Αδμιν Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μια απο τις 2 κατηγοριες προγραμματων που εχουμε απειρες υλοποιησεις στο Linux ειναι οι media players (η αλλη ειναι οι IMs). Εσεις ποιον προτιματε; Ευκαιρια ειναι να μιλησουμε και γενικα για τους players. Εγω τον gnome-mplayer για Video Files Audio Files Music Libary Ειναι μικρος, τα κανει ολα και συμφερει. Το μονο που του λειπει ειναι Last.fm scrobbling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Για πασης φυσεως βιντεο και streaming, (s)mplayer. Για ηχο, audacious μεχρι να βρω κατι σε ιδιο μεγεθος να το αντικαταστησω γιατι μου την δινει στα νευρα με τα bugs του. Να βαλω και εγω μια αγγελια? Ζητειται απλος και καλαισθητος player για audio αρχεια, με μικρο μεγεθος, ικανοτητες streaming και αναπαραγωγη audio cd. Επιπλεον προσοντα οπως να ειναι skinnable θα ληφθουν σοβαρα υποψιν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Εγω ειμαι με smplayer για video και amarok/juk για ηχο η φιλη μου στο laptop χρησιμοποιει αποκλειτικα για όλα kaffeine για να εχει και την ψηφιακη tv μαζι. βεβαια παρολο που ειναι με kde4 , το kaffeine 2 δεν ειναι ολοκληρωμενο και εχει μεινει με το 1 επισης για τα flash video χρησιμοποιω το totem. να πουμε και τι phonon backend χρησιμοποιούμε; - xine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Γιατι ολοι εχετε το Audio σε αλλον player? Πως σας βολευει; Παλια ειχα τον Listen (πολυ καλος) αλλα προτιμω να τα εχω ολα σε ενα. να πουμε και τι phonon backend χρησιμοποιούμε; gstreamer με ffmpeg plugins Να βαλω και εγω μια αγγελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Παντως λείπει «Ο PLAYER» με κεφαλαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 amarok εννοείται για ήχο... kplayer/kde4 για video.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πως μπορω να κανω Install στο amarok 2 το mp3 plugin για να μου παιζει τα mp3?Εχω ubuntu 9.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Rhythmbox για music library και μουσικά CDs. Totem για μεμονωμένα mp3s, video, κλπ. Α, και Amarok για συγχρονισμό με το iPod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Πως μπορω να κανω Install στο amarok 2 το mp3 plugin για να μου παιζει τα mp3?Εχω ubuntu 9.04 Εγώ χτες το βράδυ έβαλα μέσω του synaptic package manager το gxine(νομίζω κάπως έτσι λεγόταν) και μετά τα έπαιζε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Για videos χρησιμοποιώ smplayer και για μουσική amarok2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Rhythmbox για μουσική. Totem για ταινίες. gxine όταν θέλω να απολαύσω χρώματα !!! Audacius τώρα τελευταία παροπλίστηκε. aTunes ...συνέχεια σ αυτόν κλικάρει το χέρι μου τελευταια http://www.atunes.org/. Amarok = Για τον γάιδαρο καβάλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Για videos χρησιμοποιώ smplayer και για μουσική amarok2 +1 :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Για videos χρησιμοποιώ smplayer και για μουσική amarok2 +1 :-) Ναι...δεν μου λετε κι εμενα ομως πως μπορω να κανω το amarok2 να παιζει και τα δικα μου mp3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Λοιπόν vlc για όλα και λίγο amarok για ήχο. (Απάντησα και για τον jim_p) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Gnome-mplayer με διαφορα, επαγγελματικη δουλεια σε free software. Βεβαια θελει και αυτος μια σειρα ρυθμισεων αλλα αξιζει τον κοπο Ολοι αλλοι media player που δοκιμασα σε Linux, προσωπικα μου φανηκαν προχειρο-δουλειες. Κυριως σε εμφανισιακο θεμα γιατι απο λειτουργικοτητα δεν ειχες παραπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.