Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμη σήμερα η σταθερή έκδοση του Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope. Μετά από 6 μήνες ανάπτυξης οι προγραμματιστές της canonical με την βοήθεια της κοινότητας μας προσφέρουν μια διανομή με τις τελευταίες εκδόσεις όλων των δημοφιλών προγραμμάτων για linux έτοιμη για καθημερινή αλλά και επαγγελματική χρήση.

1. Τελευταία έκδοση του gnome 2.26 με πλήθος αλλαγών που μπορείτε να δείτε εδώ

2. Τελευταία έκδοση του Xorg 1.6 και του linux kernel 2.6.28

3. Υποστήριξη εγκατάστασης στο νέο σύστημα διαχείρισης αρχείων ext4 που βελτιώνει σημαντικά και τον χρόνο εκκίνησης της διανομής

4. Νέο σύστημα ειδοποίησης. Μια παρουσίαση του μπορείτε να δείτε εδώ

5. Τελευταία έκδοση όλων των δημοφιλές προγραμμάτων για linux OpenOffice.org, Compiz , Pidgin , The Gimp, Transmission , Mozilla Firefox , F-Spot , Rhythmbox

6. Νέο boot splash sceen, νεα login screen και νέο wallpaper και προσθήκη νέων themes

Επίσης αρκετές και οι αλλαγές και βελτιώσεις που έχουν γίνει στο kubuntu καθώς πλέον έχουμε περάσει στην τελευταία έκδοση του kde 4.2.2

1. Tελευταία έκδοση της QT 4.

2. Χρήση του KPackagekit για διαχείριστη εγκατάστασης προγραμμάτων

3. Νέο πρόγραμμα για irc τον Quassel

4. Tελευταία έκδοση του Amarok

5. Nέο KDE 4 Network-Manager Plasma Widget

6. Τελευταία έκδοση του ktorrent, kdebluetooth και προσθήκη της τελευταίας έκδοσης του Digikam

7. Nέα boot splash screen

Source.png Πηγή: ubuntu-gr.org +screenshots

File.png Download: Ubuntu 9.04 Desktop

Επεξ/σία από dimitris2006
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα παρακαλούσα κάποιο που θα τα χρησιμοποιήσει και έχει για κάρτα γραφικών ATI να μας πει αν συναντήσει κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Καλώς μας ήρθε λοιπόν:-D

Να κάνω και μιά ερώτηση, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει..

Έχω εγκατεστημένη την 9.04 alpha 4 με σύστημα αρχείων ext4.

δεν θέλω να πάω σε καινούργια καθαρή εγκατάσταση.

Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να πάω σε 9.04 final;;;;;;

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κάποιος να κατεβάσει σωστά .torrent files από το Ubuntu site; Κάνω κλικ στα links που δίνονται σε αυτήν τη σελίδα και o browser αρχίζει http download του αντίστοιχου ISO (!?!?!) ... πώς γένειν αυτό; :confused:

Δημοσ.
Καλώς μας ήρθε λοιπόν:-D

Να κάνω και μιά ερώτηση, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει..

Έχω εγκατεστημένη την 9.04 alpha 4 με σύστημα αρχείων ext4.

δεν θέλω να πάω σε καινούργια καθαρή εγκατάσταση.

Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να πάω σε 9.04 final;;;;;;

Απο οτι ξερω και εγω με τα update γινεσαι stable.

Ειναι αληθεια οτι εχει εκκινηση μόλις 21 δευτερολεπτα σε απλα μηχανηματα ??
Mε το ext 4 δεν το εχω δοκιμασει ακομα διαβασα οτι σπαει τα χρονομετρα ας μας πη οποιος το εβαλε.
Δημοσ.
Ειναι αληθεια οτι εχει εκκινηση μόλις 21 δευτερολεπτα σε απλα μηχανηματα ??:confused:

Σε laptop μέτρησα 21.5 sec μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη log in και αφού έδωσα username και password άλλα 4 sec για να βγάλει το desktop:-D

Πραγματικά σφαίρα!

Πιστεύω ότι άν βγάλω την login screen θα πάει γύρω στα 22, με ext4 πάντα.

Δημοσ.
Θα παρακαλούσα κάποιο που θα τα χρησιμοποιήσει και έχει για κάρτα γραφικών ATI να μας πει αν συναντήσει κάποιο πρόβλημα

Κι εγώ μια από τα ίδια...και ειδικά με το rv670

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω,πως γινεται να βαλω το mp3 plugin στο amarok 2,για να παιζει τα mp3 μου?Στο παλιο amarok σου εβγαζει μυνημα και το εκανες install.Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν ωρηκα κατι μεχρι τωρα.

Δημοσ.
Έχει καταφέρει κάποιος να κατεβάσει σωστά .torrent files από το Ubuntu site; Κάνω κλικ στα links που δίνονται σε αυτήν τη σελίδα και o browser αρχίζει http download του αντίστοιχου ISO (!?!?!) ... πώς γένειν αυτό; :confused:

Ναι τα links έχουν πρόβλημα. Τα torrents μπορείς να τα βρεις εδώ: http://releases.ubuntu.com/9.04/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...