Προς το περιεχόμενο

Strategy game?

Brisingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To AoE2 που με πολύ συγκεκριμένες στρατηγικές κερδίζεις πάντα τον αντίπαλο, είναι κλάσεις ανώτερο από κάτι starcraft που ακόμα τσακώνονται ομάδες ανθρώπων για το ποια είναι η ισχυρότερη φυλή, που είναι αρκετά απλό ώστε να είναι απείρως πολύπλοκο (με τη λογική του σκακιού) και που όποιος ξέρει από στρατηγική δεν ασχολείται μαζί του, έτσι;

ΟΚ, τι άλλο θ' ακούσουμε.

ΥΓ. Δεν ισχυρίζομαι ότι το Starcraft είναι απαραιτήτως και αντικειμενικά καλύτερο παιχνίδι από το AoE2 (προσωπικά μ' αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ, για διαφορετικούς λόγους το καθένα), αλλά από το να λες ότι προτιμάς κάποιο, από το να λες ότι έχουν μια απόσταση, μέχρι να λες ότι είναι μέρα με νύχτα και όποιος ξέρει από στρατηγικές και μπλα μπλα κι όλες αυτές τις υπερβολάρες...ε, υπάρχει θέμα.

ναι αν συνυπολογίσεις ότι έχουνε βγει 2131293834598745384505845 διαφορετικά patch για το SC ενώ για το AoE2 όχι...E ναι τότε είναι για μετρ τις στραγικής...Η blizzard βγάζει patch που αυξομειώνουν τα στατιστικά των μονάδων για ένα και μονο λόγο...Επειδή το game είναι ρηχό,δεν δίνει tpt απολύτως στον παίκτη πέρα από το να μαζεύει λίγα φράγκα και να σκοτώνει,γιαυτο λοιπόν βγάζει patch και παίζει(μη πω με τι) για να κρατάει λίγο το ενδιαφέρον των κατεστραμμένων κορεατών(εξ ου και η blizard διοργανώνει την blizcon στη korea).

ότι ακριβώς συμβαίνει dld και με τα strategy της EA που μέσα σε 10 patch έχουνε ξεσκίσει όλες τις μονάδες 10 φορες..

Δημοσ.

Σωστά, έχουμε ένα παιχνίδι με μικρό πρόβλημα που ρεγουλάρουμε και έχουμε ένα παιχνίδι με χοντρό πρόβλημα και το αφήνουμε να υπάρχει.

Το προβληματικό από τα δύο είναι το πρώτο. Όσοι ξέρουν από στρατηγική, παίζουν το δεύτερο, που έχει πρόβλημα κατευθείαν.

Δημοσ.
amazon.co.uk ίσως? :-)

Όχι;

Το amazon γενικά είναι πιο ακριβό (για την ακρίβεια έχει ίδιες τιμές πάνω-κάτω με το play, αλλά δεν στέλνει δωρεάν και γενικά τσούζουν τα μεταφορικά από Αγγλία).

Άσε που τα περισσότερα εκεί είναι στο Marketplace, το όποιο εν γένει δεν στέλνει Ελλάδα (κατάλαβες τι εννοώ- προφανώς το Marketplace δεν είναι οντότητα).

zapas22, σε 'μένα μιλάς;

Δημοσ.
όταν δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει στρατηγική,τότε ναι το SC WC είναι παιγνιδάρες.Αν όμως έχεις την παραμικρή πολύ απλά δεν είναι...Τώρα τι λέει το κάθε κορίτσι για σπίτι και για σκούπα τα ακούω βερεσέ.

Ας ξεκινήσουμε με τα Κορίτσια για Σκούπα του TOPIC.

Απο μενα ψηφο σε SC και WC 3...

W3 + TFT, Starcraft στα φανταστικα.

Μάλλον Warcraft 3 βλέπω. Άλλο;

Νομίζω έτσι όπως το θες μονόδρομος είναι το Warcraft 3 + Frozen Throne

Warcraft 3

Ας συνεχίσουμε με τα κορίτσια για σκούπα του υπόλοιπου Forum..

Φανατικός με τα strategy, RTS και turn based (απ'όλα έχει ο μπαξές :-D ), και έχοντας παίξει 10αδες εδώ και 5 χρόνια πρέπει να πω πως ξεχώρισα και ας πάλιωσαν τώρα το AOE II και το Civ3. Το αξέχαστο Starcraft και RA2.

Εσάς ποια σας ενθουσίασαν από τα παλιά και ποια προτείνετε από τα καινούρια; Θέλω να αγοράσω ένα-δύο και θέλω προτάσεις... :roll:

Αγαπημένο με διαφορά το warcraft2 το οποίο έμεινε εγκατεστημένο στο pc για 5 περίπου χρόνια.

Starcraft παιδια, αξεπεραστο RTS, ισως ακομα και σημερα, 10 χρονια μετα υπαρχει πολυς κοσμος που το παιζει φανατικα.

Ελπιζω μονο οοοοταν με το καλο βγει το Starcraft 2 να εχει διατηρηθει αυτη η ισορροπια μεταξυ των φυλων και το εντονο gameplay...

Καλά, το Starcraft δεν πιάνεται, δεν το συζητάμε..

sc...mono stin korifi....kanena allo...

Άλλη μια ψήφος στο Starcraft και απο μένα!

+1 το ΑΠΟΛΥΤΟ όμως

Starcraft, Starcraft, Starcraft, και παλι Starcraft. Α! Και μην ξεχασω: Starcraft!

Σίγουρα StarCraft. +1 ψήφος κι απο μένα...

δεν θέλει καν ερώτημα... STARCRAFT (και Broodwar ε?)

ίσως να στέκεται δίπλα του το Warhammer, που δεν νομίζω, αλλα οκ!

Starcraft

Starcraft

Starcraft και Cossacks (το πρώτο-πρώτο μόνο, όχι τα επόμενα, και μόνο online)

Starcraft & C&C. Δεν είναι και εύκολη η επιλογή μεταξύ τους.

Starcraft reeeeeeeeeee

starcraft xoris defterh skepsh!!!!!!!

Warcraft II

Starcraft

Starcraft by me..

To εχω βαλει στο ubuntu μου και, ακομα και τωρα κραταει εντονο το ενδιαφερον!

Καλύτερο RTS STARCRAFT και μετά το χάος.....

starcraft kai red alert

Warcraft series

Starcraft κι από εμένα.

Warcraft 2 (για τους πιο παλιούς - ποιός μπορεί να ξεχάσει τις φωνές των ανθρώπων να λένε - hallo, yes κλπ).

στο WC2 έλεγαν "Aie Aie Sir" :)

(κάπως έτσι γράφεται, αρχαίο yes)

warcraft 3

Starcraft Ole!!!

Εγω είμαι της εποχής του Warcraft2 και του Red Alert!

όντας από τους παλιούς στο χώρο...

θα πω...

Warcraft 2

Γιατί φυσικά ήταν το πρώτο που έφερε σε πιαχνίδι strategy στοιχεία από Tolkien με τα Orcs και φυσικά ήταν το πρώτο που έπεξα μέσω 14400kbps modem με ένα φίλο μου και φυσικά ακόμα θυμάμαι τον ήχο του ξύλου.

Starcraft

Γιατί πολύ απλά δεν πήγα σε μία φάση για 3 μέρες στην σχολή μου τότε. Α και κατάλαβα ότι το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο αν έπεζες με cheats...καθότι το cheat έπιανε κατά 30% και στον αντίπαλο.

Starcraft,και μετααααα πολύ rome total war.Αλλά starcraft δν αλλάζω με τπτ όπως έχω πει!

Kata tin gnomi mou ta kalitera itan

Starcraft

Starcraft... ίσως το μόνο που παίζω ακόμα...

Starcraft, χαλαρά!

starcraft δαγκωτο! :mrgreen:

Starcraft (Πολύ καλό για την εποχή του)

Από άλλα Forums.

