izzy18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μολις δοκιμασα το Ubuntu 9.04 και μπορω να πω οτι τα σπαει!!!!Πολυ γρηγορο boot σε σχεση με τα vista....και γενικα εχουν προσθεσει πολλες βελτιωσεις.....Εχω ενα προβλημα ομως με την καρτα γραφικων μου...ATI 4890....Εχω βαλει τα drivers αλλα μου βγαζουν προβληματα.....Αν εχει καποιος καμια ιδεα ας βοηθησει.....
j11h Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εγω θα ηθελα να ρωτησω,γιατι σε χ64 συστημα απο τα 8 giga ram βλεπει 7,7(ο φιλος μου που εχει 6 giga βλεπει 5.5)?Υπαρχει καποια εξηγηση γι'αυτο?
izzy18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αυτο πιστευω οτι γινεται το συστημα κραταει ενα ποσοστο RAM....Αλλιως δεν ξερω.... Παντως πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο...
jim_p Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μηπως αυτα τα MB που σας λειπουν, καταναλωνονται απο καποια onboard gpu? (δεν ξερω να κανω πολλαπλη παραθεση, συγγνωμη)
k_accessed Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 μπορει να ειναι οντος 5.5γιγα δλδ το πσ να του την αναγνωριζει κανονικα τον ακριβη αριθμο αλλα οταν την αγορασε να του ειπαν χονδρικα 6.
giannis12a Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μολις δοκιμασα το Ubuntu 9.04 και μπορω να πω οτι τα σπαει!!!!Πολυ γρηγορο boot σε σχεση με τα vista....και γενικα εχουν προσθεσει πολλες βελτιωσεις.....Εχω ενα προβλημα ομως με την καρτα γραφικων μου...ATI 4890....Εχω βαλει τα drivers αλλα μου βγαζουν προβληματα.....Αν εχει καποιος καμια ιδεα ας βοηθησει..... Υπάρχει απ' όσο ξέρω, κάποιο θέμα ασυμβατότητας του xorg 1.6 με τις ΑΤΙ κάρτες. Νομίζω με παλαιότερους οδηγούς λύνεται το πρόβλημα. Κάνε ένα search στο google και θα βρεις επακριβώς την λύση στο θέμα σου. Γενικά η ΑΤΙ δεν τα πάει και πολύ καλά με το λίνουξ .
ata1983 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Υπάρχει απ' όσο ξέρω, κάποιο θέμα ασυμβατότητας του xorg 1.6 με τις ΑΤΙ κάρτες. Νομίζω με παλαιότερους οδηγούς λύνεται το πρόβλημα. Κάνε ένα search στο google και θα βρεις επακριβώς την λύση στο θέμα σου. Γενικά η ΑΤΙ δεν τα πάει και πολύ καλά με το λίνουξ . Αν δεν καίγεσαι για 3D άφησε τους generic drivers που έχει είναι οι πιο σταθεροί. Αν θέλεις 3D γραφικά δοκίμασε να κατεβάσεις από την ATI τους catalyst για linux και βάλε τους. Δεν ξέρω τι διαφορά έχουν αλλά εμένα μου δούλεψαν καλύτερα από αυτούς που σου βάζει αυτόματα. Το μόνο πρόβλημα που έχω με την 4670 είναι στο youtube που δεν μπορώ να κάνω fullscreen κατά τα άλλα μια χαρά
solidas18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εχω προβλημα δεν παιζει σωστα ακομα και με τον driver που κατεβασα my pc: amd athlon 2x4200 gigabyte ati hd 4870 1 gb ddr5 ram: 2gb 800mhz linux ubuntu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα