Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μTorrent

captainf2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Από το πρωί προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο χρησιμοποιώντας το μTorrent και αντί να μου βγάλει το πράσινο φωτάκι κάτω δεξιά, βγαίνει ένα πορτοκαλί που στη συνέχεια γίνεται κόκκινο. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Δέν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις. Το πρόβλημα εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα.

Δημοσ.
Γεια σας. Από το πρωί προσπαθώ να κατεβάσω ένα αρχείο χρησιμοποιώντας το μTorrent και αντί να μου βγάλει το πράσινο φωτάκι κάτω δεξιά, βγαίνει ένα πορτοκαλί που στη συνέχεια γίνεται κόκκινο. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Δέν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις. Το πρόβλημα εμφανίστηκε στα καλά καθούμενα.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα ports σου. Πρέπει να ανοίξεις κάποια ports στο ρούτερ σου, για να ξαναγίνει πράσινο το φωτάκι και να κατεβάσεις πάλι κανονικά ;)!

Δημοσ.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω εδω και μια εβδομαδα που παρολο οτι με static ip που εχω τον imac του εχω ανοιξει τις καταληλες πορτες και δεν μου κτεβαζει.η πλακα ειναι οτ εχθες εβαλα το transmission και πεζει μια χαρα.το μtorrent εξακολουθει να μην πεζει:eek:

Δημοσ.

Το Transmission δουλεύει και σε'μένα μια χαρά αλλά δεν πιάνει τις ταχύτητες του μtorrent. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ανοίξω τα ports αφου το μtorrent λειρτουργούσε σωστά από την πρώτη μέρα που το κατέβασα(την μέρα που βγήκε το κατέβασα) και από τότε μέχρι σήμερα δεν πείραξα καμία ρύθμιση.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:22 ----------

Το έλυσα το πρόβλημα.Κατέβασα την καινούρια έκδοση

http://download.utorrent.com/mac/uTorrent-Mac-15220.dmg

Δημοσ.

Παιδες για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω και εγω καποιο προβλημα με το utorrent. Ενω ολα ηταν μια χαρα σε καποια φαση αρχισαν να πεταγονται διαφημησεις και λοιπα στο pc. Ψιλιαζομαι οτι κατι συμβανει και λεω να κατεβασω κανενα antivirus. Μπαινω βρισκω ενα παω να το κατεβασω με τορρεντ αλλα μολις παταω το link ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου το utorrent και το παραθυρο για τους φακελους και μετα κλεινει μονο του χωρις να μπορω να επιλεξω κατι και χωρις να βγαζει καποιο error!!

τι μπορει να παιζει!!

Δημοσ.

Κι εγω με iMac παρα το οτι απο την αρχη που ειχα utorrent για MacOSX δουλευε κανονικα εδω και κανα δυο βδομαδες εφαγε φλασια και δεν παιζει σωστα.Το απεγκατεστησα καθως το οτι προκειται περι beta ακομα και ειναι λογικο να υπαρχουν θεματα ακομα.Τωρα ειμαι με transmission και ολα βαινουν ΚΑΛΩΣ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδες για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω και εγω καποιο προβλημα με το utorrent. Ενω ολα ηταν μια χαρα σε καποια φαση αρχισαν να πεταγονται διαφημησεις και λοιπα στο pc. Ψιλιαζομαι οτι κατι συμβανει και λεω να κατεβασω κανενα antivirus. Μπαινω βρισκω ενα παω να το κατεβασω με τορρεντ αλλα μολις παταω το link ανοιγει για κλασματα δευτερολεπτου το utorrent και το παραθυρο για τους φακελους και μετα κλεινει μονο του χωρις να μπορω να επιλεξω κατι και χωρις να βγαζει καποιο error!!

τι μπορει να παιζει!!

Η παρούσα ενότητα αφορά υπολογιστές Macintosh. Το παρόν θέμα αφορά το πρόγραμμα μTorrent για το MacOS X.

Αυτό που περιγράφεις αφορά πρόβλημα του προγράμματος μTorrent για Windows. Ρώτα σε αυτό το thread. ;)

Δημοσ.

Aπ'οτι λένε στο φόρουμ του μtorrent έγινε παπαριά με το τελευταίο update (0.9.1.1), κατέβασα το 0.9.1.2 αλλά μετά από κανένα τέταρτο με εικοσάλεπτο κλείνει από μόνο του το πρόγραμμα, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε για κάποιο καινούριο update ή να κατεβάσουμε την παλιά έκδοση πάλι.

Δημοσ.

Παιδια το utorrent ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο.Βολευτειτε με το transmission το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι μακραν καλυτερο για mac os

Δημοσ.

και εγώ transmission χρησιμοποιώ με το μτορρεντ τώρα τελευταία πολλά προβλήματα κατέβαζε όποτε ήθελε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...