RANKINGS:

1. Starcraft

2. Command & Conquer: Red Alert

3. Company of Heroes

4. Warcraft III

5. Age of Empires

6. Starcraft: Brood War

7. Warcraft II

8. Age of Empires II

9. Command & Conquer

10. Company of Heroes: Opposing Fronts

11. Dune 2000

11. Rise of Nations

11. Dark Reign: The Future of War

11. Rome: Total War

11. The Battle for Middle Earth

16. Sid Meier's Gettysburg

16. Ogre Battle: March of the Black Queen

16. Stronghold: Crusader

16. Homeworld 2

16. Age of Mythology

16. Total Annihilation

22. Homeworld

22. Black & White 2

22. Black & White

25. Command & Conquer: Red Alert: Retaliation

25. Warhammer 40k: Dawn of War II

25. Battle for Middle Earth II

25. Rise of Legends

25. Homeworld: Cataclysm

30. Empire: Total War

30. Stronghold

30. Warhammer 40k: Dawn of War

30. Command & Conquer 3: Kane's Wrath

30. Command & Conquer: Red Alert 2

30. Command & Conquer: Yuri's Revenge

36. Command & Conquer: Red Alert 3

36. Ogre Battle 64: Person of Lordly Caliber

36. Command & Conquer 3: Tiberium Wars

36. Cossacks II

36. Command & Conquer: Generals Zero Hour

36. Dark Reign 2

36. Sid Meier's Pirates

43. Act of War: Direct Action

43. Cossacks: The Art of War

43. Empire Earth II

43. World in Conflict

(Συνέχισε να ψάχνεις στο Blackle μόνος σου.)

Και μιλάει και ο υπόλοιπος κόσμος, με 11.000.000+ αγορές του StarCraft.. Και άλλες τόσες το Warcraft 3 ενώ τούτη την άγια ώρα είναι No.1 σε όλους τους Gamespy, steam or w/e Online μετρητές.. Παιχνίδι του 2002.. και θα συγκριθεί με το Dawn of War 2 για το πιο είναι "καλύτερο".. Περιμέναμε τον σουβλοξαπλώστρα να μας πει και τη γνώμη του..... :P

Όλοι φαίνεται να συμφωνούν με αυτά που λέω, οι ψήφοι είναι εντελώς αρνητικοί μαζί σου.. Παραδέξου ότι είσαι παντελώς άσχετος στον τομέα, μάζεψε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία..... Που μας το παίζεις και ξερόλας, κακόμοιρε..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Ας ξεκινήσουμε με τα Κορίτσια για Σκούπα του TOPIC.

Το τι αξίζει και τι όχι δεν λέει τίποτα είναι εντελώς υποκειμενικό.

αν κατά τη wiki η κorea είναι:48,379,392

e τότε εξηγούνται τα 11 εκατομμύρια πωλήσεις.

Επίσης οι πωλήσεις δεν λένε και πολλά αγαπητη,ειδικά μέσα σε 10 χρονια..

Για τον αντίποδα των(ανύπαρκτων)επιχειρημάτων σου μπορείς να δεις σχόλια του forum(να διαβάσεις ξέρεις).

τραβα κανε κάνα "τσιγάρο" η βάψε καμια βλεφαρίδα μπας και γίνεις άνθρωπος τώρα κι άσε μας εμάς τους καμένους :D

Δημοσ.
τραβα κανε κάνα "τσιγάρο" η βάψε καμια βλεφαρίδα μπας και γίνεις άνθρωπος τώρα κι άσε μας εμάς τους καμένους

Ωραία επιχειρήματα, keep up the good work!

Δημοσ.
Ωραία επιχειρήματα, keep up the good work!

Φιλε μου τα πάντα στη ζωή είναι θέμα δράσης και αντίδρασης. Μου πετάς ένα βλακώδες επιχείρημα κι εγώ σε χλευάζω..

μιας και μιλάμε για strategy μπορείς να δοκιμάσεις τα blitzkrieg 1/2 και steel panthers.Είναι λίγο "δυσκολουτσικα" αλλα αξίζουν και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Αυτά είναι!!!

