tasosvel Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Έψαχνα για VoIP provider στην Ελλάδα με ελληνικό νούμερο και βρήκα το http://www.viva.gr/numbers . Πήρα νουμεράκι και δουλεύει μια χαρά. Είναι πολύ βολικό γιατί μπορείς να το γυρίσεις σε εκτροπή, σε τηλεφωνητή ή ακόμα και σε fax (και σου στέλνει τα fax στο email σου σαν pdf) ! Είναι σαν το Google Voice (το οποίο όμως παίζει μόνο στην Αμερική). Τέτοιες υπηρεσίες πρέπει να βλέπουμε πιο συχνά στην Ελλάδα!
anta_n Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Πάντως εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την Viva. Αν με χαλάει κάτι είναι το ότι κάνει ένα σωρό πράγματα μαζί (νομίζω μέχρι και ticket booking site έχει).
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μπορει καποιος που να ειναι εκτος Ελλαδος να εχει voip τηλ.211....?
_alx_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αν αγοράσεις κάποιο αριθμό από τη συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει σημασία το που βρίσκεσαι αρκεί να έχεις internet.
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 αυτοι που θα σε καλουν σε αυτο το νουμερο θα εχουν χρεωση σαν κληση 211?
_alx_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ακριβώς, γιατί πλέον η τηλεφωνία περνάει μέσα από το Internet και όχι από το κλασσικό τηλεφωνικό δίκτυο.
ffilz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ρε παιδιά το ψάχνω πολύ το θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω. θέλω να πάρω νούμερο και να κάνω χρήση του τηλεφωνιτή, και του φαξ. Αξίζει ή είναι απάτη γιατί θα τα χρησημοποιήσω για επαγγελματικό σκοπό. το κόστος ποιο είναι ακριβώς? και με τα υπεραστικά και το εξωτερικό τι γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.