Brisingr Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καλησπέρα συν-φορουμίτες.. Ψάχνω κανένα καλό strategy να πάρω... Καλύτερα θα ήταν να είναι και λίγο ρεαλιστικό (τύπου AoE) .... Έχετε να προτείνετε κανένα? Γιατί όλο πυροβολισμοί και FPS.. βαρέθηκα
LuxJaja Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Empire: Total War. στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Soulseeker Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Η σειρά Total War είναι ότι καλύτερο υπάρχει από strategy. Απλά να ξέρεις ότι δεν είναι στο ίδιο στυλ με AOE. Αν γουστερνεις () μεσαίωνα κτλ πάρε το Medieval 2 Total War αλλιώς το Empire για μουσκέτα και Ναπολέοντες που σου είπε και ο Lux. Από εκεί και πέρα εγώ θα πρότεινα Heroes Of Might & Magic V και Dawn Of War 1&2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Αληθινό, καλό Strategy <> Dawn of War I,II Μακριά από DoW φίλος.. Άκου εμένα και πιάσε το Company of Heroes. Σχετικά φρέσκο RTS, ρεαλιστικότατο, θα σε εκπλήξει η στρατηγική του και τα γραφικά του είναι πεντανόστιμα.. Το αγαπημένο μου RTS (το οποίο θεωρώ καλύτερο από όλα τα StarCraft του κόσμου) είναι το Command & Conquer Generals - Zero Hour, αλλά δεν στο προτείνω επειδή κανείς δεν γούσταρε AoE και CnC ταυτόχρονα στο ιστορικό μου.. /Koritsi_Gia_PC
Brisingr Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Λυπάμαι που θα σε χαλάσω αλλά τα C&C είναι από τα αγαπημένα μου... χαχαχα
Praetorianos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Άκου εμένα και πιάσε το Company of Heroes. Σχετικά φρέσκο RTS, ρεαλιστικότατο, θα σε εκπλήξει η στρατηγική του και τα γραφικά του είναι πεντανόστιμα.. Το αγαπημένο μου RTS (το οποίο θεωρώ καλύτερο από όλα τα StarCraft του κόσμου) είναι το Command & Conquer Generals - Zero Hour, αλλά δεν στο προτείνω επειδή κανείς δεν γούσταρε AoE και CnC ταυτόχρονα στο ιστορικό μου.. Συν μια ψήφο και στα δύο παιχνίδια που είπε το Koritsi_Gia_PC. Το πρώτο είναι κυρίως για single player μιας και διαθέτει μεγάλο βάθος και στρατηγική πράγματα που βρίσκω μπελαλίδικα για multiplayer με φιλαράκια, ενώ το δεύτερο είναι πιο light και μέχρι σήμερα θα βρεις πολύ κόσμο online να το λιώνει.
dark_banishing Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Άλλη μια ψήφο στο company of heroes. Πολύ καλό και ρεαλιστικό όπως το θες.. Άν έχεις όρεξη να μπεις στον κόσμο των turn based δοκίμασε Civilization 4 ; )
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Age of Mythology, απλα γ@μ@το! Και νομιζω πως ειναι απο το ιδιο team που εκανε το AoE και ειλικρινα... αν δεν εχεις παιξει Warcraft 3 και το expansion Frozen Throne.... καν' το!
ksaplostra Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 earth 2150,civilization 2 call το power η 4 με όλα τα add on,η σειρά total war,company of heroes,supreme commander,Dawn Ο' War 1/2(πιο πολύ το 2). Κάτρη "σταρκραφτ" και warcraft που λένε,απλά παρέβλεψε τα,το AoE2 ήταν κλάσεις ανώτερο αυτών.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 earth 2150,civilization 2 call το power η 4 με όλα τα add on,η σειρά total war,company of heroes,supreme commander,Dawn Ο' War 1/2(πιο πολύ το 2).Κάτρη "σταρκραφτ" και warcraft που λένε,απλά παρέβλεψε τα,το AoE2 ήταν κλάσεις ανώτερο αυτών. Είσαι λίγο "περίεργος" εσύ? Το "ιστορικό" παιχνιδάκι της MICROSOFT είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερο από το StarCraft? Ή μήπως από το Best Seller WC3, παιχνίδι του 2002 που μέχρι και σήμερα τρέχει ο κόσμος να το αγοράσει? Ποτέ δεν ήμουν FAN του StarCraft ή ακόμα και του campaign του Warcraft III, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου και προτιμήσεων. ΌΛΟΙ ξέρουν την ιστορία και την απήχηση αυτών των τίτλων που δεν χρειάζεται να τα παινέψω ή να τα σχολιάσω! Το DoW2, που το προτείνεις με καμάρι, ήταν μια αδούλευτη και συνηθισμένη, πια, πατάτα ΣΧΕΤΙΚΑ με άλλα.. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. /Koritsi_Gia_PC
Soulseeker Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Το Company of Heroes όντως είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν και δεν το έχω παίξει προσωπικά , δεν έχω ακούσει από κανέναν αρνητικά σχόλια. Τώρα για αυτά που λέει το Koritsi_Gia_PC για το Dawn of War διαφωνώ τουλάχιστον για το 1 Όπως και να έχει το θέμα είναι τι στυλ strategy θες εσύ. Προσωπικά πάντως η σειρά Total War είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί
ksaplostra Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 όταν δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει στρατηγική,τότε ναι το SC WC είναι παιγνιδάρες.Αν όμως έχεις την παραμικρή πολύ απλά δεν είναι...Τώρα τι λέει το κάθε κορίτσι για σπίτι και για σκούπα τα ακούω βερεσέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.