Προς το περιεχόμενο

Κλήση Web Cam μεσω msn

Meraklis56

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω κλήση βιντεοκάμερας μεσα στο msn,και επειδη δεν εχω web-cam εχω ρυθμίσει το κινητο μου να λειτουργει σαν web-cam

(nokia n78) και ολα λειτουργουν άψογα

ρυθμίζω το msn,να βλεπει απο το κινητο,και κανω κανονικά κλήση.

μονο που όσες επαφες χρησιμοποιουν το τελευταιο msn (build 14 κατι),δεν με βλέπουν εμενα.ουτε εγω

αντίθετα οσες επαφες εχουν παλιοτερο msn,με βλέπουν.

εχετε να με προτείνετε καμια λύση,κανένα εναλλακτικό προγραμμα που να μπαίνει στο πρωτόκολλο του msn,και να μπορει να κάνει βιντεοκλήση?

Δημοσ.

mobiola version 3

ψαξτο στα γνωστα μερη

τελικα σήμερα,το εκανα και δούλεψε.δεν ξερω τι ακριβως εκανα διαφορετικά,μονο οτι πρωτα εκανα το κινητο μου καμερα,και μετα ανοιξα το msn

marduk,αμα το κινητο κανει την δουλειά,δεν χρειάζεται να ψαχνομαι παραπανω..να ψαχνω drivers και βλακίες..!!

βγήκαμε ομως offtopic?

Δημοσ.
mobiola version 3

..να ψαχνω drivers και βλακίες..!!

οταν λες να ψαχνεις???:whistle:

εγω με 25 ευρω πηρα τη microsoft lifecam x1000 νομιζω καπως ετσι λεγεται και ειναι μια χαρουλα καμερα.εχει και το σιντακι με τους drivers οποτε δεν ψαχνωB)

εκτος αν εννοεις τιποτα αλλο οταν λες ψαχνω.παντως το προγραμματακι που λες το χα παλιοτερα για το Ν73,αλλα τουλαχιστον σ εμενα μου ξεθεωνε συνεχεια την μπαταρια!!!:fear:

Δημοσ.

να ψαχνω drivers για windows 7 εννοούσα και να φοβάμαι για μελοντική αναβάθμιση λογισμικού.

ναι,δεν ειναι και οτι καλυτερο για την μπαταρία,αλλα μην τα θέλουμε και ολα δικά μας!"τζάμπα" πράγμα,ειναι.

Δημοσ.
mobiola version 3

ψαξτο στα γνωστα μερη

τελικα σήμερα,το εκανα και δούλεψε.δεν ξερω τι ακριβως εκανα διαφορετικά,μονο οτι πρωτα εκανα το κινητο μου καμερα,και μετα ανοιξα το msn

marduk,αμα το κινητο κανει την δουλειά,δεν χρειάζεται να ψαχνομαι παραπανω..να ψαχνω drivers και βλακίες..!!

βγήκαμε ομως offtopic?

Το κατεβασα ειχα το ιδιο προβλημα με σενα (δουλευε μονο σε παλιοτερα msn) και την επομενη μερα δουλευε κανονικα!!! Μαλλον θα ηταν θεμα επανεκκινησης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...