Προς το περιεχόμενο

Philips CGA5722N/TE (CONN-X router)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα!!! προσφατα ενας φιλος μου που ειχε κ conn-x μαζι με το Philips CGA5722N/TE που του ειχε δωσει ο ΟΤΕ, σταματησε το conn-x κ πηγε σε αλλη εταιρια κ ετσι μου εδωσε εμενα το router. το θεμα ειναι οτι ουτε εγω εχω conn-x αλλα εχω tellas. υπαρχει περιπτωση να το βαλω να "παιζει" με συνδεση tellas ή να το χρησιμοποιησω καποιος αλλιως??? (access point ή custom firmware)...

Δημοσ.

bazeις τα στοιχεια σου και λογικα θα παιξει κανονιμα με τελλας.και access point Μπορει να γινει.σαν repeater δυσκολο να το υποστηριζει.αν το κανονικο σου ρουτερ ειναι 192.168.1.1 τοτε το βαζεις το αλλο 192.168.1.200 του κλεινεις τον dhcp και το συνδεεις με το κανονικο σου ρουτερ και εχει γινει access point.Μπαινωντας 192.168.1.200 ρυθμιζεις το ασυρματο με τα κλειδωματα.στοιχεια δεν βαζεις.αν τωρα θες αντικαθιστας το δικο σου με αυτο

Δημοσ.
bazeις τα στοιχεια σου και λογικα θα παιξει κανονιμα με τελλας.και access point Μπορει να γινει.σαν repeater δυσκολο να το υποστηριζει.αν το κανονικο σου ρουτερ ειναι 192.168.1.1 τοτε το βαζεις το αλλο 192.168.1.200 του κλεινεις τον dhcp και το συνδεεις με το κανονικο σου ρουτερ και εχει γινει access point.Μπαινωντας 192.168.1.200 ρυθμιζεις το ασυρματο με τα κλειδωματα.στοιχεια δεν βαζεις.αν τωρα θες αντικαθιστας το δικο σου με αυτο

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα σαν να μπερδευτηκα λιγο... μου λες οτι σαν access point μπορει να λειτουργισει αλλα σαν repeater οχι. εγω τωρα θελω να μου εξηγησεις αν μπορεις τι ειναι το repeater κ τι το access point.:-)

Δημοσ.

1) H tellas έχει PSTN, οπότε αν και το philips είναι PSTN (κατά 99% είναι) μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

2) Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως repeater. Έχει WDS mode. Λίγο περίπλοκο να μάθεις πως θα το ρυθμίσεις, αλλά μόλις καταλάβεις τον τρόπο είναι εύκολο.

Δημοσ.
1) H tellas έχει PSTN, οπότε αν και το philips είναι PSTN (κατά 99% είναι) μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

2) Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως repeater. Έχει WDS mode. Λίγο περίπλοκο να μάθεις πως θα το ρυθμίσεις, αλλά μόλις καταλάβεις τον τρόπο είναι εύκολο.

ok ευχαριστω για την απαντηση. υπαρχει κανενας που να το εχει κανεις μηπως κ γλιτωσω καμια ωριτσα ψαξιμο???:P

Δημοσ.

α.για να παιξει wds πρεπει και το κανονικο του ρουτερ να ειναι ασυρματο και να ειναι και wds.access point= παιρνει ιντερνετ με καλωδιο και το δινει ασυρματο.repeater extender,wds,παιρνει ιντερνετ ασυρματα και το επαναμεταδιδει ασυρματα.και το wds μονο με wep οσο ξερω.αλλα μαλον το δικο τοθυ δεν εχει καν ασυρματο οποτε καταργησε της τελλας και βαλε αθτο και αμα δεν παιξει το κανεις access point οπως ειπα πιο πανω.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, επαναφερω το τοπικ αυτο για να ρωτησω πως μπορω να ενισχυσω το σημα του συγκεκριμενου router.Και δεν εννοω με repeater ή με access point αλλα μεσα απο το Interface του router! Αυτο που εχω ακουσει να λενε δηλαδη οτι by default ειναι στο Low και πρεπει να το ανεβασουμε εμεις!

Εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι!! Που ακριβως να παω για να το αυξησω?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

για το συγκεκριμενο δεν ξερω.σε ελαχιστα ρουτερ εχω δει να το ρυθμιζεις.κανονικα αν ρυθμιζεται μπορεις ειτε να δεις στο manual αν λεει κατι αλλιως λογικα πρεπει να ειναι στην καρτελλα του wireless.πχ σε Gennet που εχω δει οταν πας στο wireless που οριζεις ssid και οριζεις καναλι κτλ γραφει και σε dbm η σε Mw την ισχυ.px low 30 med 70 high 100mw.=20dbm>

τωρα για το Philips δεν ξερω απλα μου φαινεται παραξενο απο default να ειναι στο low.

Δημοσ.

Στο manual δεν λεει κατι...και στην καρτελα του wireless εχει υπομενου "channel and ssid" αλλα εχει μονο

SSID

SSID Broadcast

Wireless Mode

Channel

Δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα ολα τα routers δηλαδη?

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει σε ολα τα ρουτερς.

σε siemens,dlink ,linksys,thomson, τουλαχιστον στα μοντελα που ειχα πετυχει δεν ειχα δει τετοια ρυθμιση.το μονο ρουτερ που εχει περασει απο τα χερια μου και θυμαμαι να εχει τετοια ρυθμιση τουλαχιστον μεσα απο το web interface ειναι το gennet oxygen.οσο μπορω να θυμηθω δεν μπορει να ερθει καποιο στο μυαλο μου που να ειχε αυτην την ρυθμιση.και αν εχει τυχει αντε να ειναι αλλο ενα.και επισης στο gennet ηταν στο High απο default.

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

το ξεθαβω γιατι το ξεθαξα και εγω το μηχανακι

δε θυμαμε τιποτα απο τα στοιχεια του ..το ssid πχ ειναι connx αλλα το password ???

θυμαται κανεις ? εχει μπροσουρα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...