Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλως μας ηρθε λοιπον η νεα εκδοση του ubuntu...

ευχη δικια μου ειναι να την χρησιμοποιησει οσος περισσοτερος κοσμος γινεται (και προπαντώς χρηστες των windows εστω και για δοκιμη μεσω του wubi) ετσι ωστε τόσο οι τεραστιες δυνατοτητες/πλεονεκτηματα που προσφερει το linux όσο και ολη η φιλοσοφια γυρω απο το ελευθερο λογισμικο ανοιχτου κωδικα να γινουν ακομη περισσοτερο γνωστα...

περυσι τετοια εποχη εγω μετακομισα απο τα windows στο linux(με το ubuntu 8.04) και επαθα κυριολεκτικα την πλακα μου με το συγκεκριμενο λειτουργικο συτημα...δωρεαν και ασφαλεστατο συστημα απαλλαγμενο απο τα κουραστικα format και κρασαρισματα των windows..

ευχες για οτι καλυτερο λοιπον..

Δημοσ.

Δεν δουλευουν καρτες γραφικων της ΑΤΙ που ειναι παλαιοτερες της σειρας HD3xxx.

Ειχατε ATI και βιαστηκατε να αναβαθμιστειτε; Ας προσεχατε...

Ειναι η πρωτη φορα που μια release candidate των Windows 7 ειναι πιο σταθερη απο μια final release του Ubuntu. Τα vista παιζουν λιγοτερα παιχνιδια απ ότι το Ubuntu με wine. Οι Mac πιανουν ιούς στο hacking contest και τα Windows βγαινουν αλωβητα. Που βαδιζει ο κοσμος τουτος; Ολα ανατρεπονται.

Δημοσ.

Καλά αυτό με την ATI και τους καταραμένους drivers για linux μόνο νέο δεν είναι...και σε σχέση με παλιότερα, έχουν βελτιωθεί κάπως τα πράγματα..

Δημοσ.

Ας ελπισουμε περα απο την ευκολια εγκαταστασης να αποτελει ενα πραγματικο εργο τεχνης για τους φιλους των διανομων και των καλων λειτουργικων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα vista παιζουν λιγοτερα παιχνιδια απ ότι το Ubuntu με wine.

Καλά όλα τ' άλλα, όμως αυτό πού το είδες? Γιατί δουλεύω Vista σχεδόν 3 χρόνια και από τα... εκατοντάδες που έχω δοκιμάσει το μόνο παιχνίδι που δεν μου δούλεψε ήταν το Brothers in Arms: Earned in Blood (αν και μου φαίνεται υπάρχει workaround για να παίξει, καθώς το πρόβλημα είναι μόνο στην εγκατάσταση).

Μόλις ξεμπερδέψει η μάνα μου με το 1000άρι Asus (θα βαρεθεί στο τέλος, δεν μπορεί) λέω να του ρίξω format και να βάλω κι εγώ το JJ αν λυθούν τα γνωστά προβλήματα με wifi κλπ. Εκτός κι αν βγει σύντομα EEEbuntu JJ.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Οσοι δοκιμαζετε το ext4 υπαρχει κινδυνος απωλειας δεδομενων.

http://www.linuxquestions.org/questions/linux-news-59/ext4-data-loss-explanations-and-workarounds-712905/

Με μια ματια στο forum βλεπω...ενα 2-3 posts που αφορουν το πως θα παιξει mp3 ο amarok ...χθες ενας αλλος φιλος απτο insomnia μεσω msn μου ζητησε να τον βοηθησω μαντεψτε με τι.....Εβαζε τον εξωτερικο σκληρο του και δεν τον εκανε mount αυτοματα...,και δε μπορουσε να κανει το ασυρματο internet να δουλευει...Μην μιλησω για την ati..

Ευχρηστια πανω απολα..!

Καλα ρε canonical...το μονο που καταφερες μετα απο τοοοοοσες εκδοσεις ειναι να κανεις το λειτουργικο να ανοιγει πιο γρηγορα...?

Ωραια ...

Το εχω σε vmware και δεν βλεπω τιποτα το ουσιαστικο εκτος απο ενα τσουρμο προγραμματων στις τελευταιες τους εκδοσεις.

Μεχρι να ερθουν τα windows 7 rc official θα παιξω λιγο,....

Δημοσ.
kubuntu εχει by default σαν gui το KDE. Το προτεινω σε σχεση με το ubuntu που εχει το gnome.

ευχαριστώ για την απάντηση. Άλλες διαφορες εκτός απο το γραφικό περιβάλλον υπάρχουν?

πχ στον πυρήνα

στις εφαρμογές

στο update

Δημοσ.

Φίλε tempo: Χρησιμοποιώ Ubuntu από την 7.10. Μόλις δοκίμασα το live CD του Kubuntu και έχω να πω πως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το plasma. Βέβαια λέγεται πως όταν το συνηθίσεις είναι απίστευτο και κάνεις ότι θες πολύ πιο εύκολα. Προσωπική άποψη αλλά το Ubuntu είναι πιο άμεσο και εύχρηστο σε ότι περιμένει ένας χρήστης που έρχεται από Windows. Κατέβασε και τα 2 live CD και δοκίμασε.

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς αν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση αλλά να κρατήσω το KDE 3; Δηλαδή από 8.04 να πάω στην 9.04 χωρίς όμως να αλλάξω το KDE 4 που δεν μου αρέσει;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...