Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω για επαγγελματικη κατασκευη ηλεκτρονικου μαγαζιου.

nomikosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω κατι απλο κ λειτουργικο αλλα με ωραιο design..

δηλαδη oscommerce με καμια tampletes.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πρωτον ποσα λεφτα θα δινατε για κατι τετοιο?

δευτερον σκεφτομαι να το κανω μονος μου αλλα απο την αλλη λεω μηπως θα ηταν καλο να το δωσω να το κανει καμια εταιρια ωστε να εχω μετα τεχνικη υποστηριξη?

τι λετε?

ευχαριστω

Δημοσ.

Ε άμα έχεις όρεξη και ξέρεις να το υλοποιήσεις, να το κάνεις μόνος σου , που να πληρώνεις τώρα 600 -1000 ευρώ για στο φτιάξουν . Ε αν όμως το κατάστημα είναι μεγάλο και είσαι σίγουρος ότι θα βρείς ανταπόκριση, αξίζει να τα δώσεις τα λεφτά σε κάποιον επαγγελματία να στο φτιάξει.

Α και συ φαντάζομαι επηρεάστηκες από την χθεσινή εκπομπή !! :-D

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία γιατί καλό είναι να κάνει κάτι μόνο σου.. αλλά όταν έχεις να κάνεις με ένα εργαλείο το οποίο θα είναι κομμάτι της δουλειάς σου τότε είναι καλύτερα να το κάνεις σωστά.

Αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου.. τότε σίγουρα δε θα πάρεις υπόψιν αρκετούς παράγοντες για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το θέμα των ιστοσελίδων και αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω στην προσπάθεια σου.

Σου έχω στείλει και pm, δες το..

Με εκτίμηση,

Σιρινίδης Νικόλαος

Δημοσ.

Α και συ φαντάζομαι επηρεάστηκες από την χθεσινή εκπομπή !! :-D

κατι λιγο offtopic ειπε τιποτα και για κανενα insomnia? γιατι κατι ειπε και για το zoo.gr....

και+1 για το φτια3το μονος σου αν δεν ειανι μεγαλο

Δημοσ.

Έχεις δίκιο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες για αυτό και εγώ δεν ασπάζομαι την λογική/φιλοσοφία τους.

Το κόστος της κάθε ιστοσελίδας υπολογίζετε ανάλογα με το τι θέλει ο εκάστοτε πελάτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει καν στο ελάχιστο τις εξωπραγματικές τιμές που ζητούν οι “εταιρείες” αν σε ενδιαφέρει η κατασκευή ιστοσελίδας, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικώς για να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να μπορώ μετά να σου πω μια τιμή. Δε θα ήθελα έτσι στον αέρα να σου πω κάτι το οποίο ίσως να είναι και πλασματικό και επίσης.. υπάρχει και ο ανταγωνισμός! :)

Δημοσ.

το oscommerce ειναι free ... απο templates θα αγορασω καμια καλη.. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου κανει την παραμετροποιηση -ωραιο design και στο μελλον αν παθει κατι να εχω τεχνικη υποστηριξη την ιδια στιγμη με ενα τηλ.

θελω να εχει δυνατοτητα και για πιστωτικες καρτες κ αντικαταβολη!

Αυτα..

εγω ειμαι απο Θεσ/νικη αρα καλυτερα καποιος απο θεσ/νικη!

Δημοσ.

Λοιπόν , αν θέλεις να κάνεις μια απλή προσπάθεια ,για αρχή βάλε paypal buttons που σε χρεώνει ένα ποσό από τις πωλήσεις ,έτσι δεν πληρώνεις το eshop σου αν δεν κάνεις πωλήσεις .Για αντικαταβολή ,έχει πολλά απλά σκριπτάκια

Παράθεση:

Αρχικά καταχωρημένο από markosf1

Α και συ φαντάζομαι επηρεάστηκες από την χθεσινή εκπομπή !!

κατι λιγο offtopic ειπε τιποτα και για κανενα insomnia? γιατι κατι ειπε και για το zoo.gr....

και+1 για το φτια3το μονος σου αν δεν ειανι μεγαλο

Λίγο στο τέλος το είδα ..

Δημοσ.
Θελω κατι απλο κ λειτουργικο αλλα με ωραιο design..

δηλαδη oscommerce με καμια tampletes.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πρωτον ποσα λεφτα θα δινατε για κατι τετοιο?

δευτερον σκεφτομαι να το κανω μονος μου αλλα απο την αλλη λεω μηπως θα ηταν καλο να το δωσω να το κανει καμια εταιρια ωστε να εχω μετα τεχνικη υποστηριξη?

τι λετε?

ευχαριστω

Θελει λιγο προσοχη τι συμφωνια θα κανεις απο την αρχη με αυτον που θα στο φτιαξει !! Και γω για την τεχνικη υποστηριξη το εκανα αλλα :cry: . τελικα χαρη στην βοηθεια τηε κοινοτητας του oscommerce το εκανα μονος μου !!!!

Επισης εχε υπόψη σου οτι ΕΣΥ θα περασεις τα προιοντα !!! καλο ηταν να ξερεις τι ακριβως θελεις πριν διαλεξεις template γιατι πολλα template δυσκολα παραμετροποιουνται (ο στοχος του template ειναι οτι πληρωνεις κατι ετοιμο επειδη βιαζεσαι) και επισης καποια ειναι ασυμβατα με νεες εκδοσεις php !!

Τελος μην καταφυγεις στις γελοιοτητες των 150€ 200€ και 299,99€ που πουλανε καποιοι "επαγγελματιες" γιατι απλα κανουν installation κατι ετοιμο και "μετα που σε ειδα που σε ξερω"!! Επισης προτιμησε opensource λυσεις που ισως να βρεις αλλον να σε υποστηριξει αλλα στην τελικη τα κανειςμ μονος σου απο το φορουμ υποστηριξης (στα Αγγλικα αλλα το magento και το joomla-virtue mart ισως εχουν και στα Ελληνικα )

ΥΓ να ζητας να δεις δειγματα εργασιας γιατι καποιοι "επαγγελματιες" ισως δεν εχουν κανει κανενα και μαλλον βαριουνται (ή δεν ξερουν) να σηκωσουν ενα τεστ σαιτ να δειχνους στους υποψηφιους πελατες

Υγ2 Εγω ειμαι ερασιτεχνης αλλα σκεφτομαι σοβαρα να στηνω ησοπ για 3ους ειδικα oscommerce αλλα θα μαθω και to Μαγεντο και το virtue mart και το cs cart .

ΥΓ3 Βρες εσυ ενα ανθρωπο να σε εξυπηρετει , να σηκωνει ενα τηλέφωνο να απαντα σε κανα μειλ και ας ειναι στη Γκουταλαχαρα !!!

Δημοσ.
Θελει λιγο προσοχη τι συμφωνια θα κανεις απο την αρχη με αυτον που θα στο φτιαξει !! Και γω για την τεχνικη υποστηριξη το εκανα αλλα :cry: . τελικα χαρη στην βοηθεια τηε κοινοτητας του oscommerce το εκανα μονος μου !!!!

Επισης εχε υπόψη σου οτι ΕΣΥ θα περασεις τα προιοντα !!! καλο ηταν να ξερεις τι ακριβως θελεις πριν διαλεξεις template γιατι πολλα template δυσκολα παραμετροποιουνται (ο στοχος του template ειναι οτι πληρωνεις κατι ετοιμο επειδη βιαζεσαι) και επισης καποια ειναι ασυμβατα με νεες εκδοσεις php !!

Τελος μην καταφυγεις στις γελοιοτητες των 150€ 200€ και 299,99€ που πουλανε καποιοι "επαγγελματιες" γιατι απλα κανουν installation κατι ετοιμο και "μετα που σε ειδα που σε ξερω"!! Επισης προτιμησε opensource λυσεις που ισως να βρεις αλλον να σε υποστηριξει αλλα στην τελικη τα κανειςμ μονος σου απο το φορουμ υποστηριξης (στα Αγγλικα αλλα το magento και το joomla-virtue mart ισως εχουν και στα Ελληνικα )

ΥΓ να ζητας να δεις δειγματα εργασιας γιατι καποιοι "επαγγελματιες" ισως δεν εχουν κανει κανενα και μαλλον βαριουνται (ή δεν ξερουν) να σηκωσουν ενα τεστ σαιτ να δειχνους στους υποψηφιους πελατες

Υγ2 Εγω ειμαι ερασιτεχνης αλλα σκεφτομαι σοβαρα να στηνω ησοπ για 3ους ειδικα oscommerce αλλα θα μαθω και to Μαγεντο και το virtue mart και το cs cart .

ΥΓ3 Βρες εσυ ενα ανθρωπο να σε εξυπηρετει , να σηκωνει ενα τηλέφωνο να απαντα σε κανα μειλ και ας ειναι στη Γκουταλαχαρα !!!

A φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. αν εχεις msn μηπως μπορεις να μου το πεις με πμ να σε κανω add να σε ρωτησω μερικα πραγματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...