Meraklis56 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Θέλω να κάνω κλήση βιντεοκάμερας μεσα στο msn,και επειδη δεν εχω web-cam εχω ρυθμίσει το κινητο μου να λειτουργει σαν web-cam (nokia n78) και ολα λειτουργουν άψογα ρυθμίζω το msn,να βλεπει απο το κινητο,και κανω κανονικά κλήση. μονο που όσες επαφες χρησιμοποιουν το τελευταιο msn (build 14 κατι),δεν με βλέπουν εμενα.ουτε εγω αντίθετα οσες επαφες εχουν παλιοτερο msn,με βλέπουν. εχετε να με προτείνετε καμια λύση,κανένα εναλλακτικό προγραμμα που να μπαίνει στο πρωτόκολλο του msn,και να μπορει να κάνει βιντεοκλήση?
marduc812 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 γιατι απλα ν μην παρεις μια cam και ν τυραννιεσαι ? εγω πηρα μια φτηνη cam κ εχς ηρεμισει...
Swimmer21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 πως γινεται να κανεις το κινητο σου webcam? εχω το Ν76 ,γινεται?
Meraklis56 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 mobiola version 3 ψαξτο στα γνωστα μερη τελικα σήμερα,το εκανα και δούλεψε.δεν ξερω τι ακριβως εκανα διαφορετικά,μονο οτι πρωτα εκανα το κινητο μου καμερα,και μετα ανοιξα το msn marduk,αμα το κινητο κανει την δουλειά,δεν χρειάζεται να ψαχνομαι παραπανω..να ψαχνω drivers και βλακίες..!! βγήκαμε ομως offtopic?
panosno1com Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 mobiola version 3..να ψαχνω drivers και βλακίες..!! οταν λες να ψαχνεις??? εγω με 25 ευρω πηρα τη microsoft lifecam x1000 νομιζω καπως ετσι λεγεται και ειναι μια χαρουλα καμερα.εχει και το σιντακι με τους drivers οποτε δεν ψαχνω εκτος αν εννοεις τιποτα αλλο οταν λες ψαχνω.παντως το προγραμματακι που λες το χα παλιοτερα για το Ν73,αλλα τουλαχιστον σ εμενα μου ξεθεωνε συνεχεια την μπαταρια!!!
Meraklis56 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 να ψαχνω drivers για windows 7 εννοούσα και να φοβάμαι για μελοντική αναβάθμιση λογισμικού. ναι,δεν ειναι και οτι καλυτερο για την μπαταρία,αλλα μην τα θέλουμε και ολα δικά μας!"τζάμπα" πράγμα,ειναι.
Swimmer21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 mobiola version 3ψαξτο στα γνωστα μερη τελικα σήμερα,το εκανα και δούλεψε.δεν ξερω τι ακριβως εκανα διαφορετικά,μονο οτι πρωτα εκανα το κινητο μου καμερα,και μετα ανοιξα το msn marduk,αμα το κινητο κανει την δουλειά,δεν χρειάζεται να ψαχνομαι παραπανω..να ψαχνω drivers και βλακίες..!! βγήκαμε ομως offtopic? Το κατεβασα ειχα το ιδιο προβλημα με σενα (δουλευε μονο σε παλιοτερα msn) και την επομενη μερα δουλευε κανονικα!!! Μαλλον θα ηταν θεμα επανεκκινησης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.