Προς το περιεχόμενο

Strategy game?

Brisingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε η σειρά TW, θα πρότεινα το Takeda 3.

Επίσης, για τους φίλους της Άπω Ανατολής, το Romance of the Three Kingdoms.

Διευκρινιστικά, δεν είναι RTS (αν και το Takeda έχει RTS μάχες, όπως το Shogun, ενώ το RotTK είναι αμιγώς ΤΒ) και απαιτούν επένδυση σε χρόνο για να μάθεις τους μηχανισμούς τους.

Αρκετά ενδιαφέρον βρήκα το HoMM V και τα δύο expansions (αν υπάρχει και κάποιος φίλος για σύμμαχος-αντίπαλος στους χάρτες ακόμη καλύτερα) αλλά είναι και αυτό TB και σίγουρα δε μοιάζει με το AoE.

Γενικά, βέβαια, είμαι της άποψης ότι Real Time και Strategy είναι όροι ελαφρώς έως πολύ ασύμβατοι, εξ ου και η προτίμησή μου στα TB.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
  ksaplostra είπε:
όταν δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει στρατηγική,τότε ναι το SC WC είναι παιγνιδάρες.Αν όμως έχεις την παραμικρή πολύ απλά δεν είναι...Τώρα τι λέει το κάθε κορίτσι για σπίτι και για σκούπα τα ακούω βερεσέ.

Απο μενα ψηφο σε SC και WC 3...Νταξ πρεπει να εχεις αγουστα-περιεργα γουστα για να μη σου αρεσουν.Το SC φυσικα ειναι το καλυτερο strategy game Ολων των εποχων(καλυτερο απο τη σειρα TW)

AoM αισχος απλα.Omg και 3 lol το συγκεκριμενο.

Τα Total War(ακομα και το Shogun)ειναι Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ των strategy.Απο εκει και περα το Civ 4(και το 3)ειναι εξαιρετικα για TB

Εξαιρετικο ειναι και το Rise of Nations.

Δημοσ.

Χαλαρα c&c generals απο εμενα αλλα περισσοτερο αν εχεις και κανα φιλαρακι για να παιζεις Online μεσω hamachi. Ακομα και σημερα με εναν αλλον φιλο μου το λιωνουμε κυριολεκτικα!!!

Company of heroes, starcraft, total war, warcraft ειναι και αυτα μεγαλο καψιμο.

Δημοσ.

Company of heroes, CnC: generals + zero hour στα ρεαλιστικα.

W3 + TFT, WH40k DoW 1+2, Starcraft στα φανταστικα.

Τα Total War τα συστηνω και εγω σιγουρα με χιλια αλλα δεν ειναι τα "κλασσικα" σου RTS οποτε δοκιμασε τα για να δεις αν σου κανουν.

Δημοσ.

Ωραία...

για πείτε μου και μένα...

Specs needed:

RTS

To θέλω για LAN διπλό.

Να αντικαταστήσει το AoE 3.

Να έχει το εθιστικό της εξέλιξης (σαν τα levels στο AoE 3)

Να μην είναι C&C. Γενικά να μην είναι σύγχρονο ή WWII.

Να μην είναι πολύ παλιό- -να έχει σχετικά καλά γραφικά.

Μάλλον Warcraft 3 βλέπω. Άλλο;

Δεν ξέρω αν μου ξέφυγε κανένα, αλλά δεν μου κάνει κανένα από όσα διάβασα εδώ.

Δημοσ.

Νομίζω έτσι όπως το θες μονόδρομος είναι το Warcraft 3 + Frozen Throne(που όμως δεν έχει το «το εθιστικό της εξέλιξης σαν τα levels στο AoE 3) »

Δεν ξέρω βεβαία τι εννοείς ακριβώς με το όρο εξέλιξη στο AOE…το γεγονός ότι αλλάζεις εποχές και καλά?

Μια άλλη εναλλακτική είναι το Dragonshard. Έχει αυτά:

RTS

To θέλω για LAN διπλό.

Να μην είναι C&C. Γενικά να μην είναι σύγχρονο ή WWII.

Να μην είναι πολύ παλιό- -να έχει σχετικά καλά γραφικά.

+

RPG στοιχειά (τα units κάνουν lvl up)

Διαφορετικό τρόπο resource management

Δημοσ.

Εξέλιξη εννοώ τα levels και τις κάρτες που παίρνεις και φτιάχνεις το deck σου.

Όχι κάτι μέσα στη μάχη.

Το dragonshard.... σωστός!!!!!

Το είχα ξεχάσει εντελώς. Και είχε μεγάλη ταλαιπωρία για να βάλω του θείου, θυμάμαι. Και... ούτε που θυμόμουν ότι παίζει multi! Για να πάω να σκάψω τα μπαούλα...

Δημοσ.

Στο Warlords Battlecry III εχεις ήρωα και ο τροπος που ανεβαινει levels κανει το παιχνιδι λιγο εθιστικο, αν και απλο κατα την γνώμη μου. Το παίζω μόνο σε lan και νομίζω είναι καλο να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.
  ksaplostra είπε:
Κάτρη "σταρκραφτ" και warcraft που λένε,απλά παρέβλεψε τα,το AoE2 ήταν κλάσεις ανώτερο αυτών.

To AoE2 που με πολύ συγκεκριμένες στρατηγικές κερδίζεις πάντα τον αντίπαλο, είναι κλάσεις ανώτερο από κάτι starcraft που ακόμα τσακώνονται ομάδες ανθρώπων για το ποια είναι η ισχυρότερη φυλή, που είναι αρκετά απλό ώστε να είναι απείρως πολύπλοκο (με τη λογική του σκακιού) και που όποιος ξέρει από στρατηγική δεν ασχολείται μαζί του, έτσι;

ΟΚ, τι άλλο θ' ακούσουμε.

ΥΓ. Δεν ισχυρίζομαι ότι το Starcraft είναι απαραιτήτως και αντικειμενικά καλύτερο παιχνίδι από το AoE2 (προσωπικά μ' αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ, για διαφορετικούς λόγους το καθένα), αλλά από το να λες ότι προτιμάς κάποιο, από το να λες ότι έχουν μια απόσταση, μέχρι να λες ότι είναι μέρα με νύχτα και όποιος ξέρει από στρατηγικές και μπλα μπλα κι όλες αυτές τις υπερβολάρες...ε, υπάρχει θέμα.

Δημοσ.
  Soulseeker είπε:
ή αλλιώς

τσάμπα πράμα ;P

Τι καλά που θα ήταν να έστελνε το play.com παιχνίδια στην Ελλάδα. Μπορεί να είχα πιο πολλά original.

Edit:: ΆΚΥΡΟ!!!! Στέλνει αλλά πρέπει να το γυρίσεις σε Ευρώ!!!!!! Oh my!!!! Πάω για shopping!!!!!!!

Μιας και το είπες, ξέρετε κάποιον εξίσου φτηνό που να στέλνει Ελλάδα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...