Προς το περιεχόμενο

PS2 και divx

tatianito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπερες!

Εχει 3 μερες που ψαχνω πως γινεται να παιζει το ps2 (slim) divx , εχω χαλασει πανω απο 10 dvds και 5 CDs μεχρι που πηγα πηρα RW (ουτε ετσι εγινε δουλεια) και εχω αρχισει και εκνευριζομαι γιατι τιποτα απο οσα εκανα δε δουλευει. Πως στο καλο λοιπον γινεται να παιζει ενα τσιπαρισμενο ps2 divx? Εχω κατεβασει το reality media player ΚΑΙ το sms , το προβλημα μαλλον ειναι στον τροπο με τον οποιο γραφω το CD.

Αναλυτικοτερα λοιπον:

αγοραζω το ps2 , το τσιπαρω με matrix 1.93κατι ( -.- νουμπας ) και αρχιζω την αναζητηση "ps2 divx" στο ιντερνετ. Τα μισα απο τα λινκς που βρηκα δε δουλευαν (δηλαδη δινανε οδηγιες και τα αρχεια εγκαταστασης, μονο που οταν πατουσα το λινκ για να με παει να κατεβασω τα συγκεκριμενα αρχεια εβγαινε 404 σφαλμα..) . Τα αλλα μισα ειτε αφορουσαν το sms player ειτε το reality media. Εβρισκα λοιπον ετοιμες εικονες .cue και .bin και απο τα 2 και τα εγραφα στο CD (με nero-data disc, 4x) στο CD και το εβαζα στην κονσολα. Ξεκιναει λοιπον το μηχανημα, πατουσα browser, και μου εβγαζε την καρτα μνημης που εχω και το CD, να επιλεξω ενα απο τα 2. Επιλεγω το CD.. μαυρη οθωνη.. περιμενω..περιμενω.. ΑΡΓΚ!!!..με ξαναβγαζει στο μενου επιλογης καρτα μνημης/CD. Αυτο εγινε με διαφορετικες μαρκες CD/DVD (εξαρταται καθε φορα το img αρχειο) και με διαφορετικα images που εβρισκα για τα ιδια προγραμματακια μεσω google.

Καπου κανω κοτσανα αλλα δε ξερω που. Λαθος αρχεια? Ελλειπη αρχεια? Μηπως φταινε οι ρυθμισεις με τις οποιες γραφω τα CD/DVD?

...Halp!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...