Τι Strategy και @#@ιες...:X

Ξεκατινιαστείτε!!! Το πιο διασκεδαστικό! (Για εμάς, ε; ;))

Ελπίζω να γνωρίζεστε τα δυο σας, αλλιώς μιλάμε για πολλά φάουλ...

Και αν γνωρίζεστε... είπαμε ο βήχας και ο :X δεν κρύβονται!:-D

Α, επίσης, κορίτσι για σπίτι, διαμαρτύρομαι. Εγώ δεν υποστήριξα κανέναν από τους δυο σας. Γιατί με κάνεις quote?

Και τα γούστα του καθενός είναι προσωπικά.

Δηλαδή αν βρω χίλια links παραπάνω που λένε ότι οι ξανθιές είναι πιο ωραίες πάει να πει ότι ισχύει; (Καλά, ισχύει, αλλά δεν το κάνω και θέμα! :-D)

For the record, και εγώ υποστηρίζω σαν best ever το Starcraft. Και το Dune, σαν πρώτη αγάπη. Και όχι τα Warcraft και ας είμαι inclined πολύ περισσότερο προς το fantasy από το sci-fi. Καλά, για Dawn of War δεν μιλάω. Αφού η blizzard πάντα έπαιζε μόνη της. Και δυστυχώς αποφάσισε να τα 'κονομήσει πουλώντας πρέζα.

Δημοσ.
Το τι αξίζει και τι όχι δεν λέει τίποτα είναι εντελώς υποκειμενικό.

αν κατά τη wiki η κorea είναι:48,379,392

e τότε εξηγούνται τα 11 εκατομμύρια πωλήσεις.

Επίσης οι πωλήσεις δεν λένε και πολλά αγαπητη,ειδικά μέσα σε 10 χρονια..

Για τον αντίποδα των(ανύπαρκτων)επιχειρημάτων σου μπορείς να δεις σχόλια του forum(να διαβάσεις ξέρεις).

τραβα κανε κάνα "τσιγάρο" η βάψε καμια βλεφαρίδα μπας και γίνεις άνθρωπος τώρα κι άσε μας εμάς τους καμένους :D

Ειλικρινά τώρα.... θα σε πείραζαν τόσο πολύ αυτά που έγραψε αν δεν ήταν κοπέλα?

Δεν θα σου πω ότι συμφωνώ με αυτά που γράφει. Έπαιζα strategy κάποτε που είχα χρόνο αλλά δεν μπορώ να μπω στο τριπάκι του καλύτερου γιατί απλά έπαψα να ασχολούμαι. Από την άλλη πάλι όσο σωστά και να είναι τα δικά σου επιχειρήματα (υποθέτω απλά δεν γνωρίζω αν είναι) δε νομίζω ότι τα στοιχειοθετείς καλύτερα θάβοντας έναν συνάδελφο σου εδώ μέσα , χρησιμοποιώντας ρατσιστικά σχόλια και κάνοντας σαν να σου έχει σκοτώσει τη μάνα...

Δημοσ.
Ειλικρινά τώρα.... θα σε πείραζαν τόσο πολύ αυτά που έγραψε αν δεν ήταν κοπέλα?

Δεν θα σου πω ότι συμφωνώ με αυτά που γράφει. Έπαιζα strategy κάποτε που είχα χρόνο αλλά δεν μπορώ να μπω στο τριπάκι του καλύτερου γιατί απλά έπαψα να ασχολούμαι. Από την άλλη πάλι όσο σωστά και να είναι τα δικά σου επιχειρήματα (υποθέτω απλά δεν γνωρίζω αν είναι) δε νομίζω ότι τα στοιχειοθετείς καλύτερα θάβοντας έναν συνάδελφο σου εδώ μέσα , χρησιμοποιώντας ρατσιστικά σχόλια και κάνοντας σαν να σου έχει σκοτώσει τη μάνα...

σημασία δεν έχει το άτομο,έχει μονο ο τρόπος που μιλάει κάποιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...