Αδμιν Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ναι...δεν μου λετε κι εμενα ομως πως μπορω να κανω το amarok2 να παιζει και τα δικα μου mp3? Πρεπει να εγκαταστησεις το πακετο libxine1-ffmpeg, απ´οτι βλεπω στη mailing list του Ubuntu. Gnome-mplayer με διαφορα, επαγγελματικη δουλεια σε free software. Βεβαια θελει και αυτος μια σειρα ρυθμισεων αλλα αξιζει τον κοπο Πρεπει να δοκιμασεις και την εκδοση απο το SVN. Οσο παει γινεται τελειοτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Πρεπει να εγκαταστησεις το πακετο libxine1-ffmpeg, απ´οτι βλεπω στη mailing list του Ubuntu. Πρεπει να δοκιμασεις και την εκδοση απο το SVN. Οσο παει γινεται τελειοτερος. Οκ θα το εγκαταστησω σε λιγο.Ευχαριστω πολυ Αδμιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Audacious για κάθε είδους audio Smplayer για κάθε είδους video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Amarok φανατικά στην 1.4.10. Είναι το πρόγραμμα που με έκανε να βάλω kde. Αν μπορείς να ερωτευτείς έναν player με την ίδια δύναμη που αγαπάς το λειτουργικό σου (debian) αυτός είναι ο amarok! kaffeine για κλιπάκια μικρών απαιτήσεων mplayer για 720 κ 1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες του αντικειμένου: Μόλις έβαλα το Kubuntu 9.04, πρώτη φορά που βάζω Linux σε υπολογιστή από το 90-91 που ασχολούμαι με το άθλημα. Όλα ωραία όλα καλά, μέχρι που αποφάσισα να δώ κανένα από τα πολλά βίντεο που έχω στον υπολογιστή. Ο player που υπήρχε προεγκαταστημένος δεν έδειχνε τίποτα, με ρώτησε να κατεβάσει τους απαραίτητους codecs, τους κατέβασε, αλλά το playback έχει πάρα πολύ tearing. Είπα να δοκιμάσω τους players που αναφέρατε, δοκίμασα kmplayer-->μαύρη οθόνη mplayer--> πάρα πολύ tearing gnome-mplayer---> Τα ίδια. Xmmmm....... Απ'ότι φαίνεται έχω tearing σε οτιδήποτε βίντεο και αν παίξω, ακόμα και τα flash του youtube..... Αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιο hint προς τα πού να κοιτάξω να βρώ λύσεις? Υπολογιστής με Ε2200 και onboard GMA X3000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Το πιο απλό είναι από το synaptics package manager να βάλεις τον vlc που τα παίζει όλα χωρίς τπτ άλλο. Όλα αυτά που δοκίμασες frontend για τον ίδιο player είναι οπότε λογικό είναι να έχεις τα ίδια προβλήματα. Κάτι παίζει με τους codecs σου οπότε περίμενε να απαντήσει κάποιος που ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 εχεις ενεργοποιημενο το compiz?αν ναι επελεξε στο video output x11 για το θεμα ----->>> vlc τα παντα ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 για το θεμα ----->>> vlc τα παντα ολα! Αυτo τo προβληματα ποτε θα τo φτιαξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 που βγαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 που βγαινει αυτο? Σε υποτιτλους μορφης ASS με positioning. Γενικα δεν τα παει καλα με αυτη τη μορφη υποτιτλων. Πριν την 0.9.9 τους χειριζοταν λες και ηταν .srt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ξερει κανεις γιατι την μια μερα ειχα ηχο στον smplayer και την αλλη οχι!!!!!!!!!!!!:-( Πλεον για μουσικη vlc και για video smplayer(πριν χαλασει) και τωρα kaffain και totem!!!:rolleyes: Κατι ακομα, πως παιζουμε *.XviD αρχεια........????????????:whistle: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:22 ---------- Ξεχασα να πω.....σε Kubuntu 8.10 ειναι αυτα....... Αν βαλω την 9.04(κατεβαζω τωρα το dvd) θα φτειαξει????:rolleyes::rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 @adreas_g Θες w32codecs απο το repo του medibuntu για πασης φυσεως αναπαραγωγη βιντεο. Για τον ηχο στους players, ορισε τους εσυ να χρησιμοποιουν alsa ή pulseaudio και οχι οτι εχει απο default.d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronar Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Λοιπόν vlc για όλα και λίγο amarok για ήχο.(Απάντησα και για τον jim_p) ναι ναι ναι... vlc και amarok!Δε ξερω γτ αλλα τον amarok ton "συμπαθησα" πολυ...vlc. ηξερα οτι κανει σωστη δουλεια και τον εβαλα οσο για τα mp3 εμενα ο amarok οταν ανοιξα 1η φορα mp3 αρχειο μου εβγαλε μνμ οτι θελει ενα plug in και ανοιξε τον adept και το βαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 στον gnome-mplayer πως βαζεις ελληνικους υποτιτλους? επισης με vdpau δεν εχει εικονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εχω ISO-8859-7 στο Subtile encoding και βλεπω ολους τους ελληνικους υποτιτλους. Για το vdpau δεν μπορω να πω σιγουρα (Δεν εχω vdpau-capable καρτα) αλλα πρεπει περα απο μια καρτα nvidia με vdpau να εχεις και το καταλληλο build του mplayer. αλλιως βαζεις xvmc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.