη γιατί θα τα χρησημοποιήσω για επαγγελματικό σκοπό. το κόστος ποιο είναι ακριβώς? και με τα υπεραστικά και το εξωτερικό τι γίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...