clockwork Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 γεια σας, θελω να ρωτησω αν γινετε σε ενα μικρο φορητο που εχει εξοδο vga αν γινετε να βαλω δευτερη οθονη αφης. αρκει μονο λογισμικο για να την υποστηριξει η δεν γινετε επειδη ειναι vga? επισης θα θελα να ξερω αν αυτο που γινετε στα vista με την επιφανεια εργασιας να μοιραζεται σε δυο οθονες ταυτοχρονα μπορει να γινει και στα XP home γιατι το λαπτοπ που εχω εχει XP. thxs!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 επισης θα θελα να ξερω αν αυτο που γινετε στα vista με την επιφανεια εργασιας να μοιραζεται σε δυο οθονες ταυτοχρονα μπορει να γινει και στα XP home γιατι το λαπτοπ που εχω εχει XP.thxs! Ναι βεβαιως και γινεται, ειναι θεμα ρυθμισεων της καρτας γραφικων. Παντως αν εχεις απλη εξοδο (vga), μη περιμενεις να σου δουλεψουν και οι 2 οθονες ταυτοχρονα σε πολυ μεγαλες αναλυσεις. Για το πρωτο δεν εχω ιδεα.
free-s Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μόνο με τη vga το βλέπω αδύνατο μιας και η vga είναι μόνο έξοδος εικόνας, ενώ η οθονη αφης θέλει και άλλα για την εντολή της αφής!!! κάποιος άλλος ισως ξέρει περισσότερα!
clockwork Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ευχαριστω. αν ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για την οθονη αφης με εξωτερικη καρτα γραφικων, usb, ας δωσει τα φωτα του!
pettakos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Το σημα video που δεχεται η οπαιαδηποτε οθονη προκειμενου να απεικονησει εικονα, δεν εχει σχεση με την τεχνολογια της. Συνεπως η απαντηση ειναι ναι. Οσον αφορα το θεμα dual view or clone view αυτο εξαρταται απο την υποστηριξη η οχι της καρτας γραφικων και οχι απο το λειτουργικο συστημα. Να παραθεσω μαλιστα οτι προσφατα αντικατεστησα ενα mainboard με καινουργιο για να απεικονιζω ταυτοχρονα σε δυο οθονες. Φυσικα να ρωτησω τι καρτα γραφικων εχεις? Οι περισσοτερες μεσης κατηγοριας τιμης εχουν διπλη εξοδο και συνεπως θα εισαι ενταξει. Εχω οθονη αφης και στο αυτοκινητο και ενα 17" πανω στον server για οποτε χρειαστει κ.λ.π. Ολες δεχονται σημα video ως οφειλουν ειτε (vga, composite, component, s-video, scart, dvi).
shadowmann Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 για να μην ανοίγω άλλο θέμα. ποσο πάει μια οθόνη αφής?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Οσον αφορα το θεμα dual view or clone view αυτο εξαρταται απο την υποστηριξη η οχι της καρτας γραφικων και οχι απο το λειτουργικο συστημα. Ολα τα laptops εδω και χρονια, οπως επισης και ολα τα netbooks εχουν εξοδο βιντεο, ειτε απλη (dsub) ειτε DVI ειτε HDMI (πιο συγχρονα). Επισης οι mobile καρτες γραφικων της Ati και της Nvidia, καθως και οι onboard υλοποιησεις των Ati, Nvidia και Intel, εχουν ολες επιλογη για dual view ή clone view και στα XP και στα Vista, συνεπως δε τιθεται καν θεμα. Οσο για τις touchscreen, πώς ακριβως δουλευουν? Εχουν π.χ. και μια εξτρα εξοδο USB προ συνδεση με το pc προκειμενου να λειτουργησουν ως αφης? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:18 ---------- για να μην ανοίγω άλλο θέμα.ποσο πάει μια οθόνη αφής? Αρκετα ακριβοτερα σε σχεση με τις απλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.