dimitris2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Διαθέσιμη σήμερα η σταθερή έκδοση του Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope. Μετά από 6 μήνες ανάπτυξης οι προγραμματιστές της canonical με την βοήθεια της κοινότητας μας προσφέρουν μια διανομή με τις τελευταίες εκδόσεις όλων των δημοφιλών προγραμμάτων για linux έτοιμη για καθημερινή αλλά και επαγγελματική χρήση. 1. Τελευταία έκδοση του gnome 2.26 με πλήθος αλλαγών που μπορείτε να δείτε εδώ 2. Τελευταία έκδοση του Xorg 1.6 και του linux kernel 2.6.28 3. Υποστήριξη εγκατάστασης στο νέο σύστημα διαχείρισης αρχείων ext4 που βελτιώνει σημαντικά και τον χρόνο εκκίνησης της διανομής 4. Νέο σύστημα ειδοποίησης. Μια παρουσίαση του μπορείτε να δείτε εδώ 5. Τελευταία έκδοση όλων των δημοφιλές προγραμμάτων για linux OpenOffice.org, Compiz , Pidgin , The Gimp, Transmission , Mozilla Firefox , F-Spot , Rhythmbox 6. Νέο boot splash sceen, νεα login screen και νέο wallpaper και προσθήκη νέων themes Επίσης αρκετές και οι αλλαγές και βελτιώσεις που έχουν γίνει στο kubuntu καθώς πλέον έχουμε περάσει στην τελευταία έκδοση του kde 4.2.2 1. Tελευταία έκδοση της QT 4. 2. Χρήση του KPackagekit για διαχείριστη εγκατάστασης προγραμμάτων 3. Νέο πρόγραμμα για irc τον Quassel 4. Tελευταία έκδοση του Amarok 5. Nέο KDE 4 Network-Manager Plasma Widget 6. Τελευταία έκδοση του ktorrent, kdebluetooth και προσθήκη της τελευταίας έκδοσης του Digikam 7. Nέα boot splash screen Πηγή: ubuntu-gr.org +screenshots Download: Ubuntu 9.04 Desktop Επεξ/σία 24 Απριλίου 2009 από dimitris2006
fotis12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Θα παρακαλούσα κάποιο που θα τα χρησιμοποιήσει και έχει για κάρτα γραφικών ATI να μας πει αν συναντήσει κάποιο πρόβλημα
deathlok Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 μόλις έκανα την αναβάθμιση....σε λίγεσ μέρες εντυπώσεις αν και είμαι πολύ καινούργιος στο όλο concept.
Green Dragon Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καλώς μας ήρθε λοιπόν Να κάνω και μιά ερώτηση, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. Έχω εγκατεστημένη την 9.04 alpha 4 με σύστημα αρχείων ext4. δεν θέλω να πάω σε καινούργια καθαρή εγκατάσταση. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να πάω σε 9.04 final;;;;;;
topmail Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ειναι αληθεια οτι εχει εκκινηση μόλις 21 δευτερολεπτα σε απλα μηχανηματα ??
parsifal Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Έχει καταφέρει κάποιος να κατεβάσει σωστά .torrent files από το Ubuntu site; Κάνω κλικ στα links που δίνονται σε αυτήν τη σελίδα και o browser αρχίζει http download του αντίστοιχου ISO (!?!?!) ... πώς γένειν αυτό;
lef50 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καλώς μας ήρθε λοιπόν Να κάνω και μιά ερώτηση, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. Έχω εγκατεστημένη την 9.04 alpha 4 με σύστημα αρχείων ext4. δεν θέλω να πάω σε καινούργια καθαρή εγκατάσταση. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να πάω σε 9.04 final;;;;;; Απο οτι ξερω και εγω με τα update γινεσαι stable. Ειναι αληθεια οτι εχει εκκινηση μόλις 21 δευτερολεπτα σε απλα μηχανηματα ??Mε το ext 4 δεν το εχω δοκιμασει ακομα διαβασα οτι σπαει τα χρονομετρα ας μας πη οποιος το εβαλε.
Green Dragon Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ειναι αληθεια οτι εχει εκκινηση μόλις 21 δευτερολεπτα σε απλα μηχανηματα ?? Σε laptop μέτρησα 21.5 sec μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη log in και αφού έδωσα username και password άλλα 4 sec για να βγάλει το desktop:-D Πραγματικά σφαίρα! Πιστεύω ότι άν βγάλω την login screen θα πάει γύρω στα 22, με ext4 πάντα.
revvok Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Θα παρακαλούσα κάποιο που θα τα χρησιμοποιήσει και έχει για κάρτα γραφικών ATI να μας πει αν συναντήσει κάποιο πρόβλημα Κι εγώ μια από τα ίδια...και ειδικά με το rv670
j11h Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω,πως γινεται να βαλω το mp3 plugin στο amarok 2,για να παιζει τα mp3 μου?Στο παλιο amarok σου εβγαζει μυνημα και το εκανες install.Εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν ωρηκα κατι μεχρι τωρα.
lef50 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 j11h δεν ξερω να σου απαντησω αλλα υπαρχει συζητηση σε εξελιξη για players http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=312160.
j11h Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 j11h δεν ξερω να σου απαντησω αλλα υπαρχει συζητηση σε εξελιξη για players http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=312160. ok lef50 θα ποσταρω εκει τοτε.Δεν το ειχα προσεξει το τοπικ.Thanks!
Jack33 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Έχει καταφέρει κάποιος να κατεβάσει σωστά .torrent files από το Ubuntu site; Κάνω κλικ στα links που δίνονται σε αυτήν τη σελίδα και o browser αρχίζει http download του αντίστοιχου ISO (!?!?!) ... πώς γένειν αυτό; Ναι τα links έχουν πρόβλημα. Τα torrents μπορείς να τα βρεις εδώ: http://releases.ubuntu.com/9.04/
godlike Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Με Radeon 4870 να το δοκιμάσουμε ή θα φάμε καμία πίκρα